9 Haziran 2016 Perşembe

Ana Sayfa » , , » Essence All In One BB krem İncelemesi

Essence All In One BB krem İncelemesi

9 Haziran 2016 Perşembe
Herkese merhaba;
Bu yazımın konusu Essence All In One BB krem. Malum yaz ayları geldiğinde hepimiz kalın yapılı fondötenlerden ince yapılı BB kremlere geçiş yapıyoruz. Aslında yazın herhangi bir ten makyajı yapmak insanı bunaltsa da benim gibi cilt tonunu eşitlemek istiyorsanız tabii ki en büyük kurtarıcınız BB kremler. Essence markasına ait bu BB kremin bendeki numarası 02 natural.



Ben bu ürünü alırken herhangi bir tester yoktu maalesef. Çok beyaz olmadığımı düşünerek en açık rengin bir koyusu olan 02 natural rengini aldım. Eve geldiğimde ve denemek için koluma sıktığımda yaşadığım şoku anlatmam için fotoğrafa bakmanız yeterli sanırım. Bu nasıl 02 numara olabilir dedim açıkçası. Resmen zenci rengi gibi geldi gözüme o an. Neyse dağıttığım zaman bu kadar koyu durmuyor ama yine de kolumda görebileceğiniz gibi bana biraz koyu. Sıklıkla yazın kullanacağımı düşünecek olursak bu koyuluk biraz kaybolabilir diye düşünüyorum.


Genel olarak Essence BB kremin yapısını beğendim diyebilirim. Pek fazla bir kapatıcılık özelliği olmasa da cilt rengini kolaylıkla eşitliyor, benim kızarıklıklarımı kamufle edebiliyor. İçerisinde SPF 30 güneş koruması olduğundan dediğim gibi yazın kullanmak için biçilmiş kaftan bir ürün. Üzerinde nemlendirdiği yazsa da bu konuda ben pek fayda göremedim doğrusu. Zaten de öyle bir beklentim yoktu bu üründen.


Essence All In One BB kremi genel olarak beğensem de sanırım tekrar almam çünkü ahım şahım bir ürün değil. Benim cildimde herhangi bir hassasiyet ya da sivilcelenmeye sebep olmadı ancak her yazımda dile getiriyorum benim cilt tipim kuru ve sivilceye meyilli değil. Fiyatını ne yazık ki tam olarak hatırlayamıyorum ama zaten Essence ürünleri genellikle uygun fiyatlı oluyor.

18 yorum:

  1. ben pure beauty den memnunum sanki bu size biraz koyu gibi olmuş ama gene de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu da denemek istiyorum bakalım elimdekiler bir bitsin.

      Sil
  2. Geçmiş olsun gerçekten çok koyuymuş:S

    YanıtlaSil
  3. Rengi görünce sasirmadim degil, 30 günes korumasi icermesi cok önemli benim icin. Dün Garnier markasini aldim, yazinizi görmüs olsaydim buna kesin bakardim, ellerinize saglik

    YanıtlaSil
  4. Güneş koruma faktörlü bb kremlerin çoğunda kapatıcılık çok az bu nedenle bende gerekmedikçe kullanmamaya karar verdim :)

    YanıtlaSil
  5. Essence markasının genelde farlarını kullanıyorum :) bende bb kremini almam görürsem

    YanıtlaSil
  6. REngi sana koyu gelmiş evet , fondöten bb krem gibi malzemelerde paraya acımıcaksın , ben de tercih etmem bu ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın canım. Ne de olsa cildimizde kalıyor bütün gün.

      Sil
  7. ben essencein bütün ürünlerini sevmekle birlikte hiç bir fondöten ve bb kremi ile anlaşamadım ..

    YanıtlaSil
  8. essense ürünleri güzel ve uygun olsada bb kremlerine benimde elim gitmiyor ne yazık ki:)
    blog keşif etkinliğinden geliyorum, blogunuzu gfcde takibe aldım bende beklerim! sevgiler:') http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. 2. resimde baya baya koyu görünüyor uygun fiyatlı ama almasakta olurmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani alsak da olur almasak da. Yine de uygun fiyatlı arayanlar için bir alternatif olabilir.

      Sil
  10. Rengi gerçekten koyuymuş doğal ton kısmına uymamış bence :)
    Denemeden almamak lazım tabi

    YanıtlaSil
  11. Bende de medium rengi var, az çok tahmin edersin. Üzerine açık renk pudra uygulayarak rengi açıyorum, iyi oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Natural böyleyse medium nasıldır düşünemedim.

      Sil