15 Haziran 2015 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , » Mac Mineralize Skinfinish - Soft n Gentle Aydınlatıcı

Mac Mineralize Skinfinish - Soft n Gentle Aydınlatıcı

15 Haziran 2015 Pazartesi
Mac'in efsane olmuş pek çok ürünü var. Soft n Gentle aydınlatıcı da bunlardan biri. Mineralize Skinfinish serisi minerallerle pişirilmiş ürünlerdir. Dolayısıyla oldukça güzel ve doğal bir yapıları var. Özellikle bu serinin pudralarını da sevenler çoğunlukta. Ben pek fazla pudra kullanma ihtiyacı duymadığım için benim tercihim Soft n Gentle aydınlatıcı oldu.

mac mineralize skinfinish aydinlatici

Soft n Gentle mac alışverişlerim sırasında yüzüme uygulattığım, aslında çok sevdiğim ama nedense bir türlü almadığım bir üründü. Ne zaman uygulasam inanılmaz güzel övgüler alıyorum bu ürün için. Aslında aydınlatıcı kullanmak benim makyajımın vazgeçilmesi değil. Hatta yakın bir zamana kadar aydınlatıcı nasıl kullanılır bilmezdim bile. Oysaki doğru uygulandığında makyajınıza harika bir hava katabiliyor aydınlatıcılar.


soft n gentle aydinlatici

Mac Cosmetic internet sitesinde bu aydınlatıcıyı ışıltılı bronz şeftali olarak tanımlamış. Oldum olası şeftali tonlarını kendime hep daha çok yakıştırırım. Nedense pembeler bana göre değil. Fotoğraftan da anlayabileceğiniz gibi epeyce tozlanıyor kendisi ama bu benim için hiçbir zaman sorun olmadı. Sonuçta bunlar toz ürünler. 

mac soft n gentle

10 gr bir ürün ve fiyatı 89 TL. Bir kere aldığınızda ömür boyu bitiremeyeceğiniz bir ürün olduğu düşünülürse sanırım almaya değer bir ürün. Üstelik de rengi gerçekten bir harika. Hemen hemen her tende güzel duracağını düşünüyorum. Acaba bu aydınlatıcıyı ya da herhangi bir aydınlatıcı bitiren var mıdır? 
Mac Mineralize Skinfinish serisinden Soft n Gentle aydınlatıcı benim hep almak istediğim bir üründü ve aldığıma da inanılmaz memnunum. Aynı seriden daha bej tonlu Lightscapade isimli aydınlatıcı da pek bir ünlü. Bu iki ürün arasında kendi cilt tonunuza en uygun olanını seçebilirsiniz. 


23 yorum:

  1. en sevdiğim aydınlatıcım olur kendisi :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir şey öğrendim :d
    Ablam almış kendisi kullanamamis bana vermişti bende allık saniyordum bunu he he aydinlaticiymis tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. elimde çok aydınlatıcı olduğundan alamadığım ama çok istediğim bir şey kendisi :-((

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel br aydınlatıcı, güle güle kullan cnm ;)

    YanıtlaSil
  5. Almayı çokk istiyorum ama hep erteliyorumm :) The Balmın meşhur aydınlatıcısını kullanıyorum ama tabii ki bitecek gibi değil :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. hıc makyaj yapmıyorum ama cok ıyı oluyor bu bılgıler cahıl kalmıyorum :-)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir renk... Fiyatı biraz pahalı da olsa, dediğiniz gibi uzun süre kullanılacağı düşünülünce değer doğrusu...

    YanıtlaSil
  8. renk çok güzel. güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  9. Ben fazla cahilim sanırım. Ama içine sindiyse keyifle kullan:)))

    YanıtlaSil
  10. Bazen ne çok yeni ürün çıkıyor diye düşünüyorum ee firmaların işi de bu ama oldukça sık bir yenilenme varr günlük makyaj yapanlar için takibi zor sanırım:)
    sağlıkla kullanın canım. sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. GÜLE GÜLE kULLANIN RENGİ ÇOK HOŞ :) lezzettramvayı

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullanın, yine sayenizde yeni bir ürünle tanıştım.

    YanıtlaSil
  13. benimki 2 senedir bitmedi :)

    YanıtlaSil
  14. Rengi çok hoş fakat ben yüzümde sahne tarzı makyajı sevmiyorum :)

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel bir allık renk ve kalite gayet başarılı. Güle güle kullan. :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  16. Elimde çok fazla aydınlatıcı var ama listemde olan bir ürün bu. Kesinlikle alıcam, sen de güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
  17. Sanırım dayanamayıp en sonunda bu aydınlatıcıyı da alacağım :)

    YanıtlaSil
  18. ne kadar içten bi bloggersın öyle ayrıca çokta güzel bir aydınlatıcı :) bloguma beklerim seni ben daha yeniyim http://fundanndunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil