12 Şubat 2016 Cuma

Ana Sayfa » , , , » Chanel Allık - Malice İncelemesi

Chanel Allık - Malice İncelemesi

12 Şubat 2016 Cuma
Chanel bildiğiniz gibi aslında moda dünyasının bir parçası olarak hayatına başladı. Çok şık parçaların bulunduğu haute couture parçalardan oluşan koleksiyonlarla tanındı. Ancak Chanel aynı zamanda kozmetik markası olarak da oldukça sevilen bir marka oldu. Özellikle ojeleri ve rujları fiyatları uçuk olsa da çok alıcı buluyor. Ben ise kendime Chanel'den bir allık aldım. Aslında allığı Chanel mağazasından almadım. Bir instagram hesabından almayı tercih ettim. Nitekim o kadar büyük paraları vermeyi göze alamadım. Benim tercih ettiğim allığın ismi ise Malice.



Kadife bir kese içinde satılması ayrı bir zengin göstergesi oluyor sanırım ama tabii ki olmazsa olmaz bir şey değil. Klasik makyaj malzemelerinde olduğu gibi siyah bir ambalaja sahip ve içerisinde geniş bir aynası var. Allıklar için bence ayna önemli bir unsur. Çünkü gün içinde tazeleme ihtiyacı duyuyorsanız eğer ayna illa ki lazım olacak. Minik bir fırçası da mevcut ancak fırça sürekli kullanıma uygun değil ama anlık tazelemeler için kullanılabilir. Sağlam ambalajı sayesinde çantaya taşımak için çok uygun Chanel allıklar.


Genellikle pembe allıkları sevmeyen biri olarak Chanel allığı alırken de daha şeftali tonuna yakın olanını tercih ettim. Allığın pigmenti The Balm allıklarına kıyasla oldukça düşük. Ancak bir allıkta pigmentinin az olması bazen dezavantaj değil avantaj olabiliyor. Özellikle de benim gibi bol kepçe bir eliniz varsa. Allığı bol bol alıp kat kat uygulamayı sevenler için ideal ölçüde bir pigmentasyonu var. Yapısı biraz sert bu da daha az tozutmasını sağlıyor. Rengi ise tam benim sevdiğim somon ile şeftali arasında bir ton. Özellikle her makyajda kullanabileceğiniz doğal bir görünüm sağlıyor.


Normalde gidip satın almayacağınız bazı ürünleri instagram satış hesapları sayesinde daha ucuza alabiliyoruz. Chanel allıklarının fiyatı 150-160 TL arasında değişiyor. Bir mağazaya gidip Chanel allık satın alacağımı hiç düşünmüyorum. Ancak bu allığı da çok beğenerek kullanıyorum. Eğer ki bir gün biterse hayranlığıma yenilip tekrar da alabilirim belki. Sizce bir allık bu kadar fiyat eder mi?


15 yorum:

  1. Bu rengini çok duydum birçok kişiden bende bakacağım en kısa zamanda. Chanelden bir maskara kullandım şimdiye kadar başka kozmetik ürününü almadım. Parfümlerini sıklıkla tercih ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. rengi çok güzel görünüyor (h), güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ama hiç Chanel allık isteğim yok Nars'dan bir allık daha almayı tercih ederim hep .-))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir renk ve sana çok yakışır bence :)

    YanıtlaSil
  5. Hiç düşünmemiştim almayı. Elimizdekiler de son derece tatmin ediyor.Kryolan var ben de,bir tane daha alsam mı diyorum. :)

    YanıtlaSil
  6. ne kadar doğru bilmiyorum ama rengini the balm ın frat boy allığını benzettim çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  7. The balm frat boy allığın rengi ile çok benzer buldum. Ben pek fazla allık kullanan biri değilim, o nedenle yüksek rakamlar vermem. Cildim hassas olduğundan çok ucuza da gitmem. The balm gibi orta karar bence en iyisi. :) Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  8. Rengine bayıldım her makyaja yakışacak bir ton güle güle kullanın x-)

    YanıtlaSil
  9. Rengi beğendim,tonu çok hoş :)

    YanıtlaSil
  10. Renk çok güzel x-) ama çok pahalı :-?

    YanıtlaSil
  11. Mağazadan yüksek bir fiyata almış biri olarak söylüyorum ki, ekstra özel bir özelliği asla yok. Yani elimde fazla allık olduğundan, azıcık pişmanlık yaşadım doğrusu. Ama benim 1 allığım olsun kaliteli olsun diyenler alabilir tabi.

    YanıtlaSil
  12. ama harika duruyor, şahsen ilerleyen zamanlarda alırım =)) x-) (f) :)

    YanıtlaSil
  13. Chanel'in krem allıklarını seviyorum. Fakat, diğer markalara göre ömürleri kısa, sürekli kullanırsanız bir yıl gibi bir sürede bitiyorlar.

    YanıtlaSil