27 Aralık 2014 Cumartesi

Ev Dekorasyonunda Doğadan Esintiler

27 Aralık 2014 Cumartesi
Evinizi dekore ederken doğadan esintiler de olsun ister misiniz? Günümüz dünyasında doğadan o kadar uzak kaldık ki. Sabahları uyandığımda camdan dışarı baktığımda gördüğüm tek şey binalar oluyor. Şehir hayatının bize kattığı olumsuzluklardan biri de doğadan uzak kalmak maalesef. Bu nedenle ev dekorasyonundaki doğa esintilerini çok beğeniyorum.

ev dekorasyonu mavi

Doğanın rengi olan yeşil ve maviyi rahatlıkla evinizde kullanabilirsiniz. Bu renklerin huzurunu kullandıkça farkedeceksiniz. Duvarlarınızda tablolarda yaprak desenleri kullanarak yine evinizdeki doğa etkisini arttırabilirsiniz.

ev dekorasyonunda taslar

Ağaç dalı deyip geçmeyin. Evinize doğayı taşımak istiyorsanız ağaç dalları bu ambiyansı oluşturmak için birebir. Dekoratif taşlar da bu etkiyi güçlendirir. Taşların iyi enerjilerinden de yararlanabilirsiniz.

doga temali ev dekorasyonu

Dekorasyonunuza doğayı taşımak istiyorsanız sadece ağaç dallarınden değil deniz temalı aksesuarlardan da yararlanabilirsiniz. Bu dolabın eskitilmiş haline ayrıca da bayıldım. Raflardaki küçük yeşillikler de çok şık bir görünüm oluşturuyor.

Ev dekorasyonunda doğadan gelen esintiler ruhunuza iyi gelecektir. Ya siz evinizi dekore ederken nelerden ilham alıyorsunuz? En sevdiğiniz ev dekorasyonu teması nedir?



5 yorum:

  1. O yeşilli köşe her salona lazım içi açılıyor insanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet huzur bulacağın bir köşe, kitabınla kahvenle harika.

      Sil
  2. Yeşil, beyaz,mavi harika ,baktıkça insanın içi açılıyor :)
    Yeşil ve mavi en çok sevdiğim renkler arasında ;) Blogumdan da belli oluyordur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aslında çok sevmezdim eskiden ama simdi yeşiller maviler içimi açıyor.

      Sil
  3. Yazlık evler için harika seçimler bence ...

    YanıtlaSil