2 Mart 2016 Çarşamba

Ana Sayfa » , , » Makyaj Masası Dekorasyon Örnekleri

Makyaj Masası Dekorasyon Örnekleri

2 Mart 2016 Çarşamba
Benim gibi makyaj severlerin en büyük hayali tabii ki güzel bir makyaj masası. Makyaj masası tasarlamak da aslında başlı başına bir dekorasyon örneği bana göre. Eğer iyi dekore edilirse çok kullanışlı olabilir. İyi organize edilmezse de benim gibi pek çok ürün alıp, çölde kalmış gibi her şeyi depolayanlar için bir kabusa dönüşebilir makyaj masaları.



Makyaj masasının odadaki yeri çok önemli. Özellikle cam önünde bol ışık olan bir yerde olmasını tavsiye ederim. Maalesef evlerimizde bu şekilde kocaman yer ayırabileceğimiz bir yatak odamız olmayabiliyor ama ben tekrar bir dekorasyon yapabilirsem ilerleyen zamanlarda kesinlikle bol ışık olan bu iki fotodaki gibi bir dizayn yapmak istiyorum. Soldaki fotoğrafta bol çekmeceler görüyorsunuz ki bu kesinlikle benim gibi makyaja açlık çekenler için. Bu çekmeceler İkea'da satılıyor ve ismi Alex. Youtube'da kozmetik içerikli video çekenlerde bu çekmecelerden olmazsa dövüyorlarmış benden söylemesi. Sağdaki fotoğraftaki tasarımı ise daha çok beğendim aslında. Kapağı açılarak aynaya dönüşen ve gözleri olan bir çekmece fikri acayip çekici geldi. Şayet bir gün makyaj ürünleri konusunda minimalist yaşama geçebilirsem bu tasarımı tercih edebilirim. Zaten son zamanlarda instagramda kuzu postu üstünde fotoğraflarda pek moda. 


Odanın camına doğru montelenen bu dolaplardan oluşturulan makyaj masası fikrine de bayıldığımı söylemelitim. Camın etrafına takılan ampuller de gece karanlığında da makyaj yapabilmeyi sağlıyor. Taşınabilir aynalar ile de ayna sorunu çözülebilir. Ancak ben olsam bu dekorasyona daha ince ama daha çok çekmece eklerdim sanırım. Derin çekmecelerden çok daha ince çekmeceler lazım biz makyaj severlere. Stok çekmecesi olarak tabii bir de büyük, derin çekmece lazım. Malum olağanüstü hal ilan edilir de makyaj ürünleri satılmazsa ne yaparız. Stok şart. 

Bu yazıyı ben çok keyifle hazırladım. Umarım siz de keyif okumuşsunuzdur. Benim keyif almamdaki en büyük sebep. Bu masalarda (özellikle de son resimdekinde) olduğumu ve de kendi ürünlerimi yerleştirdiğimi hayal etmemdi. Kendime ait böyle bir alanım olursa kesinlikle saatlerim burada geçecek eminim. Ayrıca yine bu son fotoğraftaki masanın önünde elimde kahvemle blog yazılarımı hazırladığımı da hayal ettim, keyfim bin kat daha arttı. Bu makyaj masası dekorasyon örneklerini siz beğendiniz mi? Sizce en güzeli hangisi?.

27 yorum:

  1. Son fotodakine bayıldım ama ne kadar dolap, o kadar fazla makyaj malzemesi demek :-) o yüzden ilk foto tercihim ve yanınadaki Alex :)

    YanıtlaSil
  2. hepsi de harika keşke yerim olsa da böyle bir düzenleme yapabilsem :-((

    YanıtlaSil
  3. hepsi de pek güzel beyaz ve aydınlık :)

    YanıtlaSil
  4. Makyaj masam da düzenleyecek kadar çok malzemem fe yok ama çok şık görünüyor hepsi gerçekten de :)

    YanıtlaSil
  5. Çok şık bir dekorasyon :)

    YanıtlaSil
  6. Gerčekten aydınlık bir yer olması çok önemli... Benim öyle bir şansım olmadığından ışık konusunda hep sıkıntı yaşıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yapay ışık gün ışığı gibi olmuyor.

      Sil
  7. ay o ilk soldakine bayıldımm :) Makyaj malzemlerini bırakıp bu işe mi yatırım yapsak arrtık :)

    YanıtlaSil
  8. Aslında her bayanın ihtiyacı, çok beğendim yazıyı:)

    YanıtlaSil
  9. Son fotoğraftaki tasarıma bayıldım gerçekten :)

    YanıtlaSil
  10. Harika bunlar. Düzenli bir masa hayal etmek ama yapamamak.

    YanıtlaSil
  11. Bence de son örnekteki çekmeceler havlu çekmecesi gibi büyük ve derin. Minik malzelmeleri onların içinde bulmak mesele olur....Siyah aynalıdaki güzel..

    YanıtlaSil
  12. yılan hikayesine dönen makyaj odası fikirlerimi inşallah bu ay uygulayacağım...Cam önü uygulamasına bayıldım!

    YanıtlaSil
  13. Hepsini ayrı sevdim ben.Hem şık görünüyor hemde ortada dağınıklık bırakmaz bunlar :)

    YanıtlaSil
  14. Beyaz ve aydınlık gerçekten çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  15. Son foto favorim benim de

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar.Blog keşif etkinliğinden geliyorum.Blogunuzu takibe aldım Sizide beklerim.İyi bloglamalar http://dogamucizelerii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  17. ah ah bende nasip olursa ilerde kendi evime yapmak isterim yani tek bir yatak odası yerine parça parça almak daha mantıklı olacak gibime geliyor :)

    YanıtlaSil
  18. ÇOK güzeller bir ara gelip iyice bakacağım.Başarılar.

    YanıtlaSil
  19. Işık şart allık az diye artırıyorum dışarı çıkıyorum elma yanak olmuşum:))

    YanıtlaSil
  20. Işık şart allık az diye artırıyorum dışarı çıkıyorum elma yanak olmuşum:))

    YanıtlaSil
  21. Son fotoğraftaki sade ve şık bir dekorasyın olmuş :)

    YanıtlaSil