6 Aralık 2014 Cumartesi

Ana Sayfa » , , , » Mac All That Glitters Far ve Muadili

Mac All That Glitters Far ve Muadili

6 Aralık 2014 Cumartesi
Mac'ten kendime bir far paleti oluşturmaya karar verdiğimde pek çok seçenek arasında ilk seçtiğim far oldu "All That Glitters". Eve geldiğimde ise farlarımı kurcalarken farkettim ki Wet n Wild'ın comfort zone paletindeki bir renk Mac'in bu farına muadil gösterilmiş. Madem öyle ben de sizler için gerçekten benziyorlar mı inceleyeyim dedim.

mac all that glitters

Mac farları iki şekilde satılıyor. Ya refill olarak satın alıyorsunuz ya da tekli olarak. Ben öncelikle kendime boş bir dörtlü doldurulabilir far paleti aldım. Far olarak aldığımda fazla yer kalıyor ve kendime banko renklerden oluşan bir palet oluşturmak istiyorum.


mac far muadilleri

Yanyana renklerine baktığımızda gerçekten de renk tonları oldukça yakın görünüyor. Mac ve Wet n wild far yapıları olarak pek çok kişiden övgü alan markalar. Dolayısıyla bana göre de yapısı, sürümü ve kalıcılığı olarak ikisi arasında bir fark yok.

mac all that glitters muadili

Renklerine bakacak olursak her iki rengin birbirine aşırı derecede benzediğini, hatta gözle farkını anlamanın çok zor olduğunu söyleyebilirim. Sadece Comfort zone paletindeki renk belki bir yarım ton daha açık diyebilirim. Mac'in refill farları şu an için sitesinde 40 TL'ye satılıyor. Oysaki Wet n Wild paleti sadece 20 TL. Tabii ki yine de Mac'ten far almayı tercih edebilirsiniz ama uygun bir alternatif arıyorsanız bu palete de bakmadan geçmeyin. Üstelik paletteki her renk Mac'in bir farına muadil. Diğer renklerin hangi farlara muadil olduğunu merak ediyorsanız Wet n Wild Comfort Zone Palet ve Mac Muadilleri yazısını okuyabilirsiniz.

11 yorum:

  1. Went n wild far paletlerin 3 lü olanlarını bende severek kullanıyorum.Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat-performans açısından oldukça güzeller.

      Sil
  2. Merhaba blogunuza bugün rastladım ve takibe aldım. Ben yeni bloggerım ve bloguma beklerim gelirseniz çok sevinirim! :)http://dilekce54.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Bloğunuz çok güzel,bana da beklerim:) zeyusanka.blogspot.com.tr
    Takibe alıyorum,Sevgilerimle!:)

    YanıtlaSil
  4. zaten Wet'n Wild Mac markasına gıcıklık olsun diye doğmuş sanki rujları farları allıkları neredeyse hep aynı ama uygun fiyatlı ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Süper!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hayvanlar üzerinde test yapmaması en büyük artısı wet n wild'ın.

      Sil
  5. Ben Wet'n'Wild tercih ediyorum, çünkü fiyatı oldukça uygun MAC markasıyla kıyaslarsak. Bana göre MAC hak etmediği kadar pahalı. Tabiki, MAC sevenlere hiç bir sözüm yok. Şahsi görüşüm. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de pahalı ama birkaç ürün alınabilir.

      Sil
  6. Wetn Wild paletini bulabilseydim bende alacaktim, maalesef almanyada cok nadir yerlerde satiliyor. All that Glitters bende almak istiyorum, ona benzeyen bir farim vardi baska markadan ve onu cok severek kullanmistim, maalesef artik satilmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. wet n wild'ın Almanya'da olmaması çok kötüymüş gerçekten.

      Sil