15 Aralık 2014 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , » Watsons Ecowell Papatyalı Yüz Toniği

Watsons Ecowell Papatyalı Yüz Toniği

15 Aralık 2014 Pazartesi
Watsons mağazalarında yeni satılmaya başlanan markalardan biri olan Ecowell organik sertifikalı bir marka. Benim elimde de Ecowell'in papatyalı yüz toniği bulunuyordu. Belki almak isteyenlere bir fikir olur diye düşünerek sizlerle paylaşmak istedim. Üstelik Aralık ayı boyunca %40 indirim var Watsons mağazalarında. 

Bu ürün ciltteki fazla sebumu temizleyerek, gözeneklerin açılmasına yardımcı olmayı bu sayede de cildi arındırmayı ve canlandırmayı vaadediyor. İçerisinde ise organik papatya özü ve organik mersin suyu bulunuyor. Organik mersin suyu da ciltte akne ve siyah noktalarının oluşumu önlemeye yardımcı oluyormuş. Bu ürünün her cilt tipine uygun olduğu yazıyor üzerinde. 


Benim cildimin kuru ve hassas olduğunu söylemeliyim. Hemen hemen şişenin dörtte üçünü de kullandım. Bu kullanımım sırasında herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi. Pek çok organik ürün gibi bu üründe biraz bitkisel kokuyor ama bu beni pek rahatsız etmiyor açıkçası. İçerisinde bulunan alkol sadece bazen burun kenarlarımı yakar gibi oldu ama uzun süreli bir rahatsızlık vermedi. Aslında içerisinde alkol bulunan ürünler benim cildimi daha fazla kurutuyor ama bu üründe öyle olmadı. Akne ve fazla siyah nokta sorun olmadığı için bu konudaki etkilerini tam bilemiyorum. 

Paraben, silikon ve parafin içermeyen ürünleri olan Ecowell markasını ben güvenle kullanıyorum ve tekrar almayı da düşünüyorum. Eğer sizde merak ederseniz Watsons mağazalarına uğrayarak ürünleri inceleyebilirsiniz.

8 yorum:

  1. papatya özlü ürünleri cildi yatıştırdığı için seviyorum. Bu ürünü de denenecekelr listesine aldım. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet papatya cildi yatıştırıyor ben de bu nedenle kullanıyorum.

      Sil
  2. denemeyi düşünüyordum ancak kokusu beni tereddüte düşürüyordu. Papatya kokusuna dayanamıyorum :/ Eğer papatya kokuyorsa kesinlikle kullanamayacağım bir ürün olur benim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz fazla papatya kokuyor canım, eğer hassassan sana uygun olmayabilir.

      Sil
  3. Merhaba canım seni mimledim :)
    http://makyajtavsiyem.blogspot.com.tr/2014/12/mimlendim-burcunuzun-ozelliklerini.html

    YanıtlaSil
  4. Bana da bekliyorum. www.locosmetico.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Bende bir zamanlar kullanıp memnun kalmıştım bu üründen,Watsons ziyaretlerimi sıklaştırma sebebim olacak :)

    YanıtlaSil