26 Eylül 2015 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , » Mac Haute Dogs Koleksiyon İncelemesi ve Lansmanı

Mac Haute Dogs Koleksiyon İncelemesi ve Lansmanı

26 Eylül 2015 Cumartesi
Geçtiğimiz günlerde çok keyifli bir akşam geçirdiğim harika bir lansmana katıldım. Bursa Korupark'taki Mac mağazasında Mac'in yeni koleksiyonu olan Haute Dogs'u inceledik, mağazayı karıştırdık, kurcaladık ve bir sürü şeyler keşfettik. Mac'in bugüne kadar çıkardığı koleksiyonları ilgiyle takip eden biriyimdir. Alluring Aquatic koleksiyonundan sonra beni benden alan bir koleksiyon daha çıkmadı ancak tabii ki ardı arkasına çıkan koleksiyonlardan bazı parçalara da bayıldığımı itiraf etmeliyim.



Haute Dogs koleksiyonunda en beğendiklerim tabii ki farları oldu. 4'lü far paletlerinin 3 farklı rengi mevcut. Pure Bred, Posh Pedigree, A Glimmer of Gold isimli paletlerin fiyatı ise 159 TL.


Sevgili arkadaşım Güzellik Editöründen bir foto çalarak devam edeyim bakalım. Bu güzel koleksiyonda bulunan rujların renkleri bu şekilde. Rare Breed ise benim beğendiğim ruj oldu. bu koleksiyonun rujlarının fiyatı ise 76 TL.

Koleksiyonda aydınlatıcılar, fırçalar, ojeler, lip glosslar da bulunuyor. Aydınlatıcılardan bir tanesi ise favorim olan Soft n Gentle. Kesinlikle alınması gereken bir aydınlatıcı bana göre.


Mac Korupark Mağazasından Beyhan Hanım bizlere farklı uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Özellikle Büşra'ya yaptığı makyaja ise hepimiz bayıldık.

mac a for attitude lipstick

Bu güzel geceden hatıramız ise, Mac'in yeni çıkardığı Vamplify lipglosslarından biri oldu. Bu glossların yapısı gloss değilde bir likit ruj kıvamında. Kalıcılığı daha önce arkadaşım ile test etmiş oldukça da memnun kalmıştık. Gözüme kestirdiğim farklı bir rengi daha oldu bu glossların. 69 TL'lik fiyatı ise pahalı mı uygun mu bir türlü karar veremedim.

Mac Korupark ekibine davetler ve de bizi bu kadar güzel ağırladıkları için çok teşekkür ederim. Haute Dogs koleksiyonunu kaçırmak istemeyenler acele etsinler. Ben Aquatic Alluring koleksiyonundan bir şey almadığıma o kadar pişman oldum ki siz benim gibi olmayınız.

10 yorum:

  1. Vuu oldukça güzel gözüküyor. Çin'de satılmasa alabilirdim :) Elinize sağlık güzel bir yazı olmuş, sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  2. Nefis bir koleksiyon nose for style ruj ve bir de fırça aldım ben dayanamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman incelemelerini merakla bekliyorum. Güzel günlerde kullan.

      Sil
  3. Rare Breed rujuna bayildim aslinda ama alsam mi almasam mi kararsiz kaldim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi o rengi ben de çok beğendim ama bir sürü o renk rujum olduğundan almadım.

      Sil
  4. Fiyat belki biraz fazla gelebilir. Ama memnuniyet de bir o kadar önemli..

    YanıtlaSil
  5. Sağlıklı ve iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  6. Far Paleti dizaynı ve renklerini çok beğendiğimi söylemeliyim.

    YanıtlaSil