9 Mayıs 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , » Yves Saint Laurent Sabitleme Pudrası

Yves Saint Laurent Sabitleme Pudrası

9 Mayıs 2016 Pazartesi
Merhaba;
Çok uzun zamandır kendime iyi bir sabitleme pudrası almak istiyor ancak hangi ürünü alacağıma bir türlü karar veremiyordum. Sonunda Yves Saint Laurent markasına ait olan bu beyaz sabitleme pudrasında karar kıldım. Aslında Nars'ın pudrasını da alabilirim diyordum ancak Boyner sayesinde Yves Saint Laurent'e ulaşmam daha kolay olduğu için tercihimi bundan yana kullandım. 



Genel olarak yağlı bir cildim olmadığından pudra ihtiyacım pek olmuyordu. Pudra kullanmak istediğim tek yer ise tabii ki göz altı idi. Göz altı kapatıcısını hangi marka olursa olsun sabitlemediğiniz süre maalesef ki çizgilere doluyor. Bu da iyi bir pudra ihtiyacı doğuruyor. Ürün her Yves Saint Laurent ürünü gibi çok şık kadife bir keseyle beraber geliyor.


Alışmış olduğumuz ten rengi pudraların aksine bu pudra beyaz. Beyaz olması sizi korkutmasın çünkü yüzünüze uyguladığınızda tamamen transparan bir bitiş sağlıyor. Göz altı kapatıcısı sabitlemede çok başarılı. Üstelik yüzümde de bu ürünü kullanmayı çok sevdim. Kadifemsi bir bitiş sağlıyor. Ben de yarattığı bu kadife hissini çok sevdim. Bu aralar alnımda yani T bölgemde de biraz yağlanma olmaya başladı. Bu pudrayı yüzümde de rahatlıkla kullandım. 


Yves Saint Laurent Sabitleme pudrası olarak bu pudra benim oldukça işimi gördü ve çok sevdim. Benim için tek kötü yanı fiyatı. 175 TL gibi bir fiyat pudra gibi çabuk biten bir ürün için maalesef çok fazla. Bu nedenle sadece göz altımda kullanmaya devam edeceğim. Bir de Essence'in böyle beyaz bir pudrası var. Acaba bu ürüne muadil olabilir mi? Onu da bulursam denemeyi düşünüyorum. Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz.



12 yorum:

  1. Essence göz altlarında başarılı değil benim göz altım kuru ve bütün ince cizgileri belirginleştirmişti hosuma gitmedi ama bu kadar da para veremem bir pudraya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah ben de böyle diyordum ama mağaza da bir elledim, sonrasında bırakamadım elimden.

      Sil
  2. Ahh şu T bölgesinde ki yağlanma çıldırtıyor beni bende pudrayla parlamasını engellemeye çalışıyorum :(

    YanıtlaSil
  3. Ambalaj ve görüntü çok şık gerçekten :)
    Mutlaka işininde hakkını vereceğini düşünüyorum.
    Ama cidden fiyatı epey yüksekmiş (p)

    YanıtlaSil
  4. Bence bu pudranın bir muadili olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü inanılmaz kadife ve yapısı incecik. Bende Souffle D'eclat yerine bunu alsaymışım dedim :( Compact çok daha pratik.

    YanıtlaSil
  5. buna bu parayı gözden çıkardıysan bir de MUFE dene o da gayet iyi bence hem de buna göre daha ucuz 120 falandı sanırım en son..

    YanıtlaSil
  6. Pudra için o fiyat bencede çok fazla :) menun kalmamak büyük fiyasko olurdu :))

    YanıtlaSil
  7. Bu pudraya çok elim gitti, ama cesaret edemedim. Düzgün yorum da yok ürünle ilgili... Senden okuyunca, alınacakalr listeme girdi :) Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  8. Ben narsn crystal pıdrasnı bir aydr kullanyorm inanılmaz güzel :) içinde gerçekten ışığı yabdtan pigmentler var ışıl ışıl oluyo cilt ve kadifr gibi yumuşacık. Çizgilere dolmuyor gğzel sabitliyor, hatta ben göz altıma 3 kat ürün kullanyorum 2.katı sabtleyp 3 ve sabitleme yapıyorm hem hala çok doğal duruyor kalıp gibi olmuyor hem de 7 8 saat çok rahat gidiyor.

    YanıtlaSil
  9. Bendeki toz olanı bitince bunu deyiyim bir de bakalım :)

    YanıtlaSil
  10. Çok uzun zamandır kozmetik ürünlerine dev para vermiyorum. Muhakkak daha uygun rakamlara muadillerini bulmak mümkün oluyor. Essence in transparan pudrasını ben sevdim. Bir arkadaşımda unutmuşum bulabilsem tekrar alırım. Şu sıralar the balm ın transparan pudrası ile gayet iyi anlaşıyorum.
    Ben yağlanma için değil de, göz altları ve yüzümün terleme yapmaması için kullanıyorum:)

    YanıtlaSil