21 Haziran 2016 Salı

Ana Sayfa » , , , » Maybelline Color Show - Lustrous Beige Tekli Far İnceleme

Maybelline Color Show - Lustrous Beige Tekli Far İnceleme

21 Haziran 2016 Salı
Merhaba; bu yazımda sizlerle Maybelline Color Show tekli farlarından Lustrous Beige isimli farı inceleyeceğiz. Aslında almayı hiç düşünmediğim bir üründü ama birkaç instagram postu sayesinde kendimi bu ürünü alırken buldum. İnstagram gerçekten güçlü bir mecra ve aslında hiç aklımızda yokken bazı şeyleri almamızı sağlayabiliyor. Son zamanlarda kocaman paletler yerine böyle tekli farlar daha çok ilgimi çeker oldu. Çünkü kocaman paletlerde mutlaka kullanmayacağımız bir iki renk far çıkabiliyor ama tekli far aldığınızda kullanacağınıza emin olduğunuz bir renk alıyorsunuz.


Maybelline Lustrous tekli far ise ambalajında kahve tonu gibi duruyor. Ancak adından da anlaşılacağı gibi kahve tonlu bir bej rengi üstelik metalik. Sıklıkla bulamayacağımız kaliteli sürümü ve oldukça kremsi, yumuşak bir yapısı var. Tozutması minimum pigmentasyonu maksimum seviyede. Kuru uygulamada harikalar yaratıyor ama fırçası hafif ıslatarak uygulama bir efsane duruyor.


Instagramda Maybelline Lustrous Beige isimli bu farı paylaştığımda aydınlatıcı olarak denemem önerildi. Kolumdaki swatcha bakınca kesinlikle olmaz gibi geldi. Ancak yelpaze şeklindeki bir fırça ile aydınlatıcı olarak uyguladığımda elde ettiğim görüntü beni inanılmaz şaşırttı. Hem ıslak görünümlü hem de oldukça doğal bir duruşu var. Üstelik tozutma sorunu veya içerisinde sim olmadığı için çok kullanışlı bir aydınlatıcı oldu. Biliyorsunuz aydınlatıcılar genellikle bitirmekte zorlanacağımız kadar büyük oluyorlar. Eğer hem far hem de aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız bu far kesinlikle işinizi görecektir.


Maybelline Lustrous Beige isimli Color Show serisine ait bu farın fiyatı 9,90 TL. Bu kadar ucuza hem kaliteli hem de çok fonksiyonlu alabileceğiniz en başarılı ürün bence. Hatta yedeklesem mi diye bile düşünüyorum. Ne olur ne olmaz kıtlık falan çıkar mazallah. Sizin de böyle çok fonksiyonlu olarak kullandığınız, bana önerebileceğiniz ürünler var mı?

19 yorum:

  1. Bu fara gidip gelip bakıyordum, şimdi kesin alacağım :) Teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de almalısın. Çok kullanışlı bir far gerçekten.

      Sil
  2. çok güzel ama o kadar çok palet aldım ki almamam lazım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben de hep kendime almamam lazım diyorum ama sonra kendimi alırken buluyorum.

      Sil
  3. İlk gidişimde alacağım bunu madem bu kadar güzel :) Instagram da bloglar da hiç aklımızda olmayan şeyleri aldırıyor cidden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalım. Umarım beğenirsin. Yorumlarını bekliyor olacağım.

      Sil
  4. Aydınlatıcı olarak kullanılması da çok iyiymiş :) Rengi çok güzel :))

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım rengine, mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
  6. farın kutusundaki rengi görsem almaya gerek duymazdım belki ama tende duruşu baya güzelmiş fiyatı da uygun alınmaya değer bence ;)

    YanıtlaSil
  7. Ya ben bu farı geçen yaz keşfetmiştim. Denerken güzel aydınlatıcı olur bu dedim ama sırf ambalajı yüzünden almadım. Color tattoo lara bakınca bu farlara da güzel bir ambalaj hayal ediyorinsan.. Kendimce protesto ettim :)) ama cidden güzel far..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence protestondan vazgeç ve bu güzel farı al. Pişman olmazsın.

      Sil
  8. Rengi çok güzel güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  9. Bende Instagram sayesinde satın almaya teşvik oldum sanırım:) Ama gerçekten çok güzel bir far

    YanıtlaSil
  10. Ben de ilk başlarda far paletleri alırken daha sonra tekli farlara yoneldim. Ancak bu sefer de elimdeki tekli farları koyacak yer bulamamaya başladım. Tam bir kısır dongü! Bu farın ıslak uygulaması nefis olur gercekten de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında o da bir sorun ama kocaman paletler de çantaya taşınmıyor.

      Sil
  11. Yazın bronz tene cok yakısır bence bayıldım Maybelline bu aralar cok ilgimi çekmeye basladı :)

    YanıtlaSil
  12. Rengi gerçekten çok güzelmiş <3

    YanıtlaSil
  13. Ben bunu pembe krem farın üzerine sürüyorum o kadar fresh lik katıyor ki her gören farın ne olduğunu soruyor bitmesin diye bakıyorum

    YanıtlaSil