28 Haziran 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , , » Mac In Extreme Dimension Lash Rimel İncelemesi

Mac In Extreme Dimension Lash Rimel İncelemesi

28 Haziran 2015 Pazar
Mac kozmetik severlerin tanrıçası olan bir marka sanırım. Her ürününden övgüyle ve sevgiyle bahsediliyor. Pek çok fenomen ürünü var ve herkes bu ürünleri alabilmek istiyor. Bu duruma ben de katılıyorum, ürünlerini severek kullanıyorum, almak istediğim pek çok ürünü var. Mac'in in extreme dimension lash rimelinden bahsetmek istiyorum sizlere. 

mac rimelleri


Öncelikle pek fazla maskara incelemesi yapmadığımı belirtmek istiyorum. Bunun nedeni ise benim kirpiklerim dolayısıyla çok az maskarayı sevmem. Yani kimilerinin bayılarak kullandığı maskara benim genellikle işime yaramıyor. Kirpiklerim uzun ancak çok düz ve aşağı doğrular. Kirpik kıvırıcı kullansam bile kirpiklerimi kıvırmak çok zor. Özellikle gözlük kullandığımda kirpiklerim gözlük camını çiziyor. Yani o kadar uzun ama dikler. İşte bu nedenle pek çok rimel ben de başarısız kalıyor. Bu nedenle de gereksiz yere rimelleri kötülememek için inceleme yazısı yazmıyorum.


mac maskara

Mac'in 65 TL'ye satılan bu rimelini merak ederek ve mağazadaki görevlinin çok fazlaca övmesine dayanamayarak aldım. Üstelik mağazada deneyerek. Sonuç tam bir hayal kırıklığı. Aslında mağazada da beğenmemiştim rimeli ama neden aldığımı da bilmiyorum. Bir kere gördüğünüz gibi fırçasındaki kıllar çok kısa ve ince. Ayrıca fırçaya çok fazla ürün geliyor. Denediğim en kötü rimel bile kirpiğimi birazcık hava kaldırıyor ama bu ürün kesinlikle bunu yapamadı. Ayrıca bu rimeli sürdüğüm zamanlarda göz pınarımda siyah iplik gibi bir şey birikiyor ki bunu sürekli olarak gözümden çıkarmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl tarif etsem bilemedim ama o çirkin görüntüyü de yükleyemedim. Ayrıca çok siyah ve gözden çıkarmak da o kadar zor ki gözlerimi oymak zorunda kalıyorum. Kesinlikle tekrar almayacağım bir ürün oldu. Boşa gitmemesi adına alt kirpiklerimde kullanıyorum. Alt kirpikler için kullanışlı, kılları kısa olduğu için.

Her ürününü gözüm kapalı aldığım Mac'in in extreme dimension lash rimeli benim için kötü bir hayal kırıklığı oldu maalesef. Eminim ki bu ürünü çok seven kirpikleri uzun ve kıvrık arkadaşlar da vardır ama bunun nedeni bu maskara değil bence. Kendi kirpikleri güzel olduğu için zaten ne sürseler güzel oluyordur. Sizin böyle çok övülen ama deneyip memnun kalmadığınız ürünler oldu mu?

24 yorum:

  1. MAC rimelim bitince direk bu rimeli alacaktım ama maalesef eşsiz kirpiklerim yok bu yazıdan sonra kesinlikle almayacağım canım benim için cok faydalı bir yazı oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alacaksan bile orada mutlaka dene canım öyle al.

      Sil
  2. Memnun kalmamana çok şaşırdım. Demek ki kirpikler benzer olsa bile etkiler değişebiliyor.
    Benim kirpiklerim kısa, düz ve oldukça karışık. Bu nedenle bir maskarayı sevmem çok zor. Hatta benim durumum da senin gibi: blogumda hiç maskara yazısı yok.
    Bu maskarayı 2 ay önce aldım ve benim kirpiklerime en iyi gelen maskara oldu. Tek katta bile günlük kullanım için sevdim ama 3 kat uyguladığımda sonunda benim de kirpiklerim olduğunu hissedebildim.
    İnşallah sen de sevebileceğin bir maskara bulursun :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaşırdım doğrusu sana uymasına. Demek ki bu konu çok kişisel bir durum.

      Sil
  3. MAC markasına karşı biraz önyargılıyım. Hiçbir ürününü deneme isteği yok bende. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Sanırım, ilk defa bir ürün hakkında olumsuz bir bilgilendirme görüyorum.....
    tebrik ediyorum.. gerçi kişiye göre beğeniler değişebiliyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmadığım ürünlere de yazılarımda yer vermek istiyorum. Sevmediğimiz ürünler bir köşede kalıyor ve yazmak aklımıza gelmiyor sanırım.

      Sil
  5. Almayi dusunuyodum ama bu yazıdan sonra almam herhalde benim için çok faydalı bir yazı oldu

    YanıtlaSil
  6. Oldukca pahaliymis ama isine yarayanlar vardir elbet

    YanıtlaSil
  7. Kirpiklerim kıvrık ve uzun olduğundan genelde silikon fırçalı hangi rimeli kullanırsam kullanayım iyi duruyor. Ama daha uygun fiyatlı alternatifler varken bunu almam. O göz pınarlarının içinde oluşan siyah ip gibi şeyler berbat ağlatıyor beni bazı eyelinerlarda yaşıyorum.

    YanıtlaSil
  8. Sanırım yazıda anlattığın kişi benim canım ☺

    YanıtlaSil
  9. ürünün fiyatı da yüksekmiş. Olumsuz sonuç almanıza üzüldüm...

    YanıtlaSil
  10. Bu fiyata bu performans kötü olmuş cnm... Tşkler bilgi için, merak ettiğim bir üründü ;)

    YanıtlaSil
  11. para boşa harcanmış olmuş sanırım.

    YanıtlaSil
  12. Pahalilar dan vazgeçtim artık. Bolca sürmeyi istiyorum korkmadan ;)

    YanıtlaSil
  13. Fırçasının kıl yapısını pek beğenmedim. Bana tombul ve sık kıllı fırçalar hitap ediyor :)

    YanıtlaSil
  14. İnsanın bazen basiteri bağlanıyor. İçine sinmese de hatalı alışverişler yapabiliyor. Kötü olmuş o anlamda...

    YanıtlaSil
  15. mac'den hiç maskara denemedim bu gidişle denemeyeceği de zaten...

    YanıtlaSil
  16. Loreal rimellerini seviyorum baska marka denemedim bile memnun kaldigini bulunca birakmamak gerek :)

    YanıtlaSil
  17. ''şapkasız çıkmam abi'' gibi ben de ''rimelsiz çıkmam'' dediğim için bu ürünü de kullandım nötr bir durumdayım bu rimel için ne çok mükemmel ne de çok kötü diyebilirim...

    YanıtlaSil
  18. Canim kötü olmus senin icin, ben Lancome'un Hypnose Doll Eyes maskarasini cok seviyorum, denemediysen ona da bir göz atabilirsin. :)

    YanıtlaSil
  19. Mac'in ürünleri genelde güzel oluyor .Bu üründe kötü deneyim yaşamanız kötü olmuş.Ürünün fiyatı da yüksekmiş :(

    YanıtlaSil