5 Nisan 2016 Salı

Ana Sayfa » , , » Mac Turuncu Corrector İncelemesi - Studio Skinfinish Pure Orange

Mac Turuncu Corrector İncelemesi - Studio Skinfinish Pure Orange

5 Nisan 2016 Salı
Göz altında koyu halkaları kapatmak isteyenler bunun için kapatıcıların yanı sıra corrector yani renk düzeltici bir ürün de kullanmak zorundadırlar. Maalesef morluklarınızdan şikayetiniz varsa sadece kapatıcı uyguladığınızda morluklarınız ya daha çok ortaya çıkar ya da grimsi bir renge dönüşür. Benim de gözlerimin iç köşelerinde damarlı bir görüntü var. Aslında gözlük kullandığım için zaman zaman bu görüntünün daha fazla arttığını düşünüyorum. Bu nedenle Mac'in bu turuncu renkli corrector ürününü almak ve denemek istedim. 



Renk skalasında morun zıttına karşılık turuncu renk denk geldiği için moru nötrleyen renk olarak genellikle correctorlar turuncu ya da somon renginde oluyorlar. Hatta belki youtube da turuncu alt tonlu kırmızı ruj ile göz altını kapatan kişilere denk gelmişsinizdir. Ancak ruj yapısı gereği göz altına zarar verebilir diye düşünüyorum. Dolayısıyla mac'in bu correctorını denemek daha bir mantıklı geldi bana. Ürünün yapısı kalın ve kremsi. Kremsi dediğime bakmayın koyduğunuz yerde kalıyor ve ben yaydırmakta zorlandım. O nedenle renk eşitlemek istediğiniz yerlere pıt pıt hareketlerle uygulamak gerekiyor. Fırça ile uygulamak yerine eliniz ile uygulamak daha başarılı oluyor. El ısısı sayesinde ürünü daha rahat dağıtabiliyorsunuz. 


Buraya kadar anlattığım her şey çok güzel. Ancak bu ürünü ben sevemedim ve benim işimi görmedi. Nedenine gelince; öncelikle bu ürünü kullanmak istiyorsanız kalın yapılı yüksek örtücülük sağlayan bir kapatıcıya ihtiyacınız var. Bu da denemek oluyor ki göz altınızda katman katman ürün olacak. Çünkü ince yapılı bir kapatıcı kullandığınızda kapatıcınızın rengi bir tık koyuluyor ve renkleniyor. Ben en iyi sonucu Mac'in prolongwear kapatıcısı ile aldım. Ayrıca kapatıcıyı da normalde sürdüğünüz miktardan daha fazla sürmeniz gerekiyor ki örtücülük sağlasın. Bu da bence bir dezavantaj. Kesinlikle fırça ile iyi bir sonuç alamıyorsunuz ve sünger kullanmanız gerekiyor ya da ben uygun bir fırça bulamadım. Yeşil minnoş beauty blender ile uygulama yaptım ben.

Mac'in turuncu correctoru bana göre günlük kullanıma uygun değil. Hem kullanımı zahmetli hem de bu kadar yoğun ürün kullanmak istemiyorum günlük olarak. Üstelik fiyatı da 66TL. Eğer siz de benim gibi turuncu corrector kullanmaya özeniyorsanız mutlaka daha uygun fiyatlı alternatif bir ürün olarak deneme yapın. Eğer sizin için böyle bir ürünü kullanmak pratik ise işte o zaman Mac'ten corrector alabilirsiniz.

12 yorum:

  1. İlk paragrafta alayım dedim, sonra vazgeçtim :) Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Benim gibi üşengeçlere göre hiç değilmiş :(

    YanıtlaSil
  3. ben bunu kullandım ama göz bazı olarak :-)))))

    YanıtlaSil
  4. Ben Bobbi Brown corrector kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  5. hiç kullanmadığım ne olduğunu da ilk kez gördüğüm bir ürün :)

    YanıtlaSil
  6. Bence de fiyatına göre zor bi ürün malesef

    YanıtlaSil
  7. ben de başka bir ürün kullanıyorum denk gelirse şayet indirimde falan denerim :)

    YanıtlaSil
  8. Flormar paletini şiddetle öneririm çok daha başarılı :)

    YanıtlaSil
  9. Çokta ihtiyacım olmayan bir ürün. :-?

    YanıtlaSil
  10. Çok cesaret isteyen bir ürün. Kullanımı zor geldi bana..

    YanıtlaSil
  11. Bobbi Brown'un somon renkli correctorunu denemeli bir de. Mac'te olsaydı bende alacaktım fakat bu renk bana hiç olmadı :(

    YanıtlaSil
  12. Blog'unuzu yeni keşfettimm, çok sevdim :)(:
    Bana da beklerim :)(: http://aycinmutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil