16 Aralık 2014 Salı

Ana Sayfa » , , , , » Nyx Tekli Far - Rust

Nyx Tekli Far - Rust

16 Aralık 2014 Salı
Nyx markası benim severek kullandığım bir marka. Ne yazık ki en çok istediğim ürünlerinden biri olan soft matte lip cream rujlarından almak hala nasip olmadı. Nyx ürünleri Douglas mağazalarında satıştaydı ancak nedense anlaşmaları iptal oldu ve ellerinde kalan ürünler çok uygun fiyata satılmaya başlandı. Ben de bu fırsatı kaçırmayarak kendime bir tekli farlarından bir tane edindim. Çok fazla renk seçeneği kalmamıştı ama ben harika bir renk bulmayı başardım.


Nyx tekli farlarından benim aldığım rengin adı Rust. Ben bu rengi alalı epey oldu ama geçtiğimiz günler de yılın rengi olarak açıklanan marsala rengine çok benziyor. Marsala renginin ne olduğunu merak ettiyseniz buraya tıklayarak o yazıma da ulaşabilirsiniz.


İçerisinde pembelik, kızıllık barındıran bir renk olduğunu düşündürüyorum. Bazı ışıklarda biraz bordoya da kaçabiliyor renk. Pigmentasyonu ise çok başarılı. Yumuşak yapısı sayesinde kolaylıkla sürülüyor ve diğer farlarla rahatlıkla karıştırılabiliyor.
Nyx ürünlerine Watsons, Rossman ve Boyner mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ancak her mağaza bulunamayabiliyormuş. Boyner'in online sitesi olan Morhipo'da da bulunuyor ve zaman zaman indirimler oluyor. Takip etmenizi tavsiye ederim.

10 yorum:

  1. Ne güzel bir fırsat olmuş :) Üstelik bayılıyorum böyle renklere ben, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Rengi harika. Marsala rengini kendimi bildim bileli çok beğenirim. Ama ne yazıkki renkli makyajlara cesaret edemiyorum bi türlü. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Allahım allahım o nasıl güzel renk öyle! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Nyx ürünleri bütün Watsonslara gelse de artık rahat rahat alışveriş yapabilsek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cidden artık rahatça ulaşabilsek ben de çok mutlu olacağım.

      Sil
  5. Rengine bayildim, cok güzel bir yazi olmus. :) ben de beklerim: www.eylemdelacroix.blogspot.com :)

    YanıtlaSil
  6. tek kelimeyle bayıldım, ne kadar güzel bir renkmiş:) blogun gerçekten çok güzel ve fotoğraf kaliteleri de çok iyi :)) sıkı takipteyim:))

    sevgiler:)

    YanıtlaSil