15 Ocak 2015 Perşembe

Ana Sayfa » , , , » Duvar Aynaları İle Evinizin Dekorasyonunda Fark Yaratın

Duvar Aynaları İle Evinizin Dekorasyonunda Fark Yaratın

15 Ocak 2015 Perşembe
Aynalar görüntümüzü bize yansıtarak bir nevi bizi bize anlatırlar. Hepimiz evden çıkmadan önce aynaya bakarız. Ya da asansöre bindiğimizde mutlaka aynada kendimizi kontrol ederiz. Geçmişten günümüze aynanın hayatımızda hep önemli bir rolü olmuştur. Aynalar sadece kendimize bakmak için değil evimizi dekore ederken de kullandığımız bir nesne. Modern dekorasyonda aynanın önemi büyük olduğundan tasarımlarda da oldukça yenilikçi ve değişik modeller kullanılıyor. Gelin benim beğendiğim modellere beraber göz atalım.

dekoratif duvar aynalari
Dekoratif Duvar Aynalari

Aynalar kullanıldıkları odanın yapısına ve dekorasyonuna uygun olarak seçildiğinde hem odanın havasını değiştirir, hem de çok şık bir görünüm oluştururlar. 

duvar aynalari
Dekoratif Şekilli Duvar Aynalari

Dekoratif duvar aynalarının yuvarlak, oval, dikdörtgen gibi oldukça sade ve klasik modelleri var ama ben sizlere daha farklı olanlarından bahsetmek istiyorum. Bu fotoğraftakiler gibi çeşitli şekillerde kesilmiş aynalar çok hoşuma gitti. Özellikle İstanbul siluetine bayıldım. Tabii böyle bir ayna kullanacaksanız duvarınız kesinlikle canlı bir renk olması. Açık renkler bu tip duvar aynaları göstermez bana göre.

salona duvar aynasi
Salonda Duvar Aynasi

Eğer ki sadelikten yanayım diyorsanız, böyle dikdörtgen bir ayna ile odanıza genişlik ve ferahlık sağlayabilirsiniz. Şahsen ben bu tip daha sade dekorasyonlardan yanayım.

 Evinizin dekorasyonu ister klasik, ister modern, isterse avangard olsun aynaların kullanımı, evinizi daha aydınlık, ferah ve daha hareketli göstermenize yardımcı olur. Feng Shui'ye göre aynalar doğru kullanıldıklarında ortamın enerjisini arttırmaya yardımcı olmaktadır. Bu nedenle duvar aynalarıdekorasyonda kullanmaktan korkmayın.

9 yorum:

  1. aynalarr:)) olmasalar napardık bilmiyorum canım boy aynasız hele asla :)) hepsi çok güzelmiş ancak benim favorim 3.olan oldu, evin tasarımı da çok şık gözüktüğü için de olabilir:) çok güzel bir yazı olmuş sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Tam bir ayna delisi olan bende sadelikten yanayım ve tercihini çok beğendim :)(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Zevklerimiz aynı demek ki.

      Sil
  3. Etkinligime katildiginiz icin cok tesekkur ederim sevgiler www.filizza.blogspot.com ve cok yakinda www.filizza.com

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar Filiz hanımın etkinliginden geliyorum.
    Sizi takibe aldım bende sayfama beklerim...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. çok şık buldum. elinize sağlık (:

    YanıtlaSil
  6. Son günlerde kafamda deli fikirler dolanıyor bu aynalar ve süslemelerle ilgili, hepsi de birbirinden güzel görünüyor...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil