30 Eylül 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , » Karışık Kozmetik Alışverişim

Karışık Kozmetik Alışverişim

30 Eylül 2015 Çarşamba
Artık kendimi kozmetik alışverişi yapmamak için durduruyorum. İçimdeki koleksiyonculuk ve istifcilik ruhundan kurtulmam lazım. Son birkaç aydır da bunu başarı ile yerine getiriyorum sanırım. Ancak bu hiç alışveriş yapmıyorum anlamına gelmesin. Tabii bir kozmetik sever olarak bazı şeylere karşı koyamıyorum. Hadi gelin son zamanlarda aldıklarıma beraber bakalım.



Gördüğünüz gibi bayram indirimlerinden ucuz kurtuldum ve evden taşan kremlerden, şampuan ve duş jellerinden stoklamadım. Bu aldıklarım ise tek seferde değil, azar azar yapılmış alışverişler.



Farmasi'nin bu BB kremi ve göz altı bb kapatıcısı herkes tarafından çok sevildi. Ben de dayanamadım indirimde gördüğüm bir anda aldım. Henüz birkaç kez kullanmama rağmen yapısını oldukça sevdim. Yakında detaylı yazısını yazacağım.

rt firca

Makyajı makyaj yapan en önemli araç kesinlikle fırçalar. Kalite bir fırça ile uygulanan ürün gerçekten farkediyor. Bu nedenle fırçaya yapılan yatırım iyi bir yatırım bence. Kendime bir Real Techniques Blush Brush bir tane de Mac 217 karıştırma fırçası aldım.


Diğer aldıklarım ihtiyacım olan ürünlerdi ancak bu son karedekiler tamamen fuzuli oldular. Revlon Lip Butter sadece meraktan alındı. Hani o kadar övüldü ki sanki kuş konduracak gibi geldi bana sanırım hayal kırıklığı yaşıyorum. Bir süre daha şans vermeli ve denemeliyim tam kararımı vermek için. Diğer ürün ise sadece 5 TL olduğu için aman alıvereyim ne olacak diye alınmış bir Flormar eyeliner. Ucuz bulsak dünyayı da satın alacağız vallahi.

Son zamanlarda benim yaptığım kozmetik alışverişi bu şekildeydi. Kendime verdiğim sözü bundan sonra da başarılı bir şekilde tutabilirim inşallah. Sıklıkla kozmetik alışverişi yapamayıp sadece denemek istediğim bir kaç ürünü ve ihtiyacım olanları almaya devam edeceğim. Bundan sonrasında ise mesele bir ruj almak istiyorsam bir ruj bitirme zorunluluğu koyacağım kendime. Belki bu şekilde hem ürünlerimi daha çok kullanır hem de gereksiz alışveriş yapmamış olurum.

6 yorum:

  1. "ucuz bulsak da dünyayı alacağız "koptum burada valla ama dogru söze ne denir ; aldıklarını iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  2. mac 217'yi sonunda ben de alacağım sanırım güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  3. Farmasinin BB kremini ben de denemeyi düşünüyorum, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Farmasinin gözler için olan BB kremini çok severek kullandım, çok başarılı bana göre. Elimdekiler bittiğinde kesin alırım...
    Güle güle kullan hepsini :))

    YanıtlaSil
  5. Farmasi'nin BB kremi çok başarılı, güzel günlerde kullan hepsini canım:)

    YanıtlaSil
  6. Farmasi BB krem bende sivilce yapmayan tek bb krem heralde :)
    bloğuma beklerım :) https://www.blogger.com/home?bpli=1&pli=1

    YanıtlaSil