11 Şubat 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , » Diadermine High Tolerance Yüz Temizleme Suyu ve Jeli

Diadermine High Tolerance Yüz Temizleme Suyu ve Jeli

11 Şubat 2015 Çarşamba
Makyaj temizleme suları hayatımıza iyi ki girdi diyenlerdenim ben. Çünkü yüz makyajımı jel köpüren temizleyicilerle yıkamaktan veya temizleme sütü ile silmekten çok hoşlanmıyorum. Makyaj temizleme suyu olarak ilk denediğim ürün Bioderma oldu benim de daha sonra farklı alternatifler de aramaya başladım ve en son olarak da Diadermine yüz temizleme suyunu aldım. Diadermine uygun fiyatlı ürünleri olan bir marka. Bazen bana pek güven veremediğini söylemem gerekir. Biraz ön yargılı olarak bu ürünü kullanmaya başladım.

diadermine high tolerance
Diadermine Yüz Temizleme


Diadermine High Tolerance serisi özellikle benim gibi hassas ve düşük toleranslı cilt tipleri için üretilmiş. İçerisinde paraben, silikon ve parfüm bulunmadığı için bir şans vermek istedim kendisine. İlk kullandığım zaman fark ettiğim şey ise gül suyu kokusu oldu. Aslında gül kokusunu sevsem de bazen rahatsız ediyor beni. Hemen hemen şişeyi bitirmek üzereyim ve bu üründen inanılmaz memnun kaldım. Cildimi rahatlattığını, güzel temizlediğini ve hatta kızarıklarıma bile iyi geldiğini farkettim.
Yüz temizleme jelini ise banyoda duş sırasında köpürterek kullanmak amacıyla almıştım ama bu temizleme jeli köpürterek yüzü yıkama şeklinde kullanılmıyormuş. Yine pamuk yardımı ile cildi temizledikten sonra su ile durulamaya gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz bu ürünü. Benim düştüğüm yanılgıya düşmeyin amacınız köpürterek yıkamak ise bu ürün size göre değil. Ancak yine de pamuk ile silmek sizin için uygunsa oldukça güzel temizleyen bir ürün. Yine hassas ciltler için olduğundan benim cildim çok memnun kaldı.

Siz hiç Diadermine yüz temizleme ürünleri kullandınız mı? Benim gibi ön yargısı olup kullandıktan sonra fikri değişenler oldu mu merak ediyorum.

3 yorum:

  1. Canım duygularıma tercüman olmuşsun ben de Diadermine markasına karşı önyargılıydım bir gün nemlendiricisi indirimdeydi aldım denedim ve çok memnun kaldım benim hassas cildime okadar iyi geldi ki artık bu markaya karşı bir sempati duyuyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Makyaj temizleme suyunu kullandım ve gerçekten başarılı..

    YanıtlaSil
  3. Diadermine essential care yuz yikama jelini kullandim, duruladiktan sonra yuzum kizarip yanmaya basladi sonrasinda tonigini surdum ama gecmedi. Tekrardan suyla yuzumu yikadim yanmasi bizaz gecti. Simdi hangi urunu kullanicagimi bilmiyorum.

    YanıtlaSil