6 Şubat 2015 Cuma

Ana Sayfa » , , , » Sevgililer Günü Makyaj Önerileri

Sevgililer Günü Makyaj Önerileri

6 Şubat 2015 Cuma
14 Şubat Sevgililer Günü yaklaştıkça her platformda bu konudaki öneriler yer almaya başladı. Ben de bu yazımda sizlere bu özel günü sevdiğiniz insan ile geçirecekseniz nasıl makyaj yapabileceğinize dair öneriler vereceğim. Aslında ben bu tip günlerin sadece ticari amaçla yaratıldığına inanıyorum. Bu nedenle de benim için özel bir gün değil ama bu önerileri sevdiğinizle geçireceğiniz her özel gününüzde uygulayabilirsiniz.

14 Subat sevgililer gunu
Sevgililer Gunu

Öncelikle önerim güzel olacağım diye abartıya kaçmamanız olacaktır. Bu özel günü fotoğraflarla ölümsüzleştireceğiniz için sonrasında kendinizi palyaço gibi görmek istemezsiniz eminim. Tabii ki fotoğraflarda da daha pürüzsüz bir cilde sahip olmak da isteyeceğimiz hususlardan biri. Işığı güzel yansıtan ve doğal duran bir fondöten kullanmanızı öneririm. Ben size tavsiyem ise Mac Face & Body fondöten olacaktır. Şu an için televizyon makyajında en çok kullanılan fondötenlerden biri.

makyaj onerileri
Sevgililer Gunu Makyaji

Bana göre Sevgililer Gününde kullanılabilecek en güzel makyajlardan biri eyeliner ve kırmızı ruj ikilisi ile yapılan makyaj. Böylelikle hem daha sade görünüp hem de çekici olmanız mümkün. Kırmızı ruj için ise size önerim. Note Cosmetics Merlot ruj olacaktır. Kırmızı rujunuz kalıcı olması için kırmızı bir dudak kalemini rujdan önce uygulamanızı öneririm.

romantik makyaj onerileri
Sevgililer Gunu Romantik Makyaj

Eğer biraz önce bahsettiğim kırmızı ruj, eyeliner ikilisi sizin için fazla vamp bir görüntü ise size önerim tabii ki doğal bir görünüm sağlayan kahve tonları olacaktır. Dudaklarınız da ise daha pastel tonlarda rujlar kullanabilirsiniz. Aslında sevgililer günü, aşk denince aklıma pembeler, pastel tonlar geliyor ama nedense ben gözlerde pembe makyajdan hoşlanmıyorum. Çünkü pembe göz makyajı gözleri yorgun gösterebiliyor. Dolayısıyla pembe tonları sadece yanaklarda ve dudaklarda kullanmanızı öneririm. İlla da pastel tonlar kullanmak isterseniz bence şeftali tonlarını tercih etmelisiniz.

sevgililer gunu marsala makyaji
Marsala Makyaji

Sevgililer gününün bu klasik önerilerinden sıkılanlar için de bir önerim olacak. 2015 yılının moda rengi marsalayı makyajınızda veya kıyafetinizde kullanarak klasik olmaktan kurtulabilir hem de oldukça şık olabilirsiniz. Sizin sevgililer günü için önerileriniz nelerdir?

12 yorum:

  1. romantik makyajı çok beğendik ama kırmızı ruj da harika fikir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında romantik makyaj da güzel ama her gün kullanılan bir makyaj gibi. Özel bir şey arayanlar kesinlikle kırmızı ruj eyeliner ikilisini seçmeli.

      Sil
  2. Kahve tonlarının görseli de çok güzel ama özel günler için kesinlikle kırmızı ruj-eyeliner! :)

    YanıtlaSil
  3. hoş bir ürün pek makyaj yapmıyorum ama yenilikleri takip etmek beni mutlu ediyor:) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Makyajlar süper ancak sevgililer gününde tüm gün uyuyacağım için makyaja ihtiyacım olmayacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat sürpizlerle doludur canım. Hiç ummadığın bir anda hayatının anlamı karşına çıkıverir.

      Sil
  5. Eyeliner ve kırmızı ruj favorim :) Harika bir yazı olmuş eline sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  6. Dağınık örgü ve romantik makyaj favorim harika :) Benim bloğuma da beklerim :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgililer gunuyle zerre kadar ilgilenmeme ragmen sirf yazini merak ettigim icin okudum ♡ Eline saglik, cok basarili!

    YanıtlaSil
  8. herşey gençlikle güzel. pırıl pırıl bayıldım fotograflara :)

    YanıtlaSil
  9. Guzel yapilan makyaji severim.. Kirmizi ruj super..

    YanıtlaSil