7 Haziran 2016 Salı

Ana Sayfa » , , , » Cyrene Cleansing Oil - Temizleme Yağı İncelemesi

Cyrene Cleansing Oil - Temizleme Yağı İncelemesi

7 Haziran 2016 Salı
Cyrene Cleasing Oil - Temizleme Yağı, benim siteden aldığım bir sürpriz kutudan çıktı. Bu tarz sürpriz kutular bana göre fiyat olarak hem çok avantajlı hem de insanın kendine bir hediye alması fikri çok eğlenceli. Cyrene yerli bir marka olması sebebiyle benim destek vermemiz gerektiğini düşündüğüm, aynı zamanda bugüne kadar denediğim hemen her ürününü de sevdiğim bir marka. Ayrıca ürünleri de cruelty free yani hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmediği gibi içeriği de vegan. Marka hakkındaki kısa bilgileri de verdiğime göre yazımızın konusu olan Cyrene Cleansing Oil yani temizleme yağını inceleyebiliriz.



Ürün hakkındaki yorumlarıma geçmeden önce kendi cilt tipimden bahsetmek istiyorum. Benim cildim kuru ancak zaman zaman hassas. Hiç bir zaman akneye ya da sivilceye meyilli olmadı. Cyrene temizleme yağı içerisinde pek çok yağ barındıran bir ürün. Dolayısıyla yağlı ya da sivilceye meyilli ciltler için uygun olmayabilir. Gerçi ben doğal yağların yağlı olan ciltlerde sivilceyi arttıracağını düşünmüyorum. Ayrıca içerisinde parfüm, alkol, boya, paraben, petrol ve türevleri olmadığından hassas ciltler ve de bu konuya dikkat edenler için oldukça uygun.

Ürünün uygulamasına gelecek olursak; kuru olan elinize 3-4 pompa kadar alıp, yine kuru olan yüzünüze nazikçe ovalayarak uyguluyorsunuz. Bazı kullanan arkadaşların özellikle göz makyajını zor çıkardığını söylemiş ancak ben bunun kullanma sırasındaki eksiklikten kaynaklandığını düşünüyorum. Yüzünüz kuru iken yaptığınız bu adımdan sonra hemen yüzünüzü yıkadığınızda makyajın tam çıkmadığını göreceksiniz. Bu adımdan sonra yapmanız gereken ise elinizi bir miktar ıslatıp nazikçe masaj yapmaya bir süre daha devam etmektir. Bu şekilde ürün su ile temas ettiğinde yağ kıvamından süt kıvamına geçmeye başlıyor ve de asıl makyaj kalıntıları bu şekilde tam olarak çıkıyor. Sonrasında ise bol su ile duruladıktan sonra cildimde o yağların verdiği nem benim çok hoşuma gidiyor ama herkes sevmeyebilir sanırım.

Cyrene Cleansing Oil - temizleme yağı benim severek kullandığım bir ürün oldu. Fiyatı 63 TL olan bir ürün olmasına rağmen bittiğinde tekrar almayı da düşünüyorum açıkçası. Fiyatı biraz pahalı gibi gözükse de aslında bu kadar temiz içerikli bir ürüne göre oldukça makul. Siz Cyrene ürünlerinden herhangi birini denediniz mi?


19 yorum:

  1. güzel ama çok kullandığım bir ürün değil..

    YanıtlaSil
  2. Temizleme yağlarını bende seviyorum ama karma ciltli olduğum için t bölgesini yağlandırabiliyor :(

    YanıtlaSil
  3. Ben bu ürünü anlattığın kadarı ile çok sevdim , birçok makyaj çıkarıcı ürünleri hep zararlı bileşenler içeriyor , hem bakım hem temizlik çok iyi bence tabi bunun doğurduğu fiyat var , benim gibi öğrenciler için fazla rakam olsa da çalışan insanlar için bu o kadar önemli olmasa gerek sonuçta cildimiz her şeyimiz :)

    YanıtlaSil
  4. Yağ bişeyi sürerken düşünemiyorum kendime yıkaması tereddüt ediyo :))
    Güle güle kullan içeriği gerçekten güzelmiş

    YanıtlaSil
  5. benim cildim karma olduğundan bana pek uymaz sanırım ancak güzel ürün anlattığınıza göre :)

    YanıtlaSil
  6. içeriği oldukça temiz çok güzel☺️

    YanıtlaSil
  7. cyerene'in bütün ürünlerini çok severek kullanıyorum bunu da denemek aklımda aslında ama sıra gelmedi tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tane yüzümüz olduğundan tabii ki istediklerimize sıra gelmiyor. Ben de bir ürün beğeniyorum, elimdeki bitsin derken başka bir şey daha beğeniyorum.

      Sil
  8. Bu markayı çok duyuyorum ama bir türlü denemek kısmet olmadı teşekkürler yazı için:)

    YanıtlaSil
  9. Şimdiye kadar 4 farklı cyrene denedim. Gerçekten ürünler kalite olarak çok iyi, ayrıca cruelty free logoya sahip olması kalitesini ikiye katlıyor. 2016 yılında tekrar bir sürpriz kutu olacaktı diye hatırlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım olur. Sürpriz kutu almayı seviyorum.

      Sil
  10. bence de bu içeriğe ve kaliteye göre fiyatı normal sayılabilir, güzel bir ürünmüş bu tarz yağları ben de çok seviyorum ama bunu hiç kullanmadım. çok teşekkürler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet işin içine biraz da organik biraz daha temiz içerik girince maalesef fiyatlar yükseliyor.

      Sil
  11. Ben Body Shop'unkine alternatif makyaj temizleme yağı arıyorum. Cyrene'nin bu ürününü bilmiyordum, süper oldu :) Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cyrene çok daha temiz içerikli. Tercih edilebilir.

      Sil
  12. Bende bu yağı kışın kullanmıştım. Aslında çok beğendim ama tekrar yağı arındırmak gerçekten zahmet verici gelmeye başladı. [-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben arındırmak için de çok uğraşmıyorum. O yağın verdiği hissi sevdim.

      Sil