4 Ağustos 2016 Perşembe

Ana Sayfa » , , , » Mac Brown Script Far İncelemesi

Mac Brown Script Far İncelemesi

4 Ağustos 2016 Perşembe
Mac farlarından Brown Script bu yazımın konuğu olacak. Kendime 15'li bir mac far paleti oluşturmaya karar verdiğimden beri hangi farları alsam diye baktığımda almayı en çok istediğim farlardan biriydi Brown Script.  Hem renk olarak çok kullanışlı hem de yapı olarak çok güzel gelmişti bana incelediğimde. Nitekim bu konuda yanılmamışım.

Brown Script sıcak alt tonlu bir kahverengi olduğundan göz kapağında tek başına çok rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca göz kapağı katlanma bölgesinde de harikalar yaratıyor. Mat yapıda bir far olmasına rağmen tebeşirimsi değil yapısı. Daha kremsi bir yapısı olduğundan gözde çok rahat karıştırılabiliyor. Bu da bir far için kesinlikle avantaj.


Mac farlarının tek dezavantajı fiyatı bana kalırsa. Her seferinde bu konuda şikayet etsem de alıyorum mac farlarını. Paletimin dolmasına az kaldı. Onu doldurunca sanırım bir süre özellikle çok ilgimi çeken bir renk çıkmazsa almayacağım artık mac far. Eğer bir mac far almak istiyorsanız da bu yazıda bahsettiğim Brown Script isimli olanı çok banko ve kullanışlı bir renk olduğu için kesinlikle tavsiye ederim. Mac refill far fiyatı: 43 TL.

8 yorum:

  1. evet pahalı ama ben mac farların yapısına ve renklerine bayılıyorum az olsun öz olsun mantığıyla güzel bi palet oluşturulabilir :)

    YanıtlaSil
  2. Mac farları ben de seviyorum. Rengi de çok kullanışlıymış :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. harikaymış rengi tam benlik :-))

    YanıtlaSil
  4. Renk güzelmis, farlari ben de sevdim fakat cok fiyat farki var. Almanya fiyati 11 euro, Amerika´ya gittigimde 6 dolara aldim , keske bu kadar ucurum olmasa :/

    YanıtlaSil
  5. rengini çok beğendim çok güzel gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. Rengine bayildim, gercekten cok kullanisli duruyor :)

    YanıtlaSil
  7. Neden bu kadar pahalı ya :( Bende istiyordum ama sanırım biraz zor..

    YanıtlaSil