8 Mayıs 2015 Cuma

Ana Sayfa » , , » Yves Rocher Alışverişim

Yves Rocher Alışverişim

8 Mayıs 2015 Cuma
Son zamanlarda ihtiyaç dışında hiç bir bakım ürünü almamaya çalışıyorum. Sanki kıtlık çıkacakmış gibi ürün depoladığımdan evde saklayacak yer kalmadığını farkettim. Mayıs ayı doğum günüm olduğundan Yves Rocher'a gidip hem ihtiyaçlarımı almak hem de doğum günüme özel 2 al 1 öde kampanyasından faydalanmak istedim.

yves rocher urunleri
Yves Rocher Alisverisi
Yves Rocher'in en meşhur ve zor bulunan ürünü kayısılı yüz peelingini görünce alıp denemek istedim. Bloglar yüzünden aldığım bir ürün daha. Umarım benim de seveceğim bir ürün olur. Diğeri ise peeling etkili el bakım yağı. Bu aralar ellerimin güzel bir bakıma ihtiyacı var. Henüz deneme fırsatım olmadı ama bana ilginç bir ürün gibi geldi ve denemek istedim.


peelingli el bakim yagi
Yves Rocher Kayisili Peeling ve Peelingli El Bakim Yagi

Yves Rocher'a asıl girmemin nedeni ise roll-on deodorant almaktı. Ben markanın bu ürünlerini çok seviyorum. Özellikle de bu pamuk çiçeği olanını severek kullanıyorum. Hem kokusunu çok beğeniyorum hem de koruyuculuğu bana yeterli geliyor. Portakallı bu duş jeli ise Yves Rocher'ın doğum günü hediyesi. Bunu geçen sene de vermişlerdi. Aslında kokusu, yapısı güzel ama hem çabuk bitiyor, hem de bulunmaz bir ürün değil.

yves rocher roll-on
Yves Rocher Pamuk Cicegi Roll-on ve Portakalli Dus Jeli

Yves Rocher alışverişimde aldığım kayısılı peelingi 14,90 TL, peelingli el bakım yağı 19,90 TL, roll-on ise 11,90 TL idi. Portakallı bu duş jeli ise 11,90 TL imiş ama benim hediyem olduğundan bu ürüne para ödemedim. Kayısılı peeling ve peelingli el bakım yağını denemek için sabırsızlanıyorum. Denediğim zaman da sizlerle paylaşacağım.


13 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım bu arada tekrardan iyi ki doğdunnnnn (k)

    YanıtlaSil
  2. kayısılı peelingi mutlaka alıp denemeliyim :) kokusu nasıl guzeldır :) hepsını mutlu gunlerde kullan dogum gunun kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Peeling denilince bende akan sular duruyor, cok güzel bir alisveris olmus canim güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  4. Doğum günün kutlu olsun :) Benim de 11 Mayıs doğumgünüm :) Hepsi çok güzel, özellikle kayısılı peeling.i ben çok seviyorum :) <3

    YanıtlaSil
  5. Kayısılı peeling benimde denemek istediğim bir ürün. Memnun kalacak mısın acaba? Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Doğum günün kutlu olsun! Ah bu stoklama alışkanlığımız; hele bazı şeylerden o kadar çok alıyoruz ki iki sene alışveriş yapmamıza gerek kalmıyor...Umarım ürünlerini seversin; ben de kendi doğum günü kampanyamdan yararlansam iyi olacak (k)

    YanıtlaSil
  7. İyi ki doğdun! Meşhur kayısılı peelinge ben de bakacağım bir ara. İyi günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan doğum günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
  9. Doğum günün kutlu olsun :) Peeling fiyatına göre güzel bir ürün,el bakım yağı da çok övülüyordu güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  10. Güzel günlerde kullanın. Harika ürünler.

    YanıtlaSil
  11. Hayırlı olsun. Roll-on ları ben de severek kullanırım..Sevgiler...)

    YanıtlaSil
  12. El peelingi ve kayısılı peeling gerçekten çok güzel. İyi günlerde kullan canım (k)

    YanıtlaSil
  13. Doğum günün kutlu olsun...Güle güle kullan.. Sevgiler

    YanıtlaSil