14 Haziran 2016 Salı

Ana Sayfa » , , , » Farmasi Zen Serisi Ruj - 03 Numara İncelemesi

Farmasi Zen Serisi Ruj - 03 Numara İncelemesi

14 Haziran 2016 Salı
Farmasi kataloglarında hemen hemen 2 aydır görmeye başladığımız yeni Zen serisinin 03 numaralı rujundan bahsedeceğim sizlere bu yazımda. Farmasi'nin mat serisi ve true color serisi rujlarını çok sevdiğim için bu seriden de rastgele bir ruj sipariş ettim. Kataloga baktığımda kendime yakışacağını düşündüğüm renk olan 03 numarada karar kıldım. Gelin Zen serisinin 03 numaralı rujunu beraber inceleyelim.



Aslına bakarsanız katalogdan ruj almayı hiç sevmiyorum. Çünkü kataloglardaki renklerle gerçekte olan renkler kesinlikle birbirini tutmuyor. Bu nedenle de hep yanlış renkler alıyorum. Alelacele verdiğim bu siparişte de maalesef hiç sevmediğim renkte bir ruj almış oldum. Katalogta nude-şeftali hatta hafif de kahvelik barındıran bir ruj gibi duruyordu. Gel gelelim rujun rengini sevmemiş olmam bu rujun kötü olduğunu göstermez. 


Rujun yapısı oldukça güzel ve kremsi bir yapısı var. Hem nemlendiriyor hem de sürümü kolay. Mat rujlar gibi dudakları kurutma problemi olmadığı için bu ruj ile kendimi çok rahat hissettim gün boyu. Bu ruj için ne mat diyebilirim ne de ışıltılı. Mat rujlar kadar opak değil yapısı ama ışıltılı rujlar gibi parıl parıl da değil. Rengi ise içerisinde morluk barındıran bir pembe. Maalesef kalıcılığı mat rujlar kadar başarılı değil. En fazla 3 saat o da bir şey yiyip içmezsem. 


Farmasi Zen ruj serisi rujlarından 03 numaralı rengi kendime çok yakıştıramadım ama sanırım bu seriden farklı renkleri deneyeceğim. Çünkü özellikle de yaz aylarında sürümü kolay, gün içinde kendimi konforlu hissedeceğim rujları kullanmayı daha çok seviyorum. Ben bu ruju sanırım indirimli olarak 10 TL civarında bir fiyata aldım. Fiyatı da oldukça uygun bence. Peki siz Farmasi Zen serisinden ruj ya da herhangi bir ürün denediniz mi?

8 yorum:

  1. Hep aynı rujlara yöneliyoruz. Bence bu renkte yaz için çok hoşmuş ve eminim sanada çok yakışır (o)

    YanıtlaSil
  2. bende de 2 numarası var çok kalıcı değil ama dediğin gibi sürümü ve nemlendirmesinden dolayı sevdim..

    YanıtlaSil
  3. 10 numarasını kullanıyorum. Kalıcı olmasa da seviyorum :) Pespembe bir rengi var ama olsun :D

    YanıtlaSil
  4. Yaz için çok ideal hep bu tonları sürüyorum zaten, nemlendirmesi de iyimiş :)

    YanıtlaSil
  5. rengi çok güzelmiş ya fiyatıda uygun güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir renk, en sevdiğim pembelerden, ve nemli bitişi tam yaza uygun yapmış onu. bu zen serisini mreak ediyorum. güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil