16 Ağustos 2016 Salı

Ana Sayfa » , , , , » Farmasi Keratinli Saç Spreyi İncelemesi

Farmasi Keratinli Saç Spreyi İncelemesi

16 Ağustos 2016 Salı
Farmasi satış danışmanı olduğumdan beri pek çok ürününü deneme fırsatım oldu. Farmasi Keratinli saç spreyi de bu ürünlerden bir tanesi. Farmasi ürünlerini iş yerinde arkadaşlar almak istediği için üye olmuştum. Onlara sipariş verirken kargo tamamlamak için ben de bir sürü ürün alır oldum. Bu da onlardan bir tanesiydi yani isteyerek almadım. İsteyerek almadım ama bağımlısı oldum diyebilirim.


Farmasi keratinli şampuan ve saç kremini severek kullandığımı daha önce blogumda anlatmıştım. Okumak isteyenler tıklayarak ulaşabilirler. O seriyi sevdiğim için bu ürünü de seveceğimi aslında biliyordum ama yine de acaba mı diye bir kuşkum vardı. 
Nasıl kullandığıma gelecek olursak; banyo sonrasında ıslak saçıma taramadan önce sıkarak uyguluyorum. Sonrasında ise tarayarak yayılmasını sağlıyorum. Keratin ısı ile daha çok aktifleştiği için uygulama sonrasında kuruttuğunuz zaman etkisi daha fazla oluyor. Bu etki nedir diye soruyorsanız onu da şöyle anlatayım. Saçlarımı saçma sapan boyama hevesi yüzünden güzelim bakır saçlarımı kahveye boyadıktan sonra pişman olmuş ve de açıcı kullanarak tekrar bakıra döndürmüştüm. Bu işlemi de aslında çok güvendiğim bir kuaför maalesef saçımı çok yıpratarak yaptı. Saçım ıslakken resmen uzuyor, kuruyken de çatır çutur duruyordu. Farmasi keratin spreyi ise uygulama sonrasında bu duruma anında tersine çeviriyor. Saçları hem yumuşatıyor hem de karışık, yanık saç görüntüsünden eser kalmıyor. Tüm bu olumlu özelliklerden sonra söylemek istediğim bir de kötü durum var. Bütün bu olumlu etkiler maalesef düzenli kullanmadığınızda geçici oluyor. Yani 3-4 sefer kullanmayı ihmal ettiğimde saçlarım maalesef eski çatur çutur haline geri dönüyor.

Farmasi keratinli saç spreyinin bu şişesini bitirmek üzereyim ve ikinci şişeyi de kullanmaya başlayacağım ve neredeyse 1 aydan fazladır düzenli, aralıksız kullanıyorum. Umarım uzun süreli kullanım sonrasında saçlarımdaki o kötü görüntüden tamamen kurtulurum ve kestirmek zorunda kalmam. Çünkü artık saçlarımı uzatmak ve hep bakır renginde tutmak istiyorum. Siz hiç keratin ile saç bakımı yaptınız mı? Ne gibi sonuçlar elde ettiniz?


18 yorum:

  1. Keratin bakımı olarak kalıcı fön yaptırdım ve çok memnun kaldım tekrarlayacağım :))

    YanıtlaSil
  2. bir dahaki ay bende deneceğim çok sağol yazı için canım :)

    YanıtlaSil
  3. Farmasi güzel şeyler yapıyor. Bu spreyi kullanmadım. Keşke iyileştirici etkileri de olsa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Farmasi'nin pek çok ürününden memnun kaldım ben.

      Sil
  4. bunu denemeyi isterim işte bakayım tatil dönüşü :-))

    YanıtlaSil
  5. Ay benim bunu almam lazım ya bu kadar güzelse kaçıramam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin canım. Eğer saçların yıpranmışsa mutlaka faydasını görürsün.

      Sil
  6. Benim saçim çok ince telli ve yumusak. Keratinli krem denemistim ama iyice hacimsiz olmustu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçın yıpranmış, kuru ve sert değilse kullanmasan da olur canım.

      Sil
  7. Etkisi geçici bile olsa, yıpranmış saçlar için harika bir ürünmüş🙂

    YanıtlaSil
  8. Ama zaten çoğu ürün de düzenli kullanınca etkili :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle. O nedenle şimdi düzenli kullanmayı deniyorum.

      Sil
  9. İnşallah kestirmek zorunda kalmazsın ;) Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  10. Bende keratin bakımı yaptırmıştım fakat sonrasında saç bakımı için sülfatsız şampuan kullanmak gerekiyor. Yaklaşık 35-40 gün kalıcı oluyor. Saçlar gerçekten toparlanıp, yumuşacık oluyor. Kuru görünümü kayboluyor. 2 ayda 1 kez tekrar etmek gerekebilir. Yıpranmış saçlara mutlaka öneririm canım. Ayrıca bu spreyi de kullanmıştım, gerçekten saçları yumuşacık yapıyor ve taranmasını kolaylaştırıyor.

    YanıtlaSil