13 Haziran 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , » Maybelline Blushed Nudes Far Paleti İncelemesi

Maybelline Blushed Nudes Far Paleti İncelemesi

13 Haziran 2016 Pazartesi
Maybelline'in son zamanlarda ülkemize satışa sunduğu Blushed Nudes far paletini inceleyeceğiz bugün. Aslında bu ürünü ilk gördüğümde çok beğenmeme rağmen, hakkında yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle almamayı düşünmüştüm. Sonrasında youtube bir video çıktı karşıma ve videodaki swatchlar o kadar güzel görünüyordu ki dayanamayıp aldım. Zaten ne geliyorsa başıma bu far merakım yüzünden geliyor.



Maybelline ürünlerini gerek rujlarını gerekse maskaralarını genellikle seviyorum ancak çok fazla toz farlarını ya da paletlerini denememiştim. Blushed Nudes far paleti de ambalajında çok güzel görünüyor. Hem renklerin tonlamaları hem de birbirleriyle uyumları insanı cezbediyor. Ambalajı plastik ve oldukça sıradan. İçerisinden de bir tarafı sünger bir tarafı fırça olan aplikatör çıkıyor. 12 adet pembe tonların ağırlıkta olduğu far mevcut.


Buraya kadar her şeyi çok güzel görünen bu ürünü ellediğimde kalbimde kocaman bir hayal kırıklığı oluştu. Farların yapıları sert ve üstelik de aşırı derecede simliler. Işıltılı farları sevsem de simli farlardan hiç hoşlanmıyorum. Gün içerisinde her yerime dökülüyorlar. Üstelik de temizlemek ayrı bir sorun. Sadece sorun simli olmak olsaydı keşke. Videoda gördüğüm renk pigmentasyonlarından eser yok. Acaba benim ürünüm bozuk mu diye bile düşündüm.


Fotoğrafta bile simleri rahatlıkla görebilirsiniz. Özellikle üst sıradaki açık renkli olan farlar benim açımdan kullanılabilecek yapıda değiller. Alt sıradaki farlar diğerlerine oranla biraz daha kullanışlı. Her zamanki gibi favorim bakır rengi far oldu. Bu tarz farları yumuşak kıllı fırça yerine sert kıllı fırçalar ya da sünger aplikatörlerle uygulamak daha iyi sonuç veriyor. Hem simleri daha az dökülüyor hem de rengi daha iyi alıyorsunuz.

Maybelline Blushed Nudes far paleti benim için bir hayal kırıklığı oldu maalesef. Sanırım indirimli olarak 31 TL'ye aldım ben bu ürünü ama öyle fazla bir indirim yoktu. Eğer siz de bu ürünü almak için heveslendiyseniz mutlaka bir tester bulup denemenizi ve sonrasında almanızı tavsiye ederim.

13 yorum:

  1. Arkadaşımda görmüş renklerini çok beğenmişim. Ancak simli farlar benim de tercihim değil, o yüzden uzaktan bakmakla yetineceğim :))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. İlk defa yurtdışına çıktığımda denemiş ve beğenmemiştim. Simleri büyük ve yapısından da hoşlanmadım. Nude paleti ise aksine çok başarılı...

    YanıtlaSil
  3. Maybelline maskaralarını kullanıyorum bende genelde. İlkten paleti görünce vaaow renkler çok güzelmiş dedim :) Sonra aşırı simli ve sert yapıda olduğunu okuyunca almam dedim. Çoğu kişi de beğenmemiş sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. ben de renklere hayran oldum ama sonra yorumları okuyunca vazgeçtim almaktan..senin bu yorumun da iyi oldu hiç özenmeyeyim :-)

    YanıtlaSil
  5. Görünüşe aldanmamak gerek demek ki :)

    YanıtlaSil
  6. Bende mağazada denedim fazla ışıltılı gelmedi, almadım :(

    YanıtlaSil
  7. Evet sim olayını biraz abartmışlar ama ben çok sevdim özellikle açık renkleri yarıladım desem yeridir.

    YanıtlaSil
  8. ben de ambalajında çk beğendim ama kullanmam diye almadım. bir de olumlu olduğu kadar olumsuz yorumları da okumaık istedim önce =) teşekkürler yazı için eline sağlık =)

    YanıtlaSil
  9. Testerını hiç görmedim. Simli farları bende hic sevmiyorum, iyiki almamışım. Çok fazla far da kullanan biri değilim zaten. Bilgilendirici yazı için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  10. Ben severek kullanıyorum üzüldüm beğenmemene fiyatı çok ucuz değil...

    YanıtlaSil
  11. bende çok almak istiyodum hatta indirim bekliyodum almam artık :)

    YanıtlaSil
  12. Renkleri çok güzel görünüyor. Ama sonrası üzücü olmuş. Tester denemekte dayda var. Teşekkürler. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. Ben bugün 21 buçuk tl ye çok ucuz bi fiyata aldım söylediğinize göre pek güzel değil ama kullanılır sonuçta güzel görünüyor 🤗

    YanıtlaSil