20 Aralık 2014 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , » Sephora Yılbaşına Özel Far Paleti Seti

Sephora Yılbaşına Özel Far Paleti Seti

20 Aralık 2014 Cumartesi
Bol fotoğraflı bir yazı hazırladım sizler için. Ankara alışverişim sırasında Sephora'ya uğramış ve kendime yılbaşı hediyesi olarak far paleti setinden almıştım. Aldıktan sonra eve geldiğimde bir süre fotoğraflarını çekmeden ellemek istemediğim için kendileriyle bakıştık. Öncelikle tasarımına vurulduğumu söylemeliyim. Aldığım mağazada tester bulunmadığı için tamamen tipine vurularak aldım. Daha önce herhangi bir blog da görmediğim için de farların renkleri, yapıları hakkında hiçbir fikrim yoktu. Hadi beraber inceleyelim.




1 numaralı paletimiz; "Smoky Eye Look", 2 numaralı paletimiz ise "Nude Eye Look". Hemen renklerine bir göz atalım.

"Smoky Eye Look" paleti isminden anlaşılacağı gibi gri tonların ağırlıkta olduğu bir palet. Bu paletteki iç renk diğer iki renge göre daha ışıltılı. Hatta beyaz olan renk oldukça parlak ve hiç bana uygun değil. "Nude Eye Look" paleti ise tam bana uygun renklerin olduğu, her zaman kullanabileceğim kahve tonlarından oluşuyor. Özellikle alt soldaki taupe tonuna tek kelime ile bayıldım.


Diğer ikilimiz ise "Metallic Eye Look" ve "Party Eye Look" paletleri. Kitap şeklinde almalarına ayrıca bayıldım. Karton kapakları oldukça sağlam görünüyorlar.


Üst fotoğraftaki "Party Eye Look" paleti morların harika tonlarından oluşuyor. Bu paletteki bej rengi kendini belli edemedi maalesef sınıfta kaldı. Alttaki "Metallic Eye Look" paleti ise bu setteki en favori paletim oldu. O nasıl güzel bir bakır ve o nasıl güzel bir kahve. Resmen aşık oldum bu palete. Bu paletteki altın rengi ise çok sorunlu bir far. Topak topak ve rengini koluma çıkarana kadar öldüm.

Genel bir değerlendirme yapacak olursam. Farların yapıları harika değil, bazsız kullanımı da çok performanslı olmuyor. Ancak iyi bir baz kullandığınızda çok güzel verim alabiliyorsunuz. Uygulama yaparken kesinlikle tozutmuyor. İçerisinde toplam olarak 20 tane far var ve fiyatı 89,90 TL, bence makul bir fiyat ama alınmalı mı diye sorarsanız, bana göre mutlaka alınması gereken bir ürün değil. 
Eğer benim gibi bir farkolik iseniz Sephora'nın yılbaşı için çıkardığı bu güzel sete bakabilirsiniz.

15 yorum:

  1. gerçekten göründüğü gibi kutusu harika..Güle güle kullan.

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Renklere ve ambalajlarinin tasarimina bayildim! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Nude eye look ve party eye look paletleri tam benlik görünüyor! güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım!!! Sayfayı açtığımdan beri efsunlu efsunlu bakıyorum paletlere :D Özellikle Party Eye Look'a bayıldım yılbaşı arefesinden mütevellit sanırım :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. Nude eye look paletinin renklerini bende çok beğendim canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. party eye look'a hayran kaldım

    YanıtlaSil
  7. Farlar aslında pek ilgimi Çekmez ama bu farların tasarımları gerçekten Şahane :)

    YanıtlaSil
  8. ne güzel kitap gibi :) bloğum yeni beklerim.http://2015egirerken.blogspot.com.tr/
    sewgiler

    YanıtlaSil
  9. Yanıtlar
    1. Bittiğini görecek miyim acaba? Teşekkür ederim.

      Sil
  10. Bende alacaktım ama farkolik değilim ve bu tarz renklere genelde sahip olduğumdan almadım,ama sen iyi günlerde kullan canım bence çok güzel :)

    YanıtlaSil
  11. Ambalajı bile insanı kendine çeker:))
    Çok güzel görünüyor güle güle kullan

    YanıtlaSil