1 Şubat 2016 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , , » Ocak 2016 Kozmetik Favorileri

Ocak 2016 Kozmetik Favorileri

1 Şubat 2016 Pazartesi
2016 yılı Ocak ayı biraz zorlu geçti bana göre. Kar yağdı bol bol ve biz de kar izleme zevkine doyduk. Bu soğuk ayda kozmetik ürünleriyle olan ilişkim biraz zayıftı diyebilirim ancak yine de severek kullandığım favori bir kaç ürünüm oldu. Nedense soğukta makyaj yapmayı pek sevmiyorum. Özellikle de soğuk nedeniyle gözlerimden akan yaşlar makyajımı bozduğu için göz makyajı pek yapmıyorum. En sık kullandığım makyaj ürünleri ise allık, aydınlatıcı ve ruj oldu Ocak ayında. 

mac max factor maybelline

Mac Soft n Gentle Aydınlatıcı : Aydınlatıcıların kraliçesi bana göre bu ürün. Hemen her tene yakışacağını düşünüyorum. Özellikle bir tane aydınlatıcım olsun diyorsanız 89 TL biriktirip kesinlikle bunu almalısınız. Zaten kocaman bir ürün olduğunu için çok uzun süre kullanabileceğiniz, bereketli bir aydınlatıcınız olmuş olacak.

Mac Paramount Satin Ruj: Neredeyse 1 ay arayıp, hemen her gün online sitede stoğa girmiş mi diye bakıp, zorlukla bulduğum bir ruj oldu bu. Harika bir bordo rengi var. Kiremitimsi, kahverengilik içeren bir bordo olduğu için sevdim bu ruju. Karlı günlerde ise makyaj yapmasam da bu ruju sürdüm. Alternatifini kolay bulamayacağınız bir ruj olduğu için koleksiyona eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. 

Max Factor Creme Puff Allık - 15 Seductive Pink - Gereksiz pahalı bulduğum bir allık olsa da kullandıkça daha bir sevdim rengini. Aslında pek pembe allık kullanamıyorum. Nedense yakıştırmıyorum kendime. Şeftali tonlu allıklar daha bir yakışıyor sanki bana. Ancak Max Factor'un bu allığının rengini çok seviyorum. Hafif bir uygulama sonrasında yanaklarda güzel bir pembelik bırakıyor. Bu ay sık olarak ve severek kullandığım bir allık oldu. Tek eksisi indirimsiz almak için biraz pahalı olması sanırım.

Mac Soft n Gentle aydınlatıcı, Mac Paramount ruj ve Max Factor Creme Puff allığın detaylarını daha önce blogumda paylaşmıştım. Eğer daha detaylı olarak renklerini görmek isterseniz başlıklara tıklayarak ilgili yazıya ulaşabilirsiniz.

kozmetik favorileri

Maybelline Fit Me Kapatıcı - Maalesef ülkemizde bulunmayan bir Maybelline ürünü. Nedense burada satılmayan ürünler de pek bir güzel oluyor. Göz altı kapatıcısı olarak denediğim ve bayılarak kullandığım birkaç üründen biri bu kapatıcı. Bendeki rengi 15 fair rengi. Göz altındaki çizgilere dolma sıkıntısı nispeten daha az olan ve güzel bir aydınlık görünüm sağlayan bir ürün olduğu için bu ay favorilerime eklemek ve sizinle paylaşmak istedim. İnstagramdaki yurtdışından ürün getiren hesaplardan bu ürüne ulaşabilirsiniz.

Brushegg Fırça Temizleme Aparatı - Silikondan yapılan bu ürünü aldığımda bir süre kullanmadım. Alıştığım şekilde fırça temizlemeye devam ettim. Bu ay başında ben bu ürünü aldım da neden kullanmıyorum diyerek bir denedim. Denedikten sonra ise farkettim ki bu ürün olmadan fırça temizlemek bir işkenceymiş. Fırça temizleme süresini epey azalttığı için ve de sanki daha fazla bir temizlik sağladığını düşündüğüm için artık bu üründen vazgeçemem. Benim için tüm zamanların favorisi bir ürün olarak kalacak. Tabii ki daha iyisi çıkana kadar.

