6 Şubat 2016 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , » Avon İkili Far Paletleri - Powerfull Copper, Mod Gold, Teal Attitude

Avon İkili Far Paletleri - Powerfull Copper, Mod Gold, Teal Attitude

6 Şubat 2016 Cumartesi
Eskiden sıklıkla aldığım bir markaydı Avon. Ürünlerinin uygun fiyatlı olması ve de yanımda bu işi yapan birinin olması buna en büyük sebepti. Ancak son zamanlarda Avon ürünlerinden sıkıldığım ve de farklı markalar denemekten hoşlandığım için pek tercih etmiyorum. İşte bu dönemlerde aldığım ve gerçekten çok sevdiğim Avon'un ikili far paletlerinden bahsetmek istiyorum sizlere. Genel olarak Avon farlarının yapılarını çok başarılı bulmadığımı söylemek isterim. Özellikle eskiden aldığım tekli ve dörtlü farlarının pigmentasyonu çok kötüydü. Bu ikili far paletleri ise beni çok şaşırttı. 


İkili far paletlerinden ilk aldığım renk Teal Attitude isimli olanıydı. Özellikle de somon rengi olan far için bu paleti tercih ettim. Yoksa turkuaz diyebileceğim far pek de benim tarzım değil. Teal Attitude isimli paletten çok memnun kaldığım için diğer renklerini de araştırmaya başladım. Şu an Avon kataloglarına satılan 9 rengi mevcut bu serinin. Benim aldığım diğer paletler olan Powerfull Copper ve Mod Gold isimli olanı ise şu an kalıcı seride yok maalesef. Ancak tekrar çıkacak olursa kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Ayrıca bu serinin dörtlü olanlarını ise pek tavsiye etmediğimi belirtmeliyim. İkili olanlar kadar başarılı değiller.


Aldığım dönemde saçlarım bakır olduğu için, gözlerimde de bakır rengini kullanmayı çok seviyorum. Benim renklere karşı takıntım var. Mesela üzerimde 2 den fazla renk olsun istemem. Karmaşık renkli şeyleri de giyemem. Bu yüzden makyajımı da giydiğim kıyafete, saçıma ve tenime uygun olarak yapmayı seviyorum. Powerfull Copper farın içerisindeki bakır rengine de böylelikle vuruldum. Paletteki diğer renk ise siyah. Bu siyah rengin içerisinde de hafif ışıltılar mevcut.


Mod Gold isimli paletin bir tarafı yeşile dönük altın sarısı, diğer tarafı ise hafif ışıltılı bir kahverengi. Sarı ya da gold tonlarındaki farları hiç sevmesem de bu renk benim gözümde o kadar güzel duruyor ki ne zaman kullansam övgüler alıyorum. Yanındaki kahverengi ile de güzel bir uyum sağlıyorlar.
Avon'un ikili göz farlarının şu anki katalog fiyatı 13,5 TL. Dolayısıyla hem uygun fiyatlı hem de başarılı farlar. Sanırım ben artık macera arayıp Avon'dan far almayacağım. Çünkü maalesef hepsi bu kadar güzel çıkmıyor ancak severek kullandığım farklı ürünleri de var. Siz bu ikili far paletlerinin rengini nasıl buldunuz?

23 yorum:

  1. Etrafımda Avon satan kişiler oldu ama ben denediğim birkaç ürününü sevmemiştim....

    YanıtlaSil
  2. bende de tek avon farı olarak powerfull copper var,ama beklemediğim kadar çok başarılı,gösterdiğiniz diğer renkler de çok güzel görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Ah Hepsi Birbirinden Güzel Renkler :))

    YanıtlaSil
  4. Bu paletleri bende seviyorum ama dediğiniz gibi Avon'un bazı paletlerinin pigmentasyonu cok kötü. :) Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. Yalnız mod gold a bayıldım güzel renkleri var:))

    YanıtlaSil
  6. Hangisini seçsem ki hepsi birbirinden güzel seçemiyorummmmmm ;(( kişkeee benim olsalar

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
  7. Pigmentasyonlarını başarılı buldum. Renk seçimleriniz çok güzel gerçekten. Fakat bunun 4'lü versiyonu yapı olarak daha mat ya da daha az sedefli renkler bulunduruyor. Fiyat olarak bu ürünlere oranla daha uyguna denk gelebiliyor indirimde. Tercih edecek olsam 4'lü paletleri tercih ederdim :)

    YanıtlaSil
  8. ışıltılı farları seviyorum özellikle hafif terlemeden sonra da dağılmıyorsa süperr

    YanıtlaSil
  9. Sağlıkla kullan canım bana mı iyisi denk geldi bilmiyorum ben de ikili farlarından kullanıyorum ve çok memnunum:)

    YanıtlaSil
  10. Mod Gold çok güzelmiş :-)

    YanıtlaSil
  11. Renkleri çok hoş gerçekten. Ben de daha önce bir arkadaşıma kanıp Professional Collection adında far, allık ve ruj içeren bir set almıştım avondan ancak pigmentasyon sıfır. Baz kullanmama rağmen renkler silik duruyor. Artık avondan bir şey almam diyordum ama dediğiniz gibi güzelse ikili farlara bir şans vereceğim.

    YanıtlaSil
  12. Normalde avon farlarını sevmem ama bunların rengi çok iyiymiş.

    YanıtlaSil
  13. Normalde avon farlarını sevmem ama bunların rengi çok iyiymiş.

    YanıtlaSil
  14. benim favorim tabi ki powerful copper oldu ama genelde avon farları çok sevmiyorum..

    YanıtlaSil
  15. Teal rengi olan palet çok hoşuma gitti güzel bir inceleme olmuş :)

    YanıtlaSil
  16. Teal rengi olan palet çok hoşuma gitti güzel bir inceleme olmuş :)

    YanıtlaSil
  17. ben supershock gel kalemleri ve 1-2 ürün dışında tamamen bıraktım Avon'u.. Birkaç kullanımdan sonra bozulup sertleşiyor, pigmentasyonları da genelde kötü

    YanıtlaSil
  18. Teal Attitude en çok hoşuma giden oldu,ama diğerleri de güzel :)

    YanıtlaSil
  19. Bayıldım gerçekten hele o somona... Keşke Avon da artık mağazalarda satılsa.

    YanıtlaSil