10 Ocak 2015 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , » Wet n Wild - Walking on Eggshells Far Paleti ve Mac Muadilleri

Wet n Wild - Walking on Eggshells Far Paleti ve Mac Muadilleri

10 Ocak 2015 Cumartesi
Wet n Wild ürünlerini özellikle de farlarını ne kadar sevdiğimi artık beni takip edenler biliyordur sanırım. Daha önce blogumda farklı paletleri sizlere anlattım. Sıra geldi yine Wet n wild'ın meşhur paletlerinden biri olan Walking on Eggshells far paletini sizlere anlatmaya. Wet n wild'ın özellikle üçlü far paletlerinin pigmentleri ve yapıları bir harika. Hepsini sizlere gözüm kapalı şekilde tavsiye ederim. Hadi bu far paletini daha yakından inceleyelim.

walking on eggshells far

Wet n Wild farlarının pek çoğu Mac'in farlarına muadil olarak gösteriliyor. Walking On Eggshells far paleti de onlardan biri. Brownbone rengi Mac'in Shroom isimli farına, Crease rengi Mac'in Cork isimli farına, Eyelid rengi ise Mac'in Naked Lunch isimli farına muadil olarak gösterilmiş. Elimde bu Mac farlar olmadığı için muadil olup olmadığından emin değilim ama internetten baktığım fotoğraflara göre hemen hemen aynı gibiler.

wet n wild farlari

Walking On Eggshells far paleti günlük makyajlar için ideal bir palet. Eyelid ya da Browbone rengini göz kapağında kullanıp, crease ile gölge yaptığınızda oldukça hoş, aydınlık bir görünüme sahip olup oluyor gözleriniz.

Wet n Wild'ın Walking On Eggshells far paletini sizlere şiddetle tavsiye ediyorum. 14,5 TL gibi bir fiyatı var bu üçlü paletlerin. Benim gibi bir sürü farı olan biri bu paleti bitirebilir mi bilemiyorum ama şayet bu paleti bitirirsem ya da başına bir şey gelirse mutlaka tekrar alırım. Blogumda Wet n Wild'ın Comfort Zone sekizli far paletini, üçlü paletlerinden I am Getting Sunburned ve Sweet As Candy far paletini ve beşli paletlerinden Naked Truth isimli olanının yazılarını bulabilirsiniz.

9 yorum:

  1. Bu paleti almayi düsünüyordum tamamen aklimdan cikmis, hatirlattigin icin tesekkürler :). Cok güzel bir inceleme olmus emegine saglik!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım, blogger olarak görevimiz zaten başkalarının aklına alışveriş fikrini sokmak :)

      Sil
  2. Bende Cork ve Shroom var ve cok benziyorlar cidden, sadece Cork daha mat ve bir tik daha koyu belki, ama gözde zaten belli olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gözde hiç bir farkı yok gibi görünüyor fotoğraflarda.

      Sil
  3. Wet n wild farlarını ben de çok seviyorum yalnız biraz tozutma sorunları var ambalajı şeffaf olduğu için tozutma problemi daha çok belli oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapıları yumuşak olduğu için biraz tozutsalar da bu beni rahatsız etmiyor.

      Sil
  4. Bu paleti kullanmayı ben de çok seviyorum. Günlük kullanım için gerçekten güzel bir seçim olacaktır alacaklara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet günlük makyajda kullanabilecekleri bir far arayanlara tavsiye ederim ben de.

      Sil
  5. Fiyata göre sonuç çok çok iyi

    YanıtlaSil