2016 yılında bloguma daha da fazla önem vermeyi düşünüyorum. Güzel içerikler üretmek ve de bunları sizlerle paylaşmayı istiyorum. Bundan sonra da her ayın ilk günü sizinle bir önceki ay sıklıkla kullandığım favorim olarak kozmetik ürünlerini paylaşacağım. Ayrıca yazılarımı bazen alelacele ve kısa cümlerle yazıyordum. Bundan sonra daha detaylı olarak yazmaya karar verdim. Son 2 yazımda zaten farketmişsinizdir. Umarım yazılarımla birilerine ilham olabilir ve sizlerin faydalanacağı içerikler üretebilirim.


27 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş :) Maybelline Fit Me kapatıcı bu ay benimde favorilerimden :)

    YanıtlaSil
  2. MAC aydınlatıcı aklımda. Sanırım aydınlatıcı ihtiyacım olduğunda koşa koşa bunu alıcam :))

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller o rujda benim de gözüm var güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Maybelline allık hoşuma gitti rengini beğendim denemek gerek :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir paylaşım olmuş,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Allığın rengine rujun rengine bayıldım fit me katıcı denemek istediğim bir ürün :)

    YanıtlaSil
  7. Mac aydınlatıcıyı bende çok severek kullanıyorum pigmenti, kalıcılığı harika :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de tam tersi yazın değil kışın yapmayı seviyorum makyajı. Ama dediğin gibi aşırı bir soğuğa maruz kalmak ve gözlerden yaş akması çekilmez bir hale getirebilir ya.
    Aydınlatıcın, allığın, kapatıcın... Hepsi de favori olacak kadar harika sahi, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok güzeller :-) Creme puff allıkları ben de elimden düşüremiyorum :-)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba güzel bir yazı olmuş, fit me yi hangi hesaptan ve ne kadara almıştınız acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir arkadaşım kendine alırken bana da almıştı. O nedenle hatırlamıyorum maalesef.

      Sil
  11. brushegg ilk defa gördüğüm bir ürün. çok merak ettim.

    YanıtlaSil
  12. Mac Soft n Gentle Aydınlatıcıyı bir ara mutlaka alacağım ama Mac'in bu ambaljlarını bir türlü sevemedim gitti.MF Creme Puff allığın bu rengini de Başak sayesinde denemeye başladım ve şimdiden favorim oldu bile :))

    YanıtlaSil
  13. faydalı bir yazı olmuş :))
    blogunuzu takibe aldım bana da beklerim sevgiler ^^
    tekboynuzlupanda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Süper bir post olmuş. Aydınlatıcıyı yazdım bir kenara. Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Mac allık ve ruj benimde favorim parasını gercekten hakeden ürünler bence ;)

    YanıtlaSil
  16. Soft and Gentle hepimizin favorisi :)

    YanıtlaSil
  17. O kar bir tek bizim buralara uğramadı ama:(((

    YanıtlaSil
  18. Bu ruju bende çoğu kişiden duydum. Bakacağım renklerden biri mutlaka. Maybelline'nin fit me serisi ve instant age rewind concealerı ne zaman ülkemize gelecek acaba? :(

    YanıtlaSil
  19. 1 tane mac ürünüm yok o yüzden aklım kalıyor baktıkça :(

    YanıtlaSil
  20. 1 tane mac ürünüm yok o yüzden aklım kalıyor baktıkça :(

    YanıtlaSil
  21. allık ve ruj benim benimde favorim

    YanıtlaSil
  22. Harika bir post olmuş sağol:))

    YanıtlaSil
  23. Çok faydalı bir yazı olmuş, fırça temizleme aparatını merak ettim.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  24. Allığın rengi çok hoşmuş, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  25. Alliğin rengi sahane.Hic bir yerde testerina denk gelmedim.Tozutma durumu nasil ?

    YanıtlaSil