24 Aralık 2014 Çarşamba

Ana Sayfa » , , , , » Siyah Gece Kıyafetleri Seçimleri İle Ünlüler

Siyah Gece Kıyafetleri Seçimleri İle Ünlüler

24 Aralık 2014 Çarşamba
İster gece bir davete katılın, isterseniz eğlenmeye gidin siyah gece kıyafetleri sizin kurtarıcınız olacaktır. Ünlülerin pek çoğu da davetlere katılırken siyah elbiseleri tercih ediyorlar. Her kadının dolabında mutlaka olması gereken siyah kıyafetleri sizlerle daha önce paylaşmıştım. Gelin şimdi de beraber ünlülerin davetlere giderken kullandığı kıyafetlere bir bakalım. Onların seçimleri bizim için de bir öneri olacaktır.


Angelina Jolie siyah giyinmeyi en çok tercih eden yıldızlar arasında. Hemen hemen her davette, ödül gecesinde onu siyahlar içinde görmek mümkün. Angeline Jolie benim özel hayatında da takdir ettiğim bir kişi. Hele de Brad Pitt ile mükemmel bir ikili oldular bana kalırsa. Gerçi kendisini nedense bazı zamanlar beğensem de bazen de çirkin buluyorum. Bu fotoğraftaki üç elbiseyi de çok beğendim ama en sağdaki favorim oldu. Yırtmaç bu kadar güzel durabilir diyorum.


Kim Kardashian da siyah gece kıyafetlerini tercih ediyor davetlere giderken ama Angelina Jolie'nin aksine o hep kısa elbiseleri tercih ediyor. Her ne kadar siyah fazla kilolarını gizleyecek gibi görünse de Kim Kardashian'ın poposu küçültülecek gibi değil. Erkekler bu kıvrımlı hatlarını sevse de ben bu kadar büyük popoyu sevmiyorum, hatta çok abartılı, Hiç göbek olmadan bu kadar büyük popo nasıl olur onu da hiç anlamadım. Her şey operasyonlarda gizli sanırım.


Blake Lively tarzını çok beğendiğim bir kadın. Sıklıkla tercihini siyahtan yana kullanmasa da siyah bence ona çok yakışıyor. Aslında siyah elbise en çok sarı saçlılara ya da kızıl saçlılara yakışıyor. Sonuçta koyuluğu dengelemek göze daha hoş görünmesini sağlıyor. Bake Lively'in bu iki fotoğraftaki tercihleri sanırım bizler için fazla abartılı ama yine de göze çok hoş görünüyor.

Benim de gece bir yere gideceksem kurtarıcım siyah kıyafetler oluyor. Ben bu konularda inanılmaz kararsız olabiliyorum. Ne giyeceğim diye uzun süreler geçirebilirim. Bu nedenle gardrobumda siyahlara fazlasıyla yer veriyorum. Kararsız bir ana düşersem hemen siyah bir şeyler üzerime giyip kendimi o kara anlardan kurtarıyorum. Ya sizin kurtarıcı elbiseleriniz neler?

6 yorum:

  1. Angelina ve Kim'in tarzına bayılıyorum hele o Angelina'nın yandan yırtmaçları yok mu ah ah :) Ama siyah der daim kurtarıcı renktir zaten :)

    YanıtlaSil
  2. Kim'in tarzı çok hoş poposu çok güzel, sporla göbek olmuyor bence sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ben beğenemedim bu kadının poposunu, bana biraz fazla büyük geliyor.

      Sil
  3. O popiş hep ortada :)) Mutlu haftasonları dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Siyahın asaleti başka :)

    YanıtlaSil