20 Haziran 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , , , » Alışveriş - Sleek, Mac, Maybelline, The Body Shop

Alışveriş - Sleek, Mac, Maybelline, The Body Shop

20 Haziran 2016 Pazartesi
Yeni bir haftadan herkese merhaba;
Bu ay içerisinde yaptığım alışverişlerimi bir araya getirerek sizlere anlatmak istedim. Hepsini aynı zamanda almadım, ara ara aldıklarım bunlar. Gratise gelen sleek markasından 2 parça ürün aldım. Tabii far canavarı olarak The Body Shop ve Mac'ten farlar aldım. Bazılarını kullandım ancak bazılarına henüz sıra gelmedi. Hadi detaylara beraber bakalım.



İlk önce herkesin merakla beklediği Gratis sayesinde kavuştuğumuz Sleek markasından başlayalım. Standı kurcalamam sırasında başıma dikilen görevli yüzünden çok detaylı bakamadım ancak daha öncesinden almaya karar verdiğim Sunset isimli paleti hemen sepetime attım. Bu paletin renkleri hem bende olmayan renkler hem de yaza çok yakışan renkler. Bu nedenle tercihim oldu. Yoksa günlük kullanıma uygun paletler de vardı. Diğer aldığım Sleek ürünü de Eye & Cheek Paleti. Bu paletin içerisinde 4 tane far 2 tane allık bulunuyor. Farlar ise Au Natural paletindeki renklerden. Her iki paletinde fiyatı sanırım 50 TL civarındaydı.


The Body Shop mağaza etkinliği sırasında gördüğüm bu şeftali rengi fara kayıtsız kalamadım doğrusu. Aslında metalik gri bir oje de almıştım ama fotoğrafa koymayı unutmuşum. Malum farlar benim için daha önemli. The Body Shop farın fiyatı 30 TL. Diğer iki far ise Mac'ten. Her seferinde stok dışı olan Red Brick isimli bu kırmızımsı farı sonunda buldum. Bir de yanına arkadaş Amber Light isimli farı aldım. O da çok güzel bir altın rengi. Mac farlarının refill olarak fiyatı 43 TL. 


Son olarak alalı epey olan 2 ürünüm var. Birincisi herkesin koşarak aldığı Maybelline Lash Sensational maskara, diğeri de Toasted Brown ruj. Maskarayı bir kaç kere denedim ve tabii ki abartıldığını düşünüyorum ama daha fazla denemem lazım. Gerçi maskara konusunda kendi kirpiklerime güvenmediğim için sorun bende de olabilir. Rujun ise kızıl kahve bir tonu var. Şimdilik oldukça sevdim rengini ve de kendime yakıştırdım. Zaten çok açık renkler bana yakışmıyor bunu anladım. Her ikisini de alalım epey olduğundan tam net fiyat hatırlayamadım.


Benim son zamanlarda yaptığım alışverişlerimde aldıklarım bunlardı. Bu fotoğrafa koymayı unuttuğum bir de Maybelline master kontür stick var. Ürünlerin hepsinin detaylı yazısını çok kısa süre içinde blogumda bulabileceksiniz. Tabii ki sanırım en önce sleek paletleri yazacağım. Her ikisini de hevesle kullanıyorum şu an. Ancak daha önce okumak istedikleriniz varsa bana yazarsanız sevinirim.


21 yorum:

  1. Hepsi çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Sleek genel olarak çok sevildi henüz benim yaşadığım şehire gelmedi ama merak ediyorum, o rimelde de gözüm var ya alacam ondan da :) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda gelir. Gerçekten kullanışlı ve güzel ürünleri var.

      Sil
  3. sleek'in abartıldığını düşünüyorum.Ya da Tr'ye gönderdikleri ürünlerde bozukluk var bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aldığım bu iki paletten de oldukça memnun kaldım.

      Sil
  4. Elimdekiler azalsın diye alışveriş yapmıyorum ama şu sleek paletlerde gözüm var :) Hepsini çok güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimin gözü yok ki. Çok güzel paletleri var cidden.

      Sil
  5. Sleek ürünlerini ben de çok merak ediyorum bir türlü Gratis'e gidip de deneme fırsatım olmadı. Eye Cheek isimli far paleti hoşuma gitti. Güle güle kullan güzel bir alışveriş olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o palet allık da barındırdığı için oldukça kullanışlı.

      Sil
  6. Güle güle kullanın.Sleek far paletleri değilde aydınlatıcı paletleri cok dikkatimi çekti indirimi bekliyorum şimdilik :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben far meraklısı olarak tabii ki önce far paletlerine baktım ama aydınlatıcıları da güzel duruyor.

      Sil
  7. Bayıldım hepsine de mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım. Ayrıca yeni temana bayıldım. Harika bir tasarım olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Benim de yeni temam çok içime sindi.

      Sil
  9. Sleek bana uygun geldi yanılıyor muyum ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da oldukça uygun geldi. The Balm gibi sonradan alıp başını gitmez umarım.

      Sil
  10. Güzel günlerde kullan hepsi çok güzel :)

    YanıtlaSil