23 Mayıs 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , » Beauty Blender Orjinal ve Mini Makyaj Süngeri İncelemesi

Beauty Blender Orjinal ve Mini Makyaj Süngeri İncelemesi

23 Mayıs 2016 Pazartesi
Herkese tekrar merhaba;
Çıktığı ilk günden beri tüm youtuber, blogger ve kozmetik severlerin bir numaralı süngeri kesinlikle Beauty Blender oldu. Muadiller arandı, pek çok sünger alternatif mi değil mi denendi ama sonunda hep Beauty Blender'da karar kıldı herkes. Eh bu kadar insanın bir bildiği vardır diyerek ben de sonunda kendime bir Beauty Blender edindim.



Öncelikle iş yerinde makyaj yapan birisi olarak sünger ile fondöten uygulamak bana pek pratik gelmedi. Çünkü ıslatmak ve kurutmak problem yaratacaktı. Ancak göz altı kapatıcısı fırça yardımı ya da parmakla uygulamak da istediğim doğal sonucu vermiyordu. Bu nedenle yanımda taşımak daha kolay olur düşüncesi ile Beauty Blender'lardan mini olanını aldım. Kendi orjinal sitesinden sipariş verdim ve siparişim sorunsuz olarak elime ulaştı. Aynı zamanda kendi orjinal temizleme sabununu da hediye olarak göndermişler.

Beauty Blender mini olan yeşil renkteki sünger kutu içinden 2 tane olarak çıkıyor. Büyük olan gibi ıslatarak uygulama yapıyorsunuz ve uygulama sırasında şişerek büyüyor. Ancak söylemem gerekir ki kesinlikle kendisinden memnun kalmadım. Bir kere fazla küçük geldi elime ve kullanmaktan hoşlanmadım. Sadece fırçaya oranla daha güzel ve pürüzsüz bir şekilde uygulama yaptığını söyleyebilirim.


Beauty Blender yeşil mini süngerlerinden uygulamam zorluğu dolayısıyla memnun kalmadığım için büyük olanlarını denemeyi istemiyordum ama indirim sırasında almış bulundum. İyi ki de almışım. O minik süngerin uygulama zorluğunun aksine orjinal sünger çok pratik bir uygulama sağlıyor. Göz altı kapatıcı sürerken de sivri olan kısmı benim için kesinlikle harika bir uygulama sağlıyor. Aynı şekilde fondöten ya da bb krem uygulamasını da doğal bir sonuç bırakarak yapıyor.

Eğer Beauty Blender pembe olan orijinali sevdiniz ve yeşil olan minileri de alayım onları da severim diyorsanız kesinlikle macera aramamalısınız. Çünkü orjinal Beauty Blender işinizi fazlasıyla görüyor ve daha fazlasına ihtiyacınız yok. Ancak gel gelelim iyi bir sünger de arıyorsanız Beauty Blender'dan şaşmayın.


17 yorum:

  1. Ten makyajı için doğal sonuç istiyorsak nemli sünger, hangi sünger diyorsak da beauty blender di mi :)))

    YanıtlaSil
  2. Benim de favori makyaj süngerim BB. Yeşilleri de merak ediyordum ama demek gerek yokmuş [-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten gerek yok. Onun yerine BB'yi yedekleyebilirsin.

      Sil
  3. Ben ısrarla bundan eksik kalıp almadım.

    YanıtlaSil
  4. İlk defa böyle bir yorum okudum. Bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Renkleri çok tatlıymış. Daha hiç sünger kullanmayı denemedim ama düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun süre ben de denemeyi düşünmedim ama keşke daha önce deneseymişim diyorum.

      Sil
  6. bb yi ben de çok merak ediyorum ancak ona o kadar para ayıramıyorum bir türlü :D güle güle kullan, yeşilleri sevmemeni dikkate aldım, ben de yeşil olanları bu markadan değil de nascita dan almayı düşünüyorum. bakalım nasıllar. ama büyük pembenin performansı diğer süngerlerle karşılaştırılmaz deiyor ya hep aklım kalıyor :D eline sağlık

    YanıtlaSil
  7. bence de bb en iyisi şimdilik minik olanları ise bir türlü karar veremedim alıp almamaya şimdilik muadilleri ile idare edeceğim sanırım..

    YanıtlaSil
  8. Henüz edinmedim ama ne zamana kadar kaçabilirim bilmiyorum. Eninde sonunda alacağım :) Dediğiniz gibi muadili olmayan bir ürün.. RT kullanıyorum,ondan da çok memnunum gerçi.Ama Beauty Blender ı merak etmiyor değilim..

    YanıtlaSil
  9. Elimde yedekledim H&M süngeri olmasa bunu alırdım muadil dediler gittim yedekledim birde zor bulunuyor diye o süngerlere verdiğim parayı buna verirdim ya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında gerçekten muadil bir ürün ise daha az para verip H&M de alınabilir ancak ben henüz H&M deneyemedim.

      Sil
  10. H&M'nin süngerini kullanıyorum çok memnunum bunuda denemek istiyorum :) bende bloguma beklerim

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Beauty Blender ilk aldığımda biraz zor alıştığım ancak alıştıktan sonra neredeyse fırça kullanamaz olduğum bir ürün oldu.Yeşil miniklerde hep aklımda ama fiyatının büyük boy ile aynı olmasından dolayı HM'nin çıkardığı minik süngerlere şans vereceğim :)

    YanıtlaSil
  12. Minik boyları gerçekten çok minik. Tırnaklarımdan dolayı kontrol edebilir miyim kullanırken bilmiyorum. Muadil bir markayı denemelik alsam iyi olur sanırım. BB gerçekten en iyisi. Şirin Kanatlar ın dediği gibi RT süngerini de sevdim ben. Orta halli bir iki sünger daha var ama tamamen performansını merak ettiğimden aldım arada kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  13. Watsons gratisde ki beauty blenderlar orginal diye bi cok blogda gördüm. .o yüzden o fiyatı verip sahtesini almak bni terettütde bıraktı

    YanıtlaSil