11 Mart 2016 Cuma

Ana Sayfa » , , , » Nyx Tekli Farlarım - İnceleme

Nyx Tekli Farlarım - İnceleme

11 Mart 2016 Cuma
Nyx markasını seviyorum ancak ne yazık ki çok ulaşılabilir bir marka değil ülkemizde. Douglas mağazalarında satıldığı dönemde ulaşmak daha kolaydı ama sanırım artık oralarda da satılmıyor. Bir ara kendi sitesinde Watsons'larda satılacağını görmüş hatta blogumda paylaşmıştım ancak onun da arkası gelmedi. Şu an için sanırım bazı Rossmanlarda ve de Boyner'de satılıyor. Boyner aslında hemen her yerde olan bir mağaza ama nedense benim Boyner'de kozmetik reyonuna uğramak aklıma gelmiyor. Bu kadar gereksiz girişten sonra bu yazımın konusu olan Nyx tekli farlarına beraber bakalım isterseniz.


Şu an için elimde sadece 4 rengi mevcut. Nyx markasının far paletleri nedense bana pek çekici gelmiyor ama tekli farlarından gözümü alamıyorum. Bu dört farı da Douglas'tan 10 TL'ye aldım ben. Douglas elinden çıkarmaya çalıştığı için güzel bir indirim yapmıştı. İlk olarak aldığım Rust renginden çok memnun kaldığım için diğer üç rengi aldım. Genel olarak farların özelliklerinden bahsetmem gerekirse; yapıları yumuşak ve sürümü kolay. Ayrıca diğer farlar ile kolay karıştırılabiliyorlar. Biraz tozutuyorlar ama tozutmayan far bulmak da çok zor. Dolayısıyla bunu sorun etmiyorum.


Nyx Golden Dune: Adından da anlaşılabileceği gibi altın rengi. İçerisinde kahverengilik barındırıyor dolayısıyla sarı sarı sırıtmıyor. Özellikle yazın bronz tende harika durduğunu söylemeliyim.
Nyx Volcano: İçerisinde hafif kızıllık barındıran bu renk Mac Twinks farına muadil olarak görülüyor. Ama bana sanki twinks biraz daha koyu gibi geldi. Elimde olmadığı için tam olarak bilemiyorum.
Nyx Nutmeg: Özellikle crease denilen katlanma bölgesinde kullanmak için çok uygun bir far. Sıcak tonlu kahverengileri bu bölgede kullanmayı çok seviyorum ben.
Nyx Rust: Yine bir mac muadili far daha. Mac'in Cranberry farına muadil olan bu farı daha önce bloguma yazmış ve karşılaştırmıştım. Başlığa tıklayarak ilgili yazıya ulaşabilirsiniz. Bence çok benziyorlar, bu kadar aynı olduklarını bilseydim kesinlikle Mac almazdım.

Nyx farları uygun fiyatı ve bu fiyata iyi bir performans sergilemesi dolayısıyla benim kalbimi çaldı. Yazımı bitirirken yine far almayı bırakmam lazım diyeceğim olmayacak. Her far inceleme yazımda aynı şeyi desem de ben far almaktan vazgeçemiyorum. Ne yapayım bu da benim bağımlılığım işte. 

19 yorum:

  1. Renkleri çok güzel ama bence en güzeli Rust ♥

    YanıtlaSil
  2. Renkler ve pigmentasyon çok başarılı görünüyor burdan. Umarım ben de bir gün denk gelir deneme şansı bulurum :)

    YanıtlaSil
  3. Volcano ya bayıldım (f) Rust da en sevdiğim Nyx farı.

    YanıtlaSil
  4. NYX'ten alınacaklar listeme ekleyeceğim hepsi çok güzel (h)

    YanıtlaSil
  5. Ben de far almaktan vazgeçemiyorum :) Bunlar da çok güzel... :)

    YanıtlaSil
  6. NYX'in far paleti vardı bende. Renk vermelerini ve kalıcılıklarını hiç beğenmediğim için tekli farlarına da hiç bakmadım.

    YanıtlaSil
  7. Renkleri ve pigmentasyonlarını cok begendim. Çok uygun fiyata almışsınız :)

    YanıtlaSil
  8. farların renkleri inanılmaz güzel :) zevkine hayran kaldım mutlaka bakacagım bu renklere :)

    YanıtlaSil
  9. Golden dune rengine bayıldım bulabilirsem mutlaka alıcam :)

    YanıtlaSil
  10. O rust 'da acaip gözüm var :)

    YanıtlaSil
  11. Volcano ve Nutmeg arasında kaldım.Mağazaları açılsada doyasıya incelesek !

    YanıtlaSil
  12. Bende arıyorum bu farları ama bulamıyordum. Çok güzeller!

    YanıtlaSil
  13. Hoş renkleri var ama valcano sanki bir tık daha güzel...

    YanıtlaSil
  14. Golden Dune çok güzel duruyor :)

    YanıtlaSil
  15. Hepsi de birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  16. Hepsi mi renkler şahane olur :))

    YanıtlaSil