11 Mart 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , » 8 Mart Kadınlar Günü Blogger Buluşması

8 Mart Kadınlar Günü Blogger Buluşması

11 Mart 2015 Çarşamba
Yeni blog sahipleriyle tanışmak, kaynaşmak biraz da kaynat için düzenlediğimiz 8 Mart Kadınlar Günü'ndeki etkinliğimiz sayesinde bir sürü tatlı bayanla tanışma fırsatım oldu. Etkinliğimizde ev sahipliğini Hilton Otel Bursa yaptı. Bizleri harika ağırlayan Hilton Otel yetkililerine bir kez de buradan teşekkür ederim.


Bizim için tahsis edilen toplantı salonunda her şey detaylı olarak düşünülmüş, harika atıştırmalıklarımız hazırlanmıştı.



Toplantı salonumuzun girişinde misafirlerimizi new obsessions karşıladı ve misafirlerimize flash tattoo uygulaması yaptılar. Flash tattoo nedir bilmeyenler detaylı yazımı okuyabilirler. New obsession sitesine uğramayı ve harika modellerden seçmeyi de unutmayın. Siyah dövmeler her zaman daha asil duruyor ama metalik efektli ve parıltılı olanlar da çok ilgi çekici olduğu için bu sefer tercihim metalik olanlardan yana oldu.


Merve Uçan Butik Pasta bizi için harika bir pasta hazırlamıştı. İnsan bu pastayı kesmeye kıyabilir mi acaba? Bu pasta ne kadar zamanda hazırlandı kimbilir. Emekleri için kendisine çok teşekkür ederiz.


Etkinlik programımız bir hayli yoğun geçti. Öncelikle Dermokil ekibi bizlere ürünlerinden bahsetti ve maske ile cilt bakımı uygulaması yaptı. Uygulamayı yaptıran şanslılardan biri de ben oldum. Dermokil maskelerini zaten kullanıp memnun kalan biri olarak etkinlikte uygulanan kil maskesini de çok sevdim.


Farmasi son yıllarda adından söz ettiren bir Türk güzellik markası olarak bizleri yalnız bırakmadı. Figen Hanım bizlere marka ve ürünler hakkında bilgiler verdi. Bizler de sorularımızı kendisine sorduk. Farmasi ürünlerini özellikle de şampuanlarını ben severek kullanıyorum zaten ama bilmediğim pek çok değişik ürünü de varmış.


Bizlerle birlikte olan ve ürünlerini anlatan bir diğer firma ise Soapville idi. Soapville doğal ürünleri olan ve Bursa merkezli bir firma. El temizlemekten kullanılan sprey şişedeki köpük ise etkinliğimizin yıldızı oldu sanırım. Patlayan şeker gibi elinize sıktığında çıtır çıtır ses çıkaran ve harika kokan bir ürün. Sanırım ilk fırsatta depolayacağım.


Abfen farma firması bizlere hediye ettiği burun açıcı spreyin kullanımını ve diğer ürünlerini bizlere anlattı. Şu an tam hastalık havası var, hasta olmasam da burnum tıkanıyor. Zaten baharın gelmesi ve polenlerin çıkmasıyla da nefes alma zorluğu yaşıyorum. Bu ürünü denemek için bir fırsatım olacak sanırım.


Etkinlik salonumuzun bir köşesinde Panda dondurmalarının bir dolabı içerisinde leziz dondurmalar vardı. Hepimiz evimize harika lezzetlerle döndük.


Starbucks her hafta ziyaretine uğradığım bir kahve dükkanı. Bu sefer de onlar bizi ziyarete gelmişler ve leziz karamelli kahve getirmişler. 


Gün sonunda yorgunluktan bitap olmuş olsam da geçirdiğim harika güne değerdi. Bizleri kırmayarak Bursa'dan ve Bursa dışından gelen harika arkadaşlarıma teşekkür ederim. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm blogger arkadaşlarıma ve bizleri yalnız bırakmayan firmalara sonsuz sevgilerimi iletirim. Sponsorlarımızın detayları için takipte kalın.

DÜZENLEYEN BLOGGERLAR

DAVETLİ BLOGGERLAR

15 yorum:

  1. Hepimizin Ellerine Sağlık tatlımm İyiki Varsınız :)

    YanıtlaSil
  2. valla herşey superdi şahane bir organizasyon yapılmış tekrar emeklerinize sağlık canım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım. Sizlerle buluşmak çok keyifliydi.

      Sil
  3. Çok güzel geçmiş, emeklerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel dile getirmişsin canım. Herşey gerçekten çok güzeldi. Seninde emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Emeklerinize sağlık :) Herşey çok güzeldi.(h)

    Sizleri yakından tanıdığım için çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  6. Bursa da ne güzel etkinlikler oluyor. Çok güzel bir gün geçirmişiniz. Harika sponsorlar ve harika bloggerlar varmış. Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. cok guzel bır etkınlık olmus keske bursada olsaydım derdırtenlerden :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir günde güzel bir etkinlikle bir araya gelinmiş.Herşey çok özenli görünüyor..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. çok güzel bir gün geçirmişsiniz pasta gerçekten şahane dövmeler evet metalik olanları beğendim bende cildinizide şımartışsınız daha ne olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  10. İyiki varsınız kızlar herşey mükemmeldi emeğinize sağlık 💞💞💞💞

    YanıtlaSil
  11. Harika bir gün olmuş.Aranızda tanıdık dostlarda varmış :)))

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Hazırlayan emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  13. ne güzel etkinlik keşke benim yaşadığım yerde de olsa sevgiler

    YanıtlaSil