28 Mayıs 2016 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , , , » Favorilerim - Mayıs 2016

Favorilerim - Mayıs 2016

28 Mayıs 2016 Cumartesi
Mayıs ayı ile birlikte baharında son günleri geldi çattı. Artık önümüzde güzel bir 2016 yazı var. Mayıs ayı hem benim doğum günü hem de evlilik yıl dönümümün olduğu ay olduğu için keyifli bir aydır her zaman. Yine de zorlukları da olmadı değil. Bu ay boyunca severek kullandığım kozmetik ürünlerini de sizlerle paylaşmak istedim. Favoriler ve Bitenler gibi toplu yazıları okumayı ben çok seviyorum. Umarım siz de benim gibi sever ve keyifle okursunuz.



Wet n Wild Comfort Zone Far Paleti: Uygun fiyatına rağmen çok başarılı renkleri olan ve sanırım kullanan herkesin favorisi olan bir far paleti bu. Üstelik paletteki her bir renk bir Mac farına muadil. Bu far paletindeki renklerin hangi Mac farlarına muadil olduğunu daha önce detaylı olarak yazmıştım. Eğer merak ediyor ve okumak istiyorsanız, paletin ismine tıklayarak ilgili yazıya ulaşabilirsiniz. 

Golden Rose Velvet Matte serisi ruj - 16 numara : Bu ruj ile ilgili yorumlarımı da daha önce detaylı olarak yazmıştım. Bu ay neden favorim olduğu konusuna gelecek olursak. Saçlarımı kendime en yakıştığını düşündüğüm renk olan turuncu bakıra tekrar boyattım. Hal böyle olunca da pembe tonlu hiçbir ruj bana yakışmamaya başlayınca ben de aldım elime bu ruju ve saçımı boyattığım andan itibaren neredeyse her gün bu ruju kullandım. Kullandığım süre boyunca da herkesten iltifat aldığım bir ruj oldu. Bu tonları seviyorsanız kesinlikle bakmanızı öneririm.


Yves Saint Laurent Transparan Pudra : Vakti zamanında bir pudraya bu kadar para vereceğimi asla düşünmezdim. Özellikle de zaten kuru bir cildiniz var ve pudraya ihtiyaç duymuyorsanız kesinlikle günün birinde pahalı bir pudra alacağınız aklına gelmiyor. Kapatıcımı sabitlemek amacıyla biraz da kızların gazına gelerek aldığım bu pudra benim vazgeçilmezim oldu bile. Uygulama sonrasındaki kadifemsi his inanılmaz. Bittikçe alacağım sanırım.

Dior Nude Tan Golden Shimmer Aydınlatıcı: Gördüğüm ilk anda vurulduğum bir aydınlatıcı olduğundan favorim olması kaçınılmazdı sanırım. Özellikle yaz aylarında daha da bir severek kullanacağımı çünkü bronz tene daha da çok yakışacağını düşünüyorum. Yakın fotoğraflarını görmek için daha önce hazırladığım yazıya ismine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mac Extendend Play Gigablack Maskara : Neredeyse bitirmek üzereyim bu maskrayı ama hem uygulama kolaylığı sağlayan fırçası hem de yapısı nedeniyle bugüne kadar kullandığım diğer maskaralara oranla kirpiklerimi daha uzun süre kıvrık tutması benim bu maskarayı favoriler yazıma eklememi sağladı.

Mac Kirpik Kıvırıcı: Nedense kirpik kıvırıcıdan hep korkmuşumdur. Sanki kirpiklerimi kesiverecekmiş gibi gelmiştir. Bu kirpik kıvırıcıyı da mağazada makyaj uygulaması sırasında kullandıktan sonra bir alayım ne çıkar diyerek aldım. Biraz önce bahsettiğim maskara ile harika bir ikili oldular. Hem de piyasadaki ucuz kirpik kıvırıcılara göre içerisindeki lastiği sayesinde kirpiklerinize bir şey olma riski de daha az. Tabii fiyatı biraz pahalı.

Benim 2016 yılı Mayıs ayında severek kullandığım ve sizlerle paylaşmak istediğim ürünler bu şekildeydi. Siz bu ay neler keşfettiniz? Keşfettiklerinizden hangisi favoriniz oldu?


13 yorum:

  1. Comfort zone palet bence herkesin sahip olması gereken bir makyaj malzemesi

    YanıtlaSil
  2. güzel ürünler bence de, dior u ben de çok beğeniyorum, bende yok ama yakından incelemiş ve çok başarılı bulmuştum =) güel güle kullanın

    YanıtlaSil
  3. MAC görünce ekrana yapıştım, çok sevdiğim markaların başında :)) Transparan pudra ben de arıyorum hala daha kararsızım :/

    YanıtlaSil
  4. Aldıklarından memnun kalman ne güzel...

    YanıtlaSil
  5. Dior aydınlatıcı benim de favorim. YSL pudrayı çok merak ediyordum, yazınızı okuduktan sonra merakım iyice arttı :)

    YanıtlaSil
  6. Comfort zone ve 16 numaralı ruju ben de begenerek kullanıyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. Paletin renkleri çok hoş ama :)

    YanıtlaSil
  8. Paletteki yeşil renge göz koydum. Çok güzel.

    YanıtlaSil
  9. Kullandığınız tonlar çok güzel bu arada.Ben de yeşil tonu çok beğendim.

    YanıtlaSil
  10. En sonunda o comport paleti aldıracaksınız bana :))

    YanıtlaSil
  11. o dior aydınlatıcıya içim gidiyor her görüşümde :-)))

    YanıtlaSil
  12. far paletini merak ediyorum bende indirim bekliyorum almak için far kullanmayı da sevmiyorum ama yavaş yavaş alışacağım umarım :)

    YanıtlaSil