14 Şubat 2015 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , » Sephora Pro Lesson Palette - Green Eyes

Sephora Pro Lesson Palette - Green Eyes

14 Şubat 2015 Cumartesi
sephora pro lesson palette
Sephora Pro Lesson Palette
Her ne kadar Sephora hala Bursa'ya açılmamış olsa da ben ne yapıp edip bir kaç ürününü almaya çalışıyorum. Bu Pro Lesson Palette serisinin yeşil gözlüler için olan far paleti. Yeşil gözlüler için dediğine bakmayın siz bu güzellikle neden sadece yeşil gözlüler için olsun ki. İçerisinde 6 adet far ve 1 tane de kalem olan bu paletin üzerinde nasıl uygulama yapacağınız ve hangi renkleri kullanacağınız detaylı olarak yazıyor. İçerisindeki kalemi kullanıp bitirdiğim için sizlere fotoğraflayamadım ama çok güzel bir kahverengi tonu. Üstelik de oldukça kalıcı ve akmayan bir kalem. Kalem rengini Coffee olarak hatırlıyorum ve bulursam büyük boyunu da almayı düşünüyorum.
sephora far paleti
Sephora Pro Lesson Palette - Green Eyes

Farların yapıları oldukça yumuşak ve pigmentli. Sol taraf en üstteki bej rengi, kaş altı uygulaması için ideal. Soldan ikinci sıradaki haki yeşili ise bence kahverengi gözler için de kullanılabilecek güzel bir yeşil tonu. Bej tam mat iken haki yeşili ise mata yakın bir renk. 3. sıradaki yeşil ise hafif ışıltılı zeytin yeşili gibi diyebilirim. Sağdaki renkler ise benim en favorilerim diyebilirim. Sağdan en üstteki moru çok sevmesem de gölgelendirmek için kullanılabilecek en uygun mor tonu. Sağ ortadaki mürdüm ise tam bir efsane diyebilirim. Kahverengi gözlüler için de harika oluyor bu renk. Sağ en alttaki renk ise hem simli değil ama harika bir ışıltısı var. Bu ışıltılar kesinlikle dökülmüyor.

sephora yesil gozluler icin palet
Sephora Pro Lesson Palette Renkleri

 Sephora Pro Lesson Palette serisinin toplamda 5 farklı rengi var. Diğer 4 tanesinden natural eyes olanı da ben çok beğendim ve bulursam almayı düşünüyorum. Özellikle Sephora indirimleri zamanında 40 TL civarında uygun bir fiyata alabileceğiniz bu far paletini kaçırmayın derim.

8 yorum:

  1. Canım bana mail adresinizi gönderin sizi bluz çekilişime kaydedicem. benim mail adresim ozen64@yahoo.com. bu adresime gönderebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Far paletinin renklerini çok beğendim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Farlarına , çeşitlerine . swatchlarına ve anlatımına bayılıyorum canım ya.. Bir gün hepsini yerinde incelemek istiyorum :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zaman kurcalamak istersen beklerim kuzum :)

      Sil
  4. Renkler çok güzelmiş gerçekten. Bloğunu izlemeye aldım. Bana da gelirsen çok sevinirim. www.makyajdunyam.com

    YanıtlaSil
  5. Bayıldım renklere, elinize sağlık (www.madamrozika.com)

    YanıtlaSil
  6. Çok beğendim paletinizi, güle güle kullanın.

    sevgiler,

    tolunay

    YanıtlaSil