10 Haziran 2016 Cuma

Ana Sayfa » , , , , » Farmasi Terracotta Powder - 05 İncelemesi

Farmasi Terracotta Powder - 05 İncelemesi

10 Haziran 2016 Cuma
Farmasi'nin çok merak ettiğim bir ürünüydü bu terracota powder serisi. Kataloga her baktığımda acaba bu nasıl pudra diyordum. Zaten pudradan çok bir aydınlatıcıyı andırıyor. İlk baktığımda ise Mac'in Soft n Gentle aydınlatıcısına benzetmedim değil. Tabii ki bu düşüncelerden sonra alıp denemezsem olmazdı. Numara olarak 05 diye bir rakam belirtilmiş ancak zaten bu tarz başka bir ürün olmadığından rahatlıkla bulabilirsiniz eğer almak isterseniz. 


Baked yani fırınlanmış bir ürün olduğundan tok bir yapısı var. Öyle toz toz uçuşan bir ürün değil. Ellediğinizde kadife gibi bir his oluşturuyor. Ayrıca kocaman da bir ürün olduğunu söylemek lazım. Aldığımda sanki yerinden çıkacakmış gibi görünse de oldukça sağlam bir ürün ambalajı var.


Buraya kadar her şey güzel ancak ben bu ürünü herhangi bir kategoriye koyamadım. Yani pudra desem değil, aydınlatıcı desem değil, allık desem hiç değil. Durum böyle olunca da nasıl kullanacağımı bir türlü kestiremedim. Aydınlatıcı uyguladığım bölgelere sürünce istediğim etkiyi alamadım. Pudra olarak tüm yüzüme uygulamak zaten mümkün değil. Yanaklarımda ise allık gibi renkli bir etki bırakmadı.


Fotoğrafta da rengini görüyorsunuz. Aslında çok tatlı şeftali bir renk tonu var. Aydınlatıcı, allık ya da pudra olamayacağına karar verdiğim bu ürünü ben far olarak kullanmaya başladım. Arada sırada da yüzümün belirli bölgelerini ısıtmak için kullanıyorum. Far olarak bu ürünü bitirmek kesinlikle mümkün değil. Farmasi Terracotta powder indirimli olarak 35-40 TL civarında bir fiyatı vardı sanırım. Rengini çok severek aldığım bu ürün benim kullanım amacıma uymadı. Bu ürünü bence sadece çok açık tenli arkadaşlar sevecektir. Denemek istiyorsanız ve esmerseniz bence vazgeçebilirsiniz.



15 yorum:

  1. Rengi çok güzel benim açık tenim de olur bu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık tenlilerin daha rahat kullanacağını düşündüğüm bir ürün.

      Sil
  2. o zaman bana olmaz ama güzel ürünmüş :)

    YanıtlaSil
  3. ama rengi harika allık olarak kullanılamıyorsa yazık olmuş belki terracota olduğu için ıslak uygulasan daha yoğun durur ve allık olarak kullanılabilir sanki..

    YanıtlaSil
  4. Şahane ışıl ışıl, güle güle kulanın :)

    YanıtlaSil
  5. Farmasi markasının daha hic ürünlerinden denemedim. Şeftali tonu olarak cok güzel :))

    YanıtlaSil
  6. Hoş bir tonu var güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. Ben bu ürünü aydınlatıcı olarak kullanıyorum oldukça başarılı :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bronz tene far olur bence, aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir bu tonları cok seviyorum yazın kullanmayı :)

    YanıtlaSil
  9. Renk gerçekten hoşmuş ama belli etmemesi kötü olmuş :(

    YanıtlaSil
  10. Ben okurken, far olarak şahane olur diye aklımdan geçiriyordum ki, sonuna gelince gülümsedim. :) Aynı şeyi düşünmüşüz. Rengi gerçekten çok güzelmiş, her şeye rağmen... Islak olarak denesen belki, allık olarak nasıl durur acaba?

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar güzel bir renk, tam yazlıkmış. Markanın hemen her ürününü çok beğenerek kullanıyorum ama henüz allıklarını deneme şansım olmadı.

    YanıtlaSil