14 Şubat 2016 Pazar

Ana Sayfa » , , » Loreal Color Riche L'ombre Pure Tekli Far İncelemesi - 601 Soleil Levant ve 600 Opalescent

Loreal Color Riche L'ombre Pure Tekli Far İncelemesi - 601 Soleil Levant ve 600 Opalescent

14 Şubat 2016 Pazar
Loreal aslında marka olarak pek tercih ettiğim ürünleri olan bir marka olmadı hiçbir zaman. Ancak farlara olan zaafım nedeniyle bu iki Loreal farı aldım. Bu farlar Color Richie L'ombre Pure serisine ait farlar. Almamdaki en büyük etken ambalajları oldu diyebilirim. Özellikle de sepete benzeyen deseni. Makyaj malzemelerinin ambalajlarındaki gold detayları hep sevmişimdir ama açılmasın diye üzerine yapıştırdıklarını çıkartırken kirli bir görüntü oluştu.

loreal tekli far


Loreal Color Riche L'ombre Pure serisindeki bu farların yapıları çok da yumuşak değil, hani bir Wet n wild farlarının o yumuşaklığı yok maalesef. Sert olmasına rağmen çok da dökülme yapıyor. Bu farları gerçekte neden aldığıma gelecek olursak. Yapılarındaki duochrome denilen ışığa göre değişen renkleri nedeniyle aldım. Soldaki lila rengin ismi 601 Soleil Levant. Sağdaki beyazın ismi ise 600 Opalescent. İsimlerinin telaffuzu zor olduğu için akılda kalıcı değil. Bu da farların popülaritesini azaltıyor bence. Markalar ürünlerine isim verirken buna dikkat etmeliler. 


Renklerine gelecek olursak lila rengi olan far mavi yansımalar içeriyor ve beyaz olana göre daha başarılı bence. Beyaz olan ise daha çok pembe yansımalar içeriyor. İçerisindeki sim benzeri ışıltılar ise gün içerisinde dökülme yapıyor. Loreal Color Riche L'ombre Pure serisindeki bu farları ben ne yazık ki tek başına hiç kullanamadım. Oysaki çok büyük umutlarla almıştım. Peki ben nasıl uygulama yaptım? Bu farlar baz olarak bir krem far kullanılıp, üzerine uygulandığında daha başarılı. Mesele beyaz olan rengi Color Tattoo'ların pembe olanının üzerine uyguladığımızda o rengi daha da patlatıyor. Ayrıca krem far üzerine uygulandığında dökülme sorunu nispeten daha az oluyor.


Loreal Color Riche L'ombre Pure serisindeki bu farlarından 601 Soleil Levant ve 600 Opalescent rengi bence çok kullanışlı olmadığından alınması gereksiz ama ben kahvelerden nudelardan sıkıldım diyorsanız ve farklı bir şeyler arıyorsanız da deneyebileceğiniz ürünler. Ancak kesinlikle indirimsiz olarak almayın derim. Zira indirimsiz olarak sanırım 30 TL civarında bir fiyata satılıyorlar ki bu gerçekten bu farlara fazla bir fiyat. Eğer ben kahvelerden nudelardan vazgeçemem diyorsanız bu seride 200 Nude isimli bir far var ki kalite ve başarı konusunda bu iki rengi beşe katlar. Mutlaka ona da bakın derim. 



12 yorum:

  1. Beyaz olanı,diğer farların üzerine patlatmak için uygulayın diyorlar.. Yansımalı farları ben de çok seviyorum. Loreal i ben de pek tercih etmiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Renkler şahane yansımalı falan :) Ama 30 tl ne ya :)

    YanıtlaSil
  3. Fiyat olarak pek almaya değmez gibi bilgilendirme yazın çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Fiyat olarak pek almaya değmez gibi bilgilendirme yazın çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Lila rengini çok sevmeme rağmen far olarak bana hiç gitmiyor ,çok da yüksekmiş fiyatı

    YanıtlaSil
  6. soldaki bende de var çok elim gitmiyor ama dediğin gibi krem far üzerinde fena durmuyor bence.. ama kesinlikle indirimsiz alınmaz yani..

    YanıtlaSil
  7. bu seriden pek memnun kalmadım ne yazık ki, kahve tonlarını almıştım ama pek kullanmıyorum

    YanıtlaSil
  8. Fazla far kullanan biri olmasam bile renk tonlarına bayıldım.

    YanıtlaSil
  9. Ambalajı ve renkleri ile ilk bakışta insanı etkiliyor.. Ama çok da iyi sonuçlar vermemesi, dökülmesi falan üzücü..

    YanıtlaSil
  10. Görüşünleri çok dikkat çekici ama 30 TL de indirimsiz fazla gerçekten.

    YanıtlaSil