6 Mart 2016 Pazar

Ana Sayfa » , , , » Şubat Kozmetik Favorileri 2016

Şubat Kozmetik Favorileri 2016

6 Mart 2016 Pazar
Bu yıl seri halinde her ay yayınlayacağım favori kozmetik ürünleri yazımın Şubat yazısı ile karşınızdayım. Aslında her ay kendine farklı ürünleri kullanmayı şart koşuyorum. Yoksa bir ürüne takılıp, diğer ürünlerimi kullanmayı unutuyorum. Değişik ürünler kullandığım için de her ay favorilerim değişiyor. Böylelikle hem sizinle yeni denediğim hem de eskiden sevdiğim ama kullanmayı unuttuğum ürünleri tekrar paylaşmış oluyorum. Şubat ayının favori ürünleri nelermiş beraber bakalım. 



Rimmel London Magnif'eyes Magnetic Dream Tekli Far: Aslında pigmentasyonu çok iyi bir far değil ama bir kaş altı ya da göz pınarı aydınlatmak için çok kullanışlı bir far olduğundan bu ay ki favorilerime eklemek istedim.
Catrice Allık - Sunrose Avenue: Aldığım ilk günden beri bayılarak kullandığım, çok doğal bir şeftali tonu olarak bu allık, tüm zamanlarımın favorisi olmaya aday.
Golden Rose Velvet Matte 16 numara: İçerisinde kahverengilik barındıran turuncu tonlu bir ruj. Renge daha detaylı olarak bakmak isterseniz başlığa tıklayarak okuyabilirsiniz. Hiç kurutmuyor diyemem ama kullanımı kolay bir ruj serisi bu.
Emily Dudak Kalemi -203 numara: Daha önce blogumda paylaşmadığım bir ruj bu. Yapısı yumuşacık olan bu dudak kalemini ruj olarak da çerçeveleme rengi olarak da kullandım bu ay. Oldukça da sevdim. Golden Rose'un ruju ile hemen hemen aynı renk.



Bath & Body Works - Mad About You Vücut Spreyi : Bitirme projemde olan bu ürünü o kadar çok seviyorum ki. Genellikle kollarıma ve bacaklarıma sıkıyorum. Sıktıktan 24 saat sonra bile kolumu kokladığımda hala kokusunu alabiliyor olmam bu vücut spreyini benim için tüm zamanların favorisi yapıyor. Koku notalarını frenk üzümü, parlak şakayık ve vanilya miski oluşturuyor. Farklı kokuları da alsam kesinlikle her zaman koleksiyonumda yeri olacak Bath and Body Works vücut spreylerinin.
Lapitak Tırnak Bakım Kremi : Tırnak kenarlarındaki sertlikleri azaltan bir ürün. Aslında yapısını çok sevmiyorum ama sevmediğim bu yapı olması gerek bir durum ve zaten bu kremin güzel olmasının sebebi benim bu sevmediğim yapısı. Dolayısıyla Lapitak tırnak bakım kremi de bittikçe alacağım bir ürün olacak.



Şubat ayında severek kullandığım ürünleri anlattığım bu yazının sonuna geldik. Bu yazıdaki ürünlerin eğer daha önceden blogumda detaylı yazısı varsa ve siz okumak isterseniz başlığa tıklayarak ilgili yazıya ulaşabilirsiniz. Buradaki ürünlerden en favorim olarak birini seçmem gerekirse de sanırım Bath and Body Works vücut spreyini seçerim. Önümüzdeki ayın favorileri yazımda görüşmek üzere.

22 yorum:

  1. Favorilerinizi okumayı seviyorum :) hepsi birbirinden güzel..

    YanıtlaSil
  2. Emily dudak kalemi ve Lapitak benimde favorim uzun zamandır :-) En kısa zamanda Catrice'in allığına bakacağım harika görünüyor (o)

    YanıtlaSil
  3. Rujun rengi cok hosuma gitti, güzel bir yazi olmus :)

    YanıtlaSil
  4. Vücut spreylerini yaz aylarında kullanıyorum, geçen sene Victoria Secret kullanmıştım ancak kalıcı değildi. Bu sene ben de tavsiyeniz üzerine Bath and Body Works'e bakacağım. Zaten çok sevdiğim bir marka...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bakmalısın canım. Ben yaz-kış kullanıyorum.

      Sil
  5. 16 numara benim de favorim :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Benimde acilen allığa ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
  8. Benimde acilen allığa ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
  9. güzel bir yazı olmuş
    gelsinnn yeni ürünler :)

    YanıtlaSil
  10. Sunum güzel, ürünler güzel. Harika...

    YanıtlaSil
  11. Rujun rengine ve fotoğraflara bayıldım.

    YanıtlaSil
  12. Golden Rose Velvet Matte 16 numaralı ruju tam aradığım tonlardan biri :) deneyeceğim.
    Güzel paylaşımın için teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  13. Sürekli ürün değiştirmek cillet sorunlara neden olmuyor mu? Yani makyaj yapan biri değilim ama yazını okuyunca merak ettim...

    YanıtlaSil
  14. Bath & Body Works - Mad About You Vücut Spreyini çok merak ettim yorumunuzdan sonra :)

    YanıtlaSil
  15. Golden Rose Velvet 16 numarayı almayı planlıyorum.Catrice allık ise ilk gördüğüm günden beri favorim ;)

    YanıtlaSil
  16. Allık ve vücut losyonu gerçekten ilgimi çekti. .deyeceğim. Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. Catrice alık harika :)

    YanıtlaSil
  18. Emily, Catrice ve Lapitak benimde favorim :)

    YanıtlaSil