14 Ocak 2015 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , » Raen Gül Hidrolat Tonik

Raen Gül Hidrolat Tonik

14 Ocak 2015 Çarşamba
Cilt bakımımızın bir parçası olan tonikleri cildimizi hem temizlemek hem de sıkılaştırmak gibi farklı amaçlarla kullanabiliyoruz. Ben de cilt bakım rutinimde cildimi temizledikten sonra mutlaka tonik kullananlardan biriyim. Tonik konusunda farklı markaları denemeyi de seviyorum. Ancak cildim hassas olduğu için her markayı uzun süre kullanamıyorum. Raen ise hem el yapımı ürünleri olan, içeriği oldukça temiz bir marka. Markanın küçük deneme boy toniğini ise kullanıp bitirdim. 

raen gul tonik
Raen Gul Hidrolat Tonik
Gül suyunun tonik olarak kullanan kişi sayısı oldukça fazla. Bundan yola çıkarak olsa gerek Raen'de içerisinde gül bulunduran bu toniği üretmiş. İçerisinde alkol barındıran tonikler benim cildimde kızarıklık ve yanma yapıyor. Bu toniğin içerisinde alkol olmadığından çok rahatlıkla kullandım. Uyguladıktan sonra özellikle ciltte kalmasını, yıkanmamasını tavsiye ediyor Raen sitesinde.

Raen Gul Hidrolat Tonik

Raen gül toniği hem göz, hem yüz makyajı temizleyici olarak kullanılabiliyormuş. Göz makyajı konusunda çok başarılı diyemem ama cilt temizliği konusunda sınıfı geçti. Siyah nokta ve akneyi engellemeyi vaadediyor ama benim böyle bir sorunum olmadığından bu konuyu test edemedim. Kokusu ise biraz ağır gelebilir koku hassasiyeti olan kişilere fazla gelebilir ama ben gül kokusunu sevdiğim için beni kesinlikle rahatsız etmedi. Stokçu bir insan olmasam ve eve bir sürü tonik stoklamasaydım bu toniği tekrar alırdım.
Ürünü detaylı incelemek isterseniz Raen'in sitesine bakabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Ahh o stokculuk bende de var. Almisim da almisim, simdi de elimdekiler bitsin diye denemek istediklerimi erteleyip duruyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet ben de ya. Bırakmalıyım bu stokculuğu.

      Sil
  2. Merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinliği sayesinde keşfetme fırsatı buldum :) Çok güzel bir bloğunuz var Takipteyim :)) Bana da beklerim :)))
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar güzel bir yazı olmuş bu arada yeni katıldım aranıza sayfama destek olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
  4. Deneyeceğim bunu yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil