12 Haziran 2016 Pazar

Ana Sayfa » , , » Flormar Fırça Temizleyici İncelemesi

Flormar Fırça Temizleyici İncelemesi

12 Haziran 2016 Pazar
Herkese merhaba;
Bugün yazımın blog konuğum Flormar fırça temizleyici. Makyaj fırçalarını temizlemek, özellikle de çokça fırçanız varsa kesinlikle bir işkenceye dönüşebiliyor. Az fırçanız varsa da bu sefer daha sıklıkla bu işkenceye maruz kalıyorsunuz. İşte bu nedenle fırça temizlemek için daha az zaman harcayabileceğimiz bir yöntem olsa daha iyi olur düşüncesi ile aldım Flormar fırça temizleyiciyi.



Aslında biliyorsunuzdur Mac'in de bir fırça temizleme suyu var. Mac ürünlerinin fiyatları malum ve ben bir fırça temizleyiciye o kadar para vermek istemiyorum. İndirim dönemlerinden birinde Flormar'ın bu fırça temizleyici suyunu 5 TL'ye görünce dayanamayıp aldım. 200 ml'lik bir ürün için 5 TL gibi bir fiyat şaka gibi geldi.

Bu ürün ile ilgili en sevmediğim şey kokusu oldu. Sanki aseton gibi kokuyor ve bu beni çok rahatsız etti. Ben bir pamuğa döktükten sonra fırçamı pamuğa sürerek temizlemeye çalıştım. Özellikle göz makyajı yaptığım fırçalarda bu yöntem oldukça işime yaradı ancak fondöten veya kapatıcı gibi likit formlu ve ürün emen fırçaları bu ürünle temizlemek asla mümkün değil. Özellikle koyu far kullandığım fırçaları kullanım sonrasında temizlediğimde ertesi güne tekrar kullanma olanağım oldu. Temizledikten sonra hemen tekrar kullanamadım çünkü ıslaklık hoşuma gitmedi. Aseton gibi kokmasına rağmen gözümde bile herhangi bir kötü reaksiyona sebep olmadı.

Flormar fırça temizleyici göz makyaj fırçalarında benim için kısa süreli pratik çözüm oldu ancak uzun vadede fırça temizlemek için kullanılacak bir ürün kesinlikle değil. Fondöten fırçalarını ise temizlemek için yine en güzeli beyaz sabun. Aynı fiyata bulursam göz makyaj fırçalarımın günlük temizliği için tekrar alabileceğim bir ürün. Siz Flormar'ın fırça temizleyici ürününü denediniz mi?

8 yorum:

  1. Kokusu kötüyse sınıfta kaldı o zaman aklımda bulunsun teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Kokuya bende dikkat ediyorum öyleyse hic almam :/

    YanıtlaSil
  3. Çok az fırçam var dediğiniz gibi sık sık yıkamak durumunda kalıyorum. Ben genelde sevmediğim makyaj temizleme suyunu ya da antibakteriyel sıvı sabun kullanıyorum. Ürünün kokusu kötüyse ben de tercih etmezdim.

    YanıtlaSil
  4. Fırça temizleyici su olduğunu bilmiyordum. Gerçi canım sen beğenmemişsen bilmeme de gerek yokmuş;) ben sabunla yıkıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Şuan fiyatını görünce çok şaşırdım ama koku da önemli bilemedim büyük bir ihtamal almam :(

    YanıtlaSil
  6. ben de almıştım ama memnun kalmadım pek anlık temizlik için kabasını almaya falan kullanıyorum o kadar..

    YanıtlaSil
  7. Yorumunu okumam iyi oldu

    YanıtlaSil
  8. ben bebek şampuanıyla yıkıyorum :)

    YanıtlaSil