13 Eylül 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , » The Balm Yeni Ürünleriyle Gratis'lerde Yerini Alıyor

The Balm Yeni Ürünleriyle Gratis'lerde Yerini Alıyor

13 Eylül 2015 Pazar
Makyajsever herkesin severek kulladığı markaların arasında yer alan The Balm hem kaliteli ve eğlenceli ambalajlarıyla hem de kaliteli ürünleriyle gönlümüzde taht kurdu. Hepimizin gözdelerinden biri olunca da hemen her ürününü aldık tabii ki. En azından ben kendimi tutamadım bu konuda. Tam artık alacak bir şeyim kalmadı dediğim anda The Balm beni can evimden vurarak yeni ürünler çıkarmaya başladı. Hadi gelin ülkemize gelen bu yeni ürünlere beraber bakalım.


Öncelikle tabii ki almam gereken ürün Balm Voyage paletinin 2. versiyonu. İlk versiyonunu merak ediyorsanız, Balm Voyage diye blogumda aratabilir ya da yazıya tıklayabilirsiniz. Paletin üzerindeki kapakta ilk versiyonda olduğu gibi yine gezilecek, görülecek yerler mevcut. Ancak iç tasarımı 1.'den oldukça farklı.
İçerisinde 9 tane far, 2 allık, 1 aydınlatıcı, bir de bronzer olarak kullanabileceğiniz ürünün yanısıra 2 adet de krem ruj ürün bulunuyor. Ürün çeşitliliği açısından seyahat için yanımıza alabileceğimiz banko bir ürün olarak görünüyor. Sadece bu palet ile yola çıkılabilir. Tabii ki ben sadece bununla yetinemem ve benim gibiler de vardır sanırım.
Meet Matt(e) Hughes likit mat rujlar ise merak ettiğim ürünler arasında. The Balm instagram hesabında bazı renkleri gözüme kestirmiştim bile. Işıltılı ruj sevmeyen benim gibiler için bu rujlar.


En son ve benim sanırım almayacağım ürünlerimiz ise bu göz kalemleri. Nedense makyaj yaparken göz kalemi kullanmayı sevmiyorum. Sadece siyah ve kahverengi kalemi bulunduruyorum ama çoğunlukla da kullanmıyorum. Ancak belki şu nude olanını alır denerim.

Gratis sayesinde ülkemizde satılmaya başlanan The Balm yeni ürünleri bu şekilde. Ben ürünleri almak ve incelemek için Kurban Bayramı indirimini bekliyorum. Ayrıca The Balm bu ürünlerin dışında da yeni ürünler çıkardı. Onların da bir an önce ülkemize gelmesini bekliyorum. 

16 yorum:

  1. balm markasını begeniyorum .özellikle ambalajlarını :)
    blog keşifte gördüm blogunu .takibe aldım
    blogumada beklerim

    http://hayatindengesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Likitlerin renkleri çok güzel gerçekten...

    YanıtlaSil
  3. güzel bir ürüne benziyor denemek lazım...

    YanıtlaSil
  4. Şahane ürünler. Balm harika bir marka.

    YanıtlaSil
  5. Şahane ürünler. Balm harika bir marka.

    YanıtlaSil
  6. likit rujların renkleri güzelmiş

    YanıtlaSil
  7. Palet konusunda sürekli gelgit yaşıyorum ancak mat rujlardan mutlaka edineceğim :)

    YanıtlaSil
  8. Voyage palet harika

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel ama bunlar. (o) . Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  10. balm markasının ambalajlarını gerçekten çok güzel.

    YanıtlaSil
  11. Bunlar çok güzel ya. Ruj harici Balm ürünüm olmadığı için keyifle bekliyorum (:

    YanıtlaSil
  12. Paletler güzelmiş, ama ben fazla makyaj yapmıyorum göz kalemi+rimel+parlatıcı kullanıyorum. Bu aralar cildimdeki lekeler için de PRP tedavisi görüyorum bakalım sonuç nasıl olacak. Güle güle kullanın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Yorum yazdım ama gelmedi sanırım. Hepsi birbirinden güzel duruyor keşke şu fiyatlarıda gereksiz pahalı olmasa bekleyeceğiz artık indirimleri ,bilgilendirme için teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
  14. Fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
  15. Voyage paleti geçen seneki bayram indiriminden almıştım. Hala insan içine çıkılır bi görüntü yakalayamadım bu paletle. Rujları yapışkan kıvamsız sürüşü konforsuz. Farları tozutan homojen sürülmeyen bulaşan türden. Hiç hoşlanmadığım halde atamıyorum

    YanıtlaSil