6 Aralık 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , , » Kasım Ayı Favorilerim - 2015

Kasım Ayı Favorilerim - 2015

6 Aralık 2015 Pazar
Pazar gününe keyifli bir yazı yazmak istedim. Blogumda artık aylık favorilerimi de yazmaya karar verdim. Kasım ayında sık kullandığım, favorim olan kozmetik ürünlerini sizlerle paylaşacağım.
Aslında bu ay sıklıkla makyaj yapmadım. Biraz cildim dinlensin istedim. Bir de nedense kış aylarında enerjim olmuyor ve içimden gelmiyor süslenmek püslenmek. Yine de makyaj yaptığım zamanlarda elim hep aynı ürünlere gitti diyebilirim.


Urban Decay Naked Basics 2 far paleti hem doğal renk tonları hem de kolay karıştırılabilir olması ile benim kurtarıcım oldu. Günlük makyajda kullanmak için çok uygun bir palet. Mat farları sevenlerin mutlaka elinin altında olması gerekli bana göre.
Farmasi'nin Tender Blush allıklarından 06 numara güzel bir gül kurusu rengi. Sonbahara yakışır bir allık olduğunu söyleyebilirim. Aslında pembe tonlu allıkları pek kendime yakıştıramıyorum ama gül kurusu tonları daha doğal duruyor bende.



Maybelline Fit Me kapatıcı ise hala ülkemizde olmayan bir ürün. Neden inatla ülkemize bu seri gelmiyor merak ediyorum doğrusu. Kapatıcı ise yapısıyla gönlümü çaldı. Ne yazık ki her kapatıcı ben de biraz çizgilere dolma yapıyor. Kuru olan cildimde pütürlük de oluşturabiliyor ancak Maybelline fit me de kuruluk sorunum olmadı.
Avon Supershock siyah göz kalemi ise benim bir numaralı göz kalemim. Zaten farklı renkte göz kalemi kullanmıyorum. Renk istediğim zamanlarda farlar yetiyor. Ancak gözlerimi belirginleştirmek istediğimde ise siyah kalem kullanıyorum. Avon'un vazgeçemeyeceğim tek ürünü sanırım bu. Çok iyi sabitleniyor ve akma yapmıyor. Ayrıcı sürümü de çok yumuşak


Dermokil argan ve zeytinyağlı kil maskesini ise neredeyse bitirmek üzereyim. Daha önce de blogumda bahsetmiştim kendisinden. Nemlendirmesini ve cildime verdiği rahatlama hissini seviyorum.


Kasım ayında sık kullandığım, favorim olan ve sevdiğim kozmetik ürünleri bu şekildeydi. Daha detaylı yazıları okumak isterseniz başlıklara tıklayabilirsiniz. Sizler bu ürünleri daha önce kullandınız mı? Deneyimlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın.

15 yorum:

  1. Bu fit me kapatıcı keşke ülkemize gelse çok merak ediyorum b-(
    http://matmazelgreen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. sağlıkla kullan canım favori olduysalar tavsiye değerleri de yüksektir:))

    YanıtlaSil
  3. farmasi allıklar ve naked paletler benim de favorim..

    YanıtlaSil
  4. Çok makyaj ürünleri kullanmıyorum ve bu yüzden bu konudan uzağım biraz ama sayenizde bir şeyler öğreniyorum bu konuda, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Kil maskesini merak ettim açıkcası.

    YanıtlaSil
  6. Fit me benim de her daim favorim :)

    YanıtlaSil
  7. Diğerlerini bilmemde dermokil maskeyi herkes çok beğeniyor :) bende mi denesem

    YanıtlaSil
  8. Diğerlerini bilmemde dermokil maskeyi herkes çok beğeniyor :) bende mi denesem

    YanıtlaSil
  9. dermokil maskeyi bende severek kullanıyorum birde farmasi allık favorim ;)

    YanıtlaSil
  10. Fit me kapatıcı benim de favorim ama bitmek üzere :( Dermokil'inde maskelerini başarılı buluyorum bunu da deneyeyim.

    YanıtlaSil
  11. Naked basics cok güzel renkleri var koşup almak istedim :)

    YanıtlaSil
  12. Şu naked basics 2 yi neden almadımki zamanında :/

    YanıtlaSil
  13. Dermokil'in ürünlerini seviyorum bende (:

    YanıtlaSil
  14. Dermokil maskeyi denemeyen bir tek ben varım sanırım :) Ama palet harika cnm, fit me ve age rewind gelsin artık ;)

    YanıtlaSil
  15. Fit Me aylardir kullandigim bi kapatici , cok memnunum ve evet gelsin artik Turkiye 'ye de. bir de ben hic bu kadar bereketli bi urun gormedim, bi turlu bitmiyoooo . sevinsemmi uzulsemmi o da ayri konu tabi

    YanıtlaSil