18 Nisan 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , , » Garnier Çift Fazlı Argan Yağlı Makyaj Temizleme Suyu

Garnier Çift Fazlı Argan Yağlı Makyaj Temizleme Suyu

18 Nisan 2016 Pazartesi
Garnier'ın ilk çıkardığı makyaj temizleme suyunun özellikle göz makyajındaki başarısızlığı nedeniyle kendisiyle pek anlaşamamıştım. Pembe kapaklı olan makyaj temizleme suyunun performansı bana göre yeterli gelmemişti. Garnier bu defa da bir ilki yaparak makyaj temizleme sularına başka bir boyut kazandırdı. İçerisinde argan yağı bulunan çift fazlı bir makyaj temizleme suyu çıkardı. Benim de kuru bir cildim olduğu için böyle bir ürünün iyi geleceğini düşündüğümden hemen alıp denemek istedim. Bir süre yakınımdaki mağazalarda bulamasam da sonunda ürüne ulaştım.

garnier sarı makyaj temizleme suyu


Aslında göz makyajı temizlemek için bu tip bir sürü çift fazlı ürün bulunuyor. Ben de bir kaçını denemiştim ancak bu tip ürünler hep yağlı bir his bıraktığı için sevmemiştim. Garnier'ın bu ürününde de aynı sorun ile karşılaşır mıyım diye düşündüm. Ancak düşündüğümün tam aksi oldu. İçerisindeki yağ argan yağı olduğu için sanırım cildim bu yağı emdi ve temizleme ürünleri kullandıktan sonra hissettiğim o kupkuru his hiç olmadı. Üstelik makyaj çıkarma hızı da beni şaşırttı. Gözümde ise herhangi bir yanma ya da hassasiyet olmadı.

 Özellikle içerisindeki yağın çabuk bittiğini söyleyenler olmuş. Böyle bir duruma maruz kalmamak için iyi çalkalamak gerekiyor. Zaten yeterince çalkalamaz iseniz pamuğa yap daha fazla geleceği için cildinizde yağlı bir his kalabilir. Göz, yüz ve dudak makyajınızı çıkarmak için kullanabilirsiniz. Suya dayanıklı makyajları çıkarmak içinde kullanılabilir.

Garnier çift fazlı argan yağlı makyaj temizleme suyu hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygunmuş. İçerisindeki yağ doğal bir yağ olduğundan bence yağlı ciltler de rahatlıkla kullanabilecektir. İndirimli olarak 14,90 TL gibi bir fiyata aldım ancak indirimsiz olarak da 20 TL gibi bence uygun bir fiyatı var. Ben sanırım bittikçe alacağım bu ürünü. Siz de bir şans verebilirsiniz.

16 yorum:

  1. fena değil gibi ama hala biraz tereddütteyim hakkında biraz daha kullanayım bakayım :-((

    YanıtlaSil
  2. Bugün gidip alacağım. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Makyaj temizliyiciler benim için sadece ön temizlik, mutlaka yüzümü yıkıyorum. Suya sabuna dokunmazsam temizlendiğime inanmıyorum. :) Bu ürüne de tereddütlü yaklaştım yağlı yapısından dolayı, göz makyajını da çıkartması güzelmiş. :)

    YanıtlaSil
  4. Daha fazla dayanamayıp bende alıcam sanırım herkes alıyor :)

    YanıtlaSil
  5. Benim çok begenmedigim bir ürün oldu,sizin begenmenize sevindim :)

    YanıtlaSil
  6. Yeni favori urun bu sanir deneyen herkes memnun ☺☺

    YanıtlaSil
  7. ben kullanıyorum ve cok memnunum cnm :) sevgıler

    YanıtlaSil
  8. ben denemedim henüz ama merak da ettim

    YanıtlaSil
  9. Son günlerde sıkça görüyorum bu ürünü ,bir şans vermem fgerek diye düşünüyorum .Çift fazlı ürünleri daha çok seviyorum. Temizlemesi daha başarılı olduğu için :)

    YanıtlaSil
  10. Kullananlar şimdilik memnun gibi (:

    YanıtlaSil
  11. Şuan Clinique çift fazlı ürününü kullanıyorum memnunum, elimdeki diğer ürünler bitince bunu da alacağım zira pembesi fena değildi fiyat performans açısından yeterlydi.

    YanıtlaSil
  12. bende kullanıyorum ve gerçekten çok iyi sevdimm diyebilirimmmm :))

    YanıtlaSil
  13. Bunu deneyebilirim argan yagli ürünleri merak ediyordum.

    YanıtlaSil
  14. Argan yağını çok sevdim ben. Bu şekilde değil de kışın direk ellerimize sürdük biz. Rahatsız edici olmuyor..

    YanıtlaSil
  15. http://dertvardedilergeldik.blogspot.com.tr yardımcı olmaya geldik :)

    YanıtlaSil
  16. Henüz almadım, kullananlar direkt ikiye bölünmüş durumda ortası yok. Ya sevildi ya sevilmedi bu ürün gördüğüm kadarıyla.
    Almam diyordum ama içim rahat etmez benim. Alıp kendim deneyeyim bari:)

    YanıtlaSil