1 Aralık 2014 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , » Farmasi Alışverişim (Şampuan, Saç Kremi, Vücut Losyonu)

Farmasi Alışverişim (Şampuan, Saç Kremi, Vücut Losyonu)

1 Aralık 2014 Pazartesi
Farmasi son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir kozmetik markası oldu. Farmasi bir Türk markası olmasına ve 119 ülkede satışta olmasına rağmen ülkemizde yeni yeni adını duymaya başladık. Tabii bunda biz blog yazarlarının etkisi de büyük. Sitelerinde hayvanlar üzerinde test yapmadığını gösteren tavşanları da mevcut. Farmasi de Avon ve Oriflame gibi danışmanları aracılığıyla katalog üzerinden satış yapan bir firma. Ben de danışman bir arkadaşımı bulmuşken merak ettiğim bir kaç parça ürününü aldım.

farmasi keratinli sampuan

Farmasi kataloguna bakarken azıcık kendimi kaybetsem de biraz kendimi tutmaya çalışarak sadece merak ettiğim ürünleri almaya çalıştım. Malum çoğu kozmetik blog yazarının olduğu gibi benim de evimde bir stokum var. 

farmasi sampuan

Farmasi'nin keratinli şampuan ve saç kremi hakkında pek çok blogda güzel yorumlar okudum.Keratin ve kolajenin saç için önemini anlattığım yazımdan sonra ben de keratin içerikli bir ürün almak istedim. Denediğim zaman yorumlarım blogumda olacaktır.

hammam serisi vucut losyonu

Evde sanki hiç el ve vücut losyonu yokmuş gibi gül kokulu oluşuna dayanamayarak ve de Hammam serisini merak ettiğim için bu el ve vücut losyonunu da almış bulundum. Kokusuna bayıldığımı şimdiden söyleyebilirim. Diğer ise zeytinyağlı bir el kremi minik ve çantada taşımalık bir ürün.
Farmasi kozmetik ürünlerinden denemek için benim yaptığım alışveriş böyleydi. Sizin bana tavsiye edebileceğiniz bir ürünü var mı?

18 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım bende keratinli saç maskesini çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Valla ben de merakımdan aldım yoksa ev saç maskesi, şampuan dolu.

      Sil
  2. Keratin serisi harika. Bir de yumurta proteinli şampuanını öneririm canım. Hem daha büyük boy hem de pompalı şişesiyle çok kullanışlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa onu hiç duymamıştım. Not ettim bir dahaki sefere ona da bakacağım.

      Sil
  3. Güle güle kullanın farmasi Türkiye 'ye ilk geldiğinde firmayı tanıtan ilk bendim firma o zaman bana çok muhteşem bir set göndermişti severekte kullaıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Güzel paylaşım:) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Tavsiye ve paylaşımların için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  6. Güzel paylaşım:) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. bende beğenerek kullanıyorum ürünleri kesinlikle tavsiye tavsiye ederim türk malı ve helal sertifikalı olması çok güzel:)
    ben burdan temin ediyorum:) www.instagram.com/farmasice

    YanıtlaSil
  8. Paylaşımlarınız benim için önemli idi. Bende Farmasi Kozmetik kullanıcısı olacağım.

    YanıtlaSil
  9. Bayanların tavsiyelerine güvenmek gerek.

    YanıtlaSil
  10. Uzun zamandır farmasi'nin ürünlerini kullanıyorum, gerçekten ürünleri kaliteli ve uygun fiyatta, teşekkürler paylaşım için..

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler bilgiler için :)

    YanıtlaSil