11 Ocak 2015 Pazar

Ana Sayfa » , , , » Pembe ve Siyah Kıyafetler Nasıl Giyilir?

Pembe ve Siyah Kıyafetler Nasıl Giyilir?

11 Ocak 2015 Pazar
Kuşkusuz pembe kadına en çok yakışan renklerden biri. Daha doğmadan önce kız olduğunu öğrendiğimiz bebeklere hemen pembe eşyalar alınıyor. Küçüklüğümüzden itibaren pembe giymeye alıştığımız için de bu alışkanlığımız hayat boyunca devam ediyor. Pembeye en çok yakışan renk ise siyah bana göre. Pembe ve siyah kombinler diğer pembe kombinlerine göre daha gözüme hoş geliyor. Yazın pembe beyaz kombinler hoşuma gitse de pembe ve siyah kombinler bana göre bir tık daha öndeler. Hadi gelin pembe parçaları siyah ile nasıl kombinleyebiliriz beraber bakalım.

pembe siyah kombinler


Eğer seçtiğiniz pembe tonu fuşya ise işte o zaman kesinlikle siyah ile kombinlemesiniz. Çünkü fuşya gibi canlı bir rengi dengelemek için nört bir renge ihtiyacınız var. Bence fuşya bir t-shirt ya da kazağın altında kottan daha güzel görünecektir siyah. Orta fotoğraftaki ceket fikrine ise bayıldım.

pembe aksesuar ornekleri

Eğer ben bu kadar canlı ve parlak renkleri büyük parçalar ile kullanamam diyorsanız aksesuarınızda canlı pembeler kullanabilirsiniz. Ayakkabınızın ya da çantanızın fuşya olması rengi daha da çok patlatacaktır.

siyah ve pembe kombin

Tabii ki pembe tonu sadece fuşyadan ibaret edil. Pastel pembeler ya da toz pembeler da siyah ile oldukça güzel uyum sağlayan pembe tonları. Benim pembe renk seçimlerimde canlı pembelerden ziyade bu tip uçuk pembe tonları.

Pembe ve siyah kombinlemeyi sadece kıyafetlerinde değil ev dekorasyonunuzda da kullanabilir harika köşeler yaratabilirsiniz. Ne dersiniz pembe ve siyah kombinler çok şık görünmüyor mu?

8 yorum:

  1. Ben de pembe ve siyah uyumunu çok seviyorum fotoğraftaki kombinlere de bayıldım özellikle 3.resim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de en sevdiğim fotoğrafları kolajladım.

      Sil
  2. Pembeyi çoooook seviyorum,bence herkese çok yakışıyor.

    YanıtlaSil
  3. Pembe ve siyah harika uyum sağlıyor gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden nedense canlandıramazdım gözümde bu kadar zıt renkleri ama artık severek kullanıyorum.

      Sil
  4. Pembe ve siyah uyumuna bayılıyorumm :)

    YanıtlaSil
  5. ilk fotoğrafı çok sevdim bende inanılmaz güzel görünüyor.

    YanıtlaSil