26 Mayıs 2016 Perşembe

Ana Sayfa » , , » Gosh Prime n Fresh Illuminating Eye Roll-on İncelemesi

Gosh Prime n Fresh Illuminating Eye Roll-on İncelemesi

26 Mayıs 2016 Perşembe
Herkese merhaba;
Bu yazımda sizlere Gosh markasının bir ürününden bahsedeceğim. Gosh markasının ürünlerine Gratis mağazalarından ulaşabilirsiniz. Gosh Prime n Fresh Illuminating Eye Roll-on ürününü inceleceğiz. İsmini okurken bu da ne oluyor ki diyebilirsiniz. Bu ürüne bir çeşit göz bazı diyebilirim aslında. 



Göz bazı deyince aklınıza sadece göz kapaklarınıza far sürmeden önce kullanılan bir ürün gelmesin. Bu ürün hem göz kapağına hem de göz altına kullanılıyor. Ürünün ağzında fotoğrafta da görebileceğiniz gibi üç minik bilye var. Göz altına ürünü sürerken bu bilyelerden de yardım alıyorsunuz. Bilyeler sayesinde göz altında uygunlandığında bir serinlik oluyor. Bu serinlik sayesinde göz altında oluşan torbalar bir miktar rahatlıyor. 


Bu ürün göz altına kullanıldığında aydınlık bir görüntü vermeyi vaadediyor. Aslında ben bu etkisi olduğunu düşünmüyorum ancak göz altları kuru biri olarak bazen nemlendirici sürsem de bu ürünü kullandığımda kapatıcıyı daha rahat uyguladığımı farkettim. Sanırım bir miktar da olsa nemlendirme ve kayganlık sağlıyor. Uygulama sonrasında kapatıcıyı da anında uyguladığım için daha homojen bir dağılım sağlayabiliyorum. Ancak kapatıcımın gün içerisindeki etkisinde olumlu ya da olumsuz herhangi bir değişiklik yaratmadı. Far bazı olarak kullanımı ise bence daha başarılı. Renksiz olduğu içinde üzerine sürdüğünüz farın rengini de değiştirmiyor.


Gosh Prime n Fresh Illuminating Eye Roll-on bazı genel kullanım olarak güzel bir ürün olsa da olmazsa olmaz bir ürün olmadı benim için. Yani kullansam da olur kullanmasam da. Bu nedenle bitirene kadar kullanıp tekrar almayacağım bir ürün oldu. İndirimli olarak 15 TL civarında bir fiyata almıştım sanırım. Ben bu ürünü merakıma yenilerek aldım. Ancak paranızı daha çok istediğiniz başka bir ürüne ayırmanızı tavsiye ederim.



9 yorum:

  1. Ben o yazıyı görünce direk aklıma illuminati geliyo 🔼😂
    İkidir gosh ürünlerine bakıyorum gidince alcam galiba bişey :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında güzel ürünleri vardır eminim ama nedense fazlasıyla ilgimi çekmiyor markanın ürünleri şu an.

      Sil
  2. Ben de göz kapagina sürdügümüz far bazini göz altlarima uyguluyorum sanki daha kolay sürülüyor sonrasinda kapatici, ellerine saglik, Türkiye´den alinacaklar listeme ekledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir deneyeyim bakalım öyle nasıl olacak.

      Sil
  3. Çok merak ettiklerim arasındaydı.. Metal bilyeler göze hoş geliyor tabi merak uyandırıyor ama kullanılabilirliği ve işlevi önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O bilyeler aslında verdiği soğukluk hissi sayesinde bir miktar rahatlama oluyor aslında.

      Sil
  4. Güzel bir ürün ama olsada olur olmasa da dediğiniz gibi :)

    YanıtlaSil
  5. The balm' ın far bazını severek kullanıyorum =)

    YanıtlaSil
  6. Bilmedigim bir üründü ama madem olaganüstü bir özeöligi yok kullanmasam da olur.

    YanıtlaSil