30 Haziran 2015 Salı

Ana Sayfa » , , , , » The Balm Cindy Lou Manizer - Aydınlatıcı

The Balm Cindy Lou Manizer - Aydınlatıcı

30 Haziran 2015 Salı
The Balm'ın Cindy Lou Manizer aydınlatıcısı benim kullanmayı en sevdiğim ürünlerden birisi. Makyajda doğru yerlere uygulanan güzel bir aydınlatıcı, sizi canlı ve ışıl ışıl gösterebilir. Günlük hayatımda makyaj yaparken çoğunlukla aydınlatıcı uygulamayı atlasam da aydınlatıcı sürdüğümde pek çok iltifat alıyorum. 

cindy lou manizer aydinlatici

Pembe seftali tonu olan bu aydınlatıcı, genellikle şampanya rengi olan aydınlatıcılardan biraz daha farklı. Aydınlatıcı denilince fildişi rengi, şampanya rengi ürünler akla geliyor. Ancak benim gibi pembe alt tonlu iseniz bu ürünler bazen size çok sarı gelebilir. Bu nedenle The Balm Cindy Lou eğer pembe alt tonlu bir cildiniz varsa size kesinlikle önerebileceğim bir aydınlatıcı olacaktır. Bazı kişiler Cindy Lou Manizer'in allık olarak da kullanılabileceğini yazmış ancak ben buna katılmıyorum. Allık olarak kullanmak için fazlaca ışıltılı bence.

cindy lou aydinlatici

Fotoğrafta görebileceğiniz gibi sağ alt köşede hafif bir deformasyon oluştu. Bunun nedeni yapısı. Benim de en sevmediğim özellikliği. Yapısı çok yumuşak olduğu için hemen kırılma ve dökülme yapabiliyor. Kesinlikle çok dikkatli olmalı ve asla yere düşürmemelisiniz. Ben yere düşürmediğim halde uygulama yaparken bu şekilde bir kırılma oluştu.

aydinlatici cindy lou

Gördüğünüz gibi oldukça aydınlık ve sağlıklı bir görünüm elde ediyorsunuz Cindy Lou Manizer aydınlatıcı ile. The Balm ürünleri Gratis mağazalarında satılıyor. Üstelikle sıklıkla yapılan %50 indirimlerde oldukça uygun bir fiyata alabilirsiniz.

15 yorum:

  1. Ben ışıltılı allık sevdiğim için bana göre allık gibi duruyor ama daha koyu cilt tonlarında sanırım aydınlatıcı olur tabii :)

    YanıtlaSil
  2. İndirimden almaya teşebbüs edemediğim tek ürün :) Benim yüzüme hiç yakışmadı nedense.

    YanıtlaSil
  3. alıp denemek istiyorum gerçekten değişik geldi rengi :)

    YanıtlaSil
  4. Cok güzel görünüyor gercekten!

    YanıtlaSil
  5. Mary lou çok severek kullanıyorum ama cındy lou rengi o kadar tatlı ki aklım hep onda, sanırım mary'e arkadaş gelecek :)

    YanıtlaSil
  6. Dağılmasından bende nefret ediyorum!

    YanıtlaSil
  7. Güzel görünüyor iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba :)
    Harika görünüyor.Güzel günlerde kullanın.
    Blogunuzu bir keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım.İlginizi çekerse bana da beklerim.Sevgiler..
    http://somurtkansirine.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Selamlar, blogunuzu tesadüfen buldum. Paylaşımlarınız ve blogunuz çok başarılı, hemen takibe aldım :) Ben de yeni açtığım, güzellik önerileri ve kitaplar hakkında yazdığım bloguma beklerim. ojelisayfalar.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  10. The Balm urunlerini iyice merak etmeye başladım. Teşekkür ederim canım x-)

    YanıtlaSil
  11. Çok beğendim,güle güle kullanın, sevgiler... Bizim Mutfak-Aysel
    http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  12. Esmerlere çok yakışır, rengi çok güzel :)

    YanıtlaSil
  13. Kryolandan yeni aldığım için indirimden faydalanıp alamadım ama içimde kalmadı değil :) bu arada blogda etiketledim efendim..

    YanıtlaSil
  14. harika olmuş bence bayıldım :)

    YanıtlaSil