15 Ocak 2016 Cuma

Ana Sayfa » , , , , » Mac Satin Ruj - Paramount İncelemesi

Mac Satin Ruj - Paramount İncelemesi

15 Ocak 2016 Cuma
Bu aralar nedense rujlara takılmış durumdayım. Özellikle de Mac rujlara. Daha öncesinde Kinda Sexy ve Viva Glam VI isimli rujlardan sonra 2 aylık aramalar sonucunda Paramount isimli ruju aldım. Mac'in Paramount ruju online sitesinde hala da stokta yok. 1 ay boyunca bıkmadan usanmadan her gün kontrol ettim stoğa girdi mi diye ama ne mümkün. Genellikle alışveriş yaptığım Mac mağazalarına da bir türlü gelmedi. Her mağazaya gittiğimde de sürüp denedim. Denedikçe da daha çok ister oldum. Neyse ki canım arkadaşım Güzellik Editörü bizim için bu ruju buldu da sonunda ben de rahatladım. 


Peki neydi bu ruju benim bu kadar istememdeki sebep. Öncelikle Mac'in satin serisindeki rujların yapıları çok güzel. Hem mata yakın bir duruşları var hem de mat rujlar kadar dudakları kurutmuyor ve günlük olarak rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Hem de rengi elimdeki pembe, şeftali, kırmızı gibi tonlardan daha farklı kiremit rengine benzeyen bir ton Paramount rengi. İçerisinde kahvelik barındırıyor ki bu da onu diğer bordo tonlardaki rujlardan ayırıyor. Mac rujlarının kalıcılıklarına da kefilim. Neredeyse 3-4 saat dudaklarımda kalıyor. Eğer bu rujlara uygun bir kalem ile altına baz oluşturursanız bu süreyi arttırmanız da mümkün.


Blog dünyasında çok popüler olan Mac'in rujları var. Örnek verecek olursak; Kinda Sexy, Mehr, Velvet Tedy, Ruby Woo bunlardan bazıları. Bu popüler olan rujlar aslında popülaritelerini hak ediyor ama yine de kıyıda köşede kalmış o kadar güzel rujları da var ki Mac'in. Bir Mac mağazasına girdiğimde gözlerim hep bu popüler isimleri arıyor. Artık rujları popülaritesine göre değerlendirmeyeceğim. Çünkü popüler diye aldığım bir renk aslında bana hiç de yakışmayan bir renk olabiliyor. Bu nedenle sizlere de önerim; Mac rujlarını alırken mağazada denemeniz. Hijyenik açıdan korkuyorsanız görevliden ruju sizin için dezenfekte etmesini isteyebilirsiniz. Alkol ile bu sorunu geyt güzel hallediyorlar. Ya da fırça ile size uygulama yapabilirler. Mac rujlarına 58 TL gibi bir fiyat veriyoruz. Böyle bir rakamı vermeden önce o rujun kesinlikle size uygun olup olmadığını değerlendirmelisiniz. 
Mac'in Paramount rujuna tekrar dönecek olursak; özellikle kış aylarının ruju olduğunu düşündüğüm satin yapıdaki kiremit rengi olan bu ruju çekmecenizde bulundurmalısınız bence. Siz de benim gibi nudelardan, pembelerden sıkıldıysanız ve farklı alternatifler arıyorsanız Paramount ruj tam size göre. Peki sizin kıyıda köşede kalmış ama çok güzel ve değerlendirilmeli dediğiniz bir Mac ruj var mı? 

17 yorum:

  1. Rengi güzelmiş. Tam esmerlere göre :)

    YanıtlaSil
  2. bu ruj nasıl aklımda kaldı nasıl eninde sonunda alacağım kesin...

    YanıtlaSil
  3. Çok sevdigim yaz kis kullandigim bir ruj.

    YanıtlaSil
  4. Kış için ideal bir renk.. Bana bir ton koyu düşebilir...Parlaklığı güzel.. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  5. Daha önce hiç görmemiştim bu rengi.En son Mehr almıştım.Velvet Teddy'de aklımda :)

    YanıtlaSil
  6. üf çok güzel bi renkmiş. mac'in satin yapıdaki rujları çok güzel zaten, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  7. Bende mac rujlarından çok memnunum ama bu renge bayıldım...

    YanıtlaSil
  8. Çokk güzel bir renkmiş tam benim rengim bayıldım,güle güle kullanın.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  9. Bu renkleri yaz kış kullanıyorum ben :) yaz renkleri hafif geliyor nedense.. Bu rengi öğrendiğim iyi oldu,listeye eklendi bile.

    YanıtlaSil
  10. rengı cok guzel ve tam aradıgım renk mutlaka alacagım :)

    YanıtlaSil
  11. Nasıl güzel bir renk öyle :)

    YanıtlaSil
  12. Rengine bayıldım, çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  13. Mac'in satin yapıdaki rujlarını çok seviyorum :-) Bu renk de çok güzelmiş :-)

    YanıtlaSil