13 Mart 2015 Cuma

Ana Sayfa » , , » 8 Mart Blogger Buluşması Etkinlik Sponsorlarımız -1

8 Mart Blogger Buluşması Etkinlik Sponsorlarımız -1

13 Mart 2015 Cuma
8 Mart Kadınlar Günü Hilton Otel'deki buluşmamızın detaylarından sizlere bahsetmiştim. Buluşmamıza katkı da bulunan sponsor firmalarımızın bizlere olan hediyelerinden sizlere bahsetmek istiyorum. Bol fotolu yazımıza başlayalım.


Öncelikle Bursa firmalarından başlamak istedim. Hepsiville grup bize bünyelerinde barındırdıkları Soapville markasının ürünlerinden göndermişler. Buluşmamıza bizzat gelerek de ürünleri hakkında detaylı bilgi verdiler. Ürünlerin hepsi bir harika kokuyor.



Fulser Ecza da bir Bursa firması ve bünyesinde barındırdığı Krauterhof, Tresan ve M.Asam markanın ürünlerinden denememiz için göndermiş bizlere. Tresan saç toniğinin bu minik boyunu denemiş, blogumda yorumlamış ve tam da büyük boyunu almayı düşünüyordum. 


Bargello ve Nobren parfüm de etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan firmalardandı. Her ikisinin kokusuna da bayıldım. Tenime açık parfüm sıkamasam da kıyafetlerime hatta dolap içlerine sıkıyorum ve mis gibi kokuyorlar.


Blog buluşmalarının olmazsa olmazı tabii ki Watsons. Rimmel London Provocalips rujlarından bir tane edinmiştim zaten. Kalıcılığa bayıldığım rujların diğer renklerine de bakmak isterken kutumdan çıkmasına nasıl sevindim anlatamam.


Beni çok mutlu eden kutulardan biri de Pastel'e aitti. Yeni çıkan nude ruj serisini çok merak ederken hediye olarak gelmesi ayrı bir güzellik oldu benim için. Bu kutunun içindekileri ayrı bir keyifle deneyip yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.


Son zamanların yükselen markası Farmasi de bizlerle beraberdi. Etkinlik alanında bizlere firma ve ürünler hakkında güzel bilgiler verdiler. Bu ürünleri de denemek için sabırsızlanıyorum.


Gül kokusu seven biri yani benim için harika bir hediye oldu bu Bebak ürünleri. Minik olan da çantamda yerini aldı. Bebak benim aklımda hep acıbadem sütüyle yer etmişti ama bu güllü kremi de çok sevdim. Bittikçe alabileceğim bir ürün.


Bir far düşkününe verilebilecek en güzel hediye @pelliniofficial 'den geldi. Makeup Revolution farın mor yansımalı rengine bayıldım.


Dermokil etkinliğimize bizzat gelerek bizlere cilt bakımı uygulaması yaptılar. Maskelerini çok sevdiğim Dermokil'in şampuanını ise ilk defa deneyeceğim bakalım.


Cosmed'in saç bakım kremi, el bakım kremi ve minik testerlar göndermiş bizler için. Saç bakım kremini çok merak ediyorum hemen kullanmaya başlayacağım.


Bizlere destek olan firmalarımız bunlarla bitmedi tabii ki ama devamını yazımın ikinci bölümde bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz ürünleri yorum olarak bırakırsanız denemeye ve yorumlamaya ilk o ürünlerden başlayabilirim. 

4 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullanın. Hepsi birbirinden güzel.

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerde kullanın bayıldım hepsi harikaa

    YanıtlaSil
  3. Blogger buluşmaları keyifli oluyor. Netten biliğimiz insanlarla tanışıp sohbet etmek ayrı bir keyif...

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullanın hediyelerinizi.

    YanıtlaSil