20 Nisan 2016 Çarşamba

Ana Sayfa » , , » Mac Nylon Tekli Far İncelemesi

Mac Nylon Tekli Far İncelemesi

20 Nisan 2016 Çarşamba
Merhaba; far aşkımı bir türlü dizginleyemiyorum. Maalesef alıyorum da alıyorum. Aldıktan sonra pişman olur gibi olsam da yine de almayı seviyorum. Başka hiçbir makyaj malzemesine farlara olduğu kadar zaafım yok. Yakın zamanda Mac farlarıma Nylon isimli olanı da katmış bulunuyorum.  Uzun bir süre bu farı almakta direndim ama güzelliği karşısında kendimi tutamadım.



Nylon isimli bu mac farı almakta direnmemin sebebi çok da bulunmaz bir renk olmadığını düşünmemdi. Ama sevgili dostlarım Ece'nin Günlüğü ve Güzellik Editör'ün ısrarlarına ve övgülerine dayanamadım. Ancak iyi ki de almışım. Pigmentasyonu zaten süper olan bu far göz pınarlarında harikalar yaratıyor. Eğer youtube videolarında göz pınarlarındaki ışıltıyı beğeniyor ve de böyle duran bir far arıyorsanız kesinlikle mac nylon far bu iş için biçilmiş kaftan.


Renk içerisinde sim bulunmadığından harika bir aydınlık sağladığını düşünüyorum. Ayrıca Mac nylon farı yüzünde aydınlatıcı olarak kullananlar da varmış. Mac farlarının tek dezavantajı fiyatı bence. Pan içerisinde 1,5 gr'lık ürün var ve fiyatı 43 TL. Yurt dışında 6 dolara satılan bir ürünün ülkemizde bu fiyata satılmasını anlayamıyorum. Yani iki katından bile fazla bu fiyat. Maalesef kazıklandığımızı bile bile de alıyoruz. Fiyat olumsuzluğuna rağmen bu tarz bir far arıyorsanız Mac Nylon fara bakmadan geçmeyin derim ben.

9 yorum:

  1. gerçekten yurtdışıyla arada bukadar fiyat farkı olması çok anlamsız... ama far gerçekten çok güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. çok hoş duruyor elimde benzer renkler olmasa kesinlikle alınacak bir renk..güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Farlara ben de dayanamıyorum malesef :) Neyse ki bitirebiliyorum da azalıyorlar. :) Renk şahaneymiş, mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Renkleri çok beğeniyorum sizde görüp hep özeniyorum zaten ama ne yazık ki fiyattan ötürü pek almaya yanaşmıyorum. Güzel günlerde kullanın❤

    YanıtlaSil
  5. favori farlarımdan kendisi:)

    YanıtlaSil
  6. Çok iyi görünüyor gerçekten ışıltısı. Pigmentasyon konusunda da mac sen beklenen kaliciliga sahip olması harika. Kolay bulunmamasına üzüldüm ama ben yinede bir arastirmami yapiyim ☺

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir far ancak dediğiniz gibi ülkemizde inanılmaz pahalı. :/

    YanıtlaSil
  8. Rengi çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. harika bir renk, ışıl ışıl bayıldım :)

    YanıtlaSil