17 Eylül 2015 Perşembe

Ana Sayfa » , , » Farmasi Mat Serisi Ruj - 01 Numara

Farmasi Mat Serisi Ruj - 01 Numara

17 Eylül 2015 Perşembe
Farmasi markasınız herhalde duymayan kalmamıştır artık. Katalog usulü olarak temsilcilerden temin edebileceğiniz Farmasi ürünleri hayatımıza hızlı bir giriş yaptı. Dolasıyla benim gibi yeni şeyler denemeye meraklı olanlarda Farmasi ürünlerini alarak denemeye başladı. Şimdi sizinle paylaşacağım ürün ise Farmasi'nin mat ruj serisinin 01 numarası. Ben özellikle mat rujları daha rahat kullanıyorum ve kendime daha çok yakıştırıyorum. Bu nedenle ilk denemek istediğim seri mat ruj serisi oldu.



Ürün ambalajı siyah ve oldukça sağlam. Zaten ben nedense kozmetik ürünlerinde siyah ambalajı çok seviyorum. Tabii ki gold olanlar da ayrı bir asil duruyor. 


farmasi matte lipstick

Tabii ki nude rujlar hayatımıza girince hepimiz onları da almak için koştuk. Aslında bu çok da nude bir renk sayılmaz ama oldukça hoş, içerisinde şeftalilik bulunduran açık bir renk. Mat ruj serisinin pigmenti ve örtücülüğü yüksek olduğundan dudağınızda da tam bu rengi elde edebiliyorsunuz.

farmasi ruj

Mat rujların çoğunun sorunu olan kuruluk ise bu rujda pek yaşanmıyor ancak gün uzunsa ve de sürekli olarak tazelemek durumundaysanız o zaman gün sonunda biraz kuruluk yaşayabilirsiniz. Kalıcılık konusuna gelirsek bir şey yiyip içmedikçe 3-4 saat kadar dayanıyor ki bu bence güzel bir süre. Mat ruj serisi rujları ben oldukça başarılı buldum.

Farmasi mat ruj serisinden 01 numara beni mutlu etse de ben bir arkadaşımda gördüğüm sanırım 13 numara olan bordoda gözüm kaldı. İlk fırsatta onu da almayı düşünüyorum. Fiyatı ise oldukça değişken ama sanırım 10 ile 15 TL arasında değişiyor. Sizin bu seriden sevdiğiniz bir ruj var ise bana önerebilir misiniz?

Aşağıdaki linke tıklayarak Farmasi'ye kendi üye kaydınızı yapabilirsiniz.

10 yorum:

  1. farmasi rujları çok severek kullanıyorum şimdi sonbahara ayırdığım bir tane var onu kullanmaya başlayacağım hatta..

    YanıtlaSil
  2. Rengi inanılmaz güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Mat rujlar hem daha kalıcı hem de daha doğal duruyor. Farmasinin rujunu hiç denemedim. İlk fırsatta deneyeceğim. Rengi de çok tatlıymış.

    YanıtlaSil
  4. Mat rujlar daima favori rujlarım olmuştur. Farmasi'ye de bir göz atmak lazım. Rengi müthiş.

    YanıtlaSil
  5. rengi çok güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  6. Farmasinin bir çok ürününü beğendim de peelingini sevmedim bir tek. Bordo ruj bencede daha iyi bir fikir (:

    YanıtlaSil
  7. Farmasi rujları fena bulmuyorum bende.Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, bloğunuzu gerçekten çok güzel. Bence çok şanslısınız.
    Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum kapı süsü
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